μηλοπιτα νηστισιμη ευκολη με λαδι | ΝΤΟΜΑΤΟΚΕΦΤΕΔΕΣ ΜΕ ΡΥΖΙ | γλυκα ψυγειου ελαφρι χωρις αυγα | κρεπα ντουκαν χωρις βρωμη | μπισκοτα με ζαχαροπαστα ακης | λικερπεργαμοντο | κολοκυθοπιτα γλυκια ακης
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Οσπρια χωρις κοχυλι θυμαρι

Βρέθηκαν 48 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Tσίλι κον κάρνε με φασόλια απ' όλον τον κόσμο

Πρωτοφάγαμε αυτή τη συνταγή με όλων των ειδών τα φασόλια στο σπίτι της κοσμοπολίτισσας θείας μας. Η Φανή μόλις είχε επιστρέψει από τη Μοντάνα, όπου είχε[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Ρεβίθια πικάντικα ξανά και πάλι

Κακά τα ψέματα: την ιδέα ξεσήκωσα από το χάρμα οφθαλμών blog της Εύης Σκούρα Healthy Cook για πικάντικα, ψητά ρεβίθια . Μα τι ιντριγκαδόρικες όλες οι[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Τα ρεβίθια βάφτηκαν ροζ

Στοίχημά μας με την ευρηματική Γαλλίδα μου το 2016 να τρώμε περισσότερα όσπρια και λιγότερα ζυμαρικά. Επειδή όμως εκεί, στην κορυφή του μεσημεριού, όταν η[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Ρεβυθάδα αλλιώς: με κολοκύθα και φασκόμηλο

Μια διαφορετική εκδοχή της κλασικής ρεβυθάδας. Πολύ αγαπημένα όσπρια της οικογένειάς μας τα ρεβύθια, ψάχνω πάντα να τα μαγειρέψω σε διαφορετικούς συνδυασμούς[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Γίγαντες στον φούρνο με παστουρμά

Φαγητό για τα καλά χειμωνιάτικο και μερακλίδικο, απευθείας από την τούρκικη κουζίνα. Οι ούτως ή άλλως νόστιμοι γίγαντες με τον παστουρμά και το καυτερό[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Η μπύρα ταιριάζει και στα ρεβύθια

Ο καιρός πραγματικά άρχισε να θυμίζει χειμώνα. Back to basics λοιπόν... Ρεβύθια, ντομάτες, μπύρα και μπαχαρικά. Α! Κι ένα μυρωδικό:δάφνη. Τόσο απλό. photo:[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Πώς αγάπησα τα φασόλια

Τα όσπρια δεν ήταν ποτέ το καλύτερό μου. Μεγαλώνοντας όμως αρχίζω να εκτιμώ τη διατροφική τους αξία. Στην προσπάθεια να τα εντάξω στη μαγειρική μου, αποφάσισα[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Τα ρεβίθια της Μάρως

Εδώ και χρόνια έχω διαπιστώσει ότι το δεκάλεπτο που χρειάζεται το εναέριο καρεκλάκι για να σε ανεβάσει στην κορυφή της πίστας κι από εκεί να απολαύσεις μια[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Τα κρητικά: κουκιά και αρακάς με αγριομάραθα

Όποιος γυρίζει, μυρίζει λένε στον τόπο μου και η συνταγή που θα σας παρουσιάσω είναι δια χειρός Νίκου Αποστολίδη, του σεφ της Νυκτερίδας στα Χανιά. Φρέσκα[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Πράσινος πουρές ή φάβα από μπιζέλια;

Διαλέγετε και παίρνετε – έτσι κι αλλιώς σε μετα-μνημονιακή φάση των «θεσμών» βρισκόμαστε, γι' αυτό άλλοι το λένε πράσινο πουρέ και άλλοι[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Νόστιμα Νηστίσιμα IX: Ρεβίθια φουρνιστά, με[...]

Βασισμένη σε συνταγή της Καλομοίρας Βρονταμίτη, ιδιοκτήτριας της ταβέρνας Η Στροφή του Μίμη, στο Βουρκάρι, στην Τζια. Ρεβίθια στον φούρνο με πορτοκάλι, σέλινο[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Τα κρητικά: κουκιά ξερά με άρωμα δυόσμου

Καθώς πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και γνωρίζουμε όλοι τις κραιπάλες που πρόκειται να κάνουμε σε γλυκά και κυρίως κρεατικά, έχοντας λίγη συνείδηση και[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Τα υγιεινά: ρεβίθια με αβοκάντο και φέτα

Τις Παρασκευές τρώμε όσπρια: είναι από τις λιγοστές παραδόσεις που ακολουθώ, όσο κι αν η ανάμνηση του τεράστιου για τα παιδικά μάτια πιάτου, ξέχειλου με σούπα[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Φασόλια χάντρες ή μπαρμπούνια με φέτα

Είναι μεν φρέσκα αλλά μοιάζουν με τα ξερά. Τρώγονται μόνο οι σπόροι τους που είναι σαρκώδεις και πολύ νόστιμοι, τη φλούδα - τη σποροθήκη - την πετάς. Ενώ[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Ρεβιθάδα χυλωμένη σαν από σιφνέικο τσικάλι

Είμαι από τους ανθρώπους που απολαμβάνω την ταξιδιωτική διαδρομή. Μου αρέσει να τραγουδάω δυνατά και να οδηγάω λες και ήμουν πολύ καιρό κλεισμένη σε κλουβί με[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Φασόλια μαυρομάτικα με μάραθα

Τα μαυρομάτικα φασολάκια είναι ένα από τα πιο πολύτιμα όσπρια από την άποψη της διατροφικής αξίας. Χαμηλός γλυκαιμικός δείκτης και μεγάλη περιεκτικότητα σε[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Σαλάτα με μαυρομάτικα φασόλια και καπνιστή[...]

photo: Χρυσαυγή Μπόμπολα Μια σαλάτα που την απολαμβάνει κανείς σαν κύριο γεύμα γιατί έτσι πρέπει. Γιατί τα έχει όλα και δεν της λείπει τίποτα. Και λαχανικά,[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Κουκού, μια καταπράσινη ομελέτα

Το περασμένο Σάββατο, στις 21 Μαρτίου, την πρώτη μέρα της άνοιξης, οι Πέρσες γιόρταζαν την Πρωτοχρονιά τους, το Νορούζ, όπως το λένε στο Ιράν. Αυτή είναι,[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Ρεβύθια για χειμώνα-καλοκαίρι

Είναι χειμωνιάτικο φαγητό αλλά, επειδή τρώγεται και κρύο σαν σνακ, μπορείτε να το δοκιμάσετε και το καλοκαίρι, με παγωμένο λευκό κρασί (ή μπυρίτσα που επίσης[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Μαροκινά ρεβίθια με κινόα

Στις χώρες της βόρειας Αφρικής πολύ συχνά “μπερδεύουν” αλμυρές και γλυκές γεύσεις, παίζοντας με τα μπαχαρικά που χρησιμοποιούν στις συνταγές τους.[...]

Πηγή: bostanistas.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy