Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 136 συνταγές
Με αυτή την ανάρτηση μου θα ήθελα να σας γνωρίσω τη διαδικτυακή μου φίλη Catherine, η οποία ζει και μαγειρεύει στη Νέα Υόρκη. Παρακολουθώ ανελλιπώς τη σελίδα[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΤα φασόλια συγκαταλέγονται μεταξύ των τροφών που πρέπει να καταναλώνουμε σε μεγάλη συχνότητα. Κι αυτό, διότι αποτελούν μια πολύ καλή πηγή πρωτεΐνης, φυτικής[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grμισό κιλό μαύροι γίγαντες 1 φλ.τσαγιού λάδι 1 κουτί ψιλοκομμένο τοματάκι ή προτιμότερο 1 κιλό φρέσκες τομάτες 1 μεγάλο κρεμμύδι όχι πολύ ψιλοκομμένο 3[...]
Πηγή: cooktherapy.grΣτο Ριζότο χρησιμοποιούμε ρύζι με μικρό κόκκο, διότι έχει υψηλή περιεκτικότητα σε αμυλοπηκτίνη. Κατάλληλα είναι τα Ιταλικά ρύζια Arborio και Carnaroli αλλά,[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤα άσπρα Φασόλια είναι πλούσια σε πρωτεΐνη και αποτελούν ένα πλήρες κύριο γεύμα. Στην Ελλάδα φτιάχνουν ένα από τα παραδοσιακά μας πιάτα, κυρίως χειμωνιάτικο,[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΜε την παλιά παραδοσιακή κρητική συνταγή… Κυάμων απέχου… Η φράση ανήκει στον Πυθαγόρα και ερμηνεύτηκε πολλαπλά! Άλλοι ισχυρίζονται ότι ο φιλόσοφος[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΟι πιο τέλειοι ρεβυθοκεφτέδες... Τι χρειαζόμαστε: 1 πιάτο ρεβύθια βρασμένα και πολτοποιημένα μ΄ ένα πηρούνι 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 φρέσκο κρεμμυδάκι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια 2-4 άτομα 1 κουτί ψιλοκομμένα ντοματάκια 1 κουταλιά της σούπας πελτές ντομάτας 1 ματσάκι άνηθο 1 μικρό χωριάτικο λουκάνικο κομμένο σε φέτες ελαιόλαδο[...]
Πηγή: sidagi.gr1 1/2 φλιτζάνι γίγαντες 2 κ.σ.λάδι 2 κομμένα κρεμμύδια 1 κομμένη πράσινη πιπεριά 500 γρ.,περίπου 4 ώριμες ντομάτες,κομμένες 1/2 φλιτζάνι νερό 1 κ.σ.κομμένη[...]
Πηγή: ucook.gr/cook(Ή μήπως ρεβυθοκεφτέδες) Οι ψευτοκεφτέδες είναι ένα συνηθισμένο ορεκτικό σε όλη την Ελλάδα και κυρίως στα νησιά. Με κορυφαίους κατά τη γνώμη μου τους[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΉταν φαγητό του τέλους του καλοκαιριού, όταν οι χάντρες ξεσπυρίζονταν από τα μεστά μπαρμπούνια φασόλια. Mου το έμαθε η πεθερά μου, Αναστασία Μωραΐτη, και το[...]
Πηγή: bostanistas.grΞέρετε τα μαυρομάτικα φασόλια ή γυφτοφάσουλα ή χαρώνια; Αν όχι χάνετε !! Είναι από τα όσπρια που είναι παραμελημένα στην εποχή μας. Εμείς οι Έλληνες και οι[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΟύτε σούπα ούτε γιαχνί ούτε στο φούρνο. Και με το κλασικό συνοδευτικό, τη φέτα, παρούσα μέσα στο πιάτο. Κάναμε τα φασόλια σαλάτα, ωραιότατη για τις[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά (για 6 άτομα) 1 σακούλι (500γρ.) φασόλια, ½ φλ. λιαστές ντομάτες, 12-15 (150γρ.) πράσινες ελιές γεμιστές, ½ φλ. κάπαρη, 2 κόκκινες πιπεριές[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΤα φασόλια συγκαταλέγονται μεταξύ των τροφών που πρέπει να καταναλώνουμε σε μεγάλη συχνότητα. Κι αυτό, διότι αποτελούν μια πολύ καλή πηγή πρωτεΐνης, φυτικής[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr