Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 77 συνταγές
Τι μαγειρεύουμε πάλι σήμερα; Και εξηγούμαι. Συνήθως το μαγείρεμα «σήμερα» είναι, για να έχουμε φαγητό... αύριο (οι μεν στο σπίτι και η δε στην[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΤο καλοκαίρι στην Ελλάδα σημαίνει βράδια με φίλους ή χαζολόγημα στο μπαλκόνι με μια παγωμένη μπυρίτσα. Συχνά θέλουμε κάτι να συνοδέψουμε τη μπύρα μας ή το[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΣήμερα θα ταξιδέψουμε μέχρι την Agerola, προάστιο της Νάπολι, φιλοξενούμενοι στην κουζίνα της της Anisja ( La cucina di Anisja ). Φτωχομάνα η Νάπολι, από την[...]
Πηγή: bostanistas.grΈνας φανταστικός συνδυασμός για το μεσημεριανό σας. Συνταγή : Κώστας Τσίγκας Μερίδες : για 4 άτομα Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 10΄, μαγείρεμα[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΟ καιρός πραγματικά άρχισε να θυμίζει χειμώνα. Back to basics λοιπόν... Ρεβύθια, ντομάτες, μπύρα και μπαχαρικά. Α! Κι ένα μυρωδικό:δάφνη. Τόσο απλό. photo:[...]
Πηγή: bostanistas.grΈχουμε συνηθήσει τους γίγαντες με κόκκινη σάλτσα στην κατσαρόλα ή στον φούρνο. Εδώ μια εναλλακτική και πιο απλή συνταγή. Συνταγή : Cookbox.gr Μερίδες : για 4[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΣΩΤΑΡΙΣΜΕΝΑ ΑΓΡΙΑ ΧΟΡΤΑ ΜΕ ΦΑΣΟΛΙΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Ο καινούργιος χρόνος προχωράει και ο μήνα Ιανουάριος πέρασε πολύ βιαστικά, τόσο που[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΈνα φτωχό επίρρημα με απίστευτη χωρητικότητα: το ‘αλλιώς’. Πόσα πράματα (και θάματα) είναι ικανό να χωρέσει, δείχνει απίστευτο. Οτιδήποτε βλέπουμε[...]
Πηγή: pandespani.comΌποιος δεν έχει συγκατατεθεί απολύτως στην άρνηση, με πείσμα αδιαπέραστο, όποιος δεν έχει κλείσει έξαλλος και τα δυο του μάτια σπρώχνοντας θυμωμένα το[...]
Πηγή: pandespani.comΈνα φτωχό επίρρημα με απίστευτη χωρητικότητα: το ‘αλλιώς’. Πόσα πράματα (και θάματα) είναι ικανό να χωρέσει, δείχνει απίστευτο. Οτιδήποτε βλέπουμε[...]
Πηγή: pandespani.comΌποιος δεν έχει συγκατατεθεί απολύτως στην άρνηση, με πείσμα αδιαπέραστο, όποιος δεν έχει κλείσει έξαλλος και τα δυο του μάτια σπρώχνοντας θυμωμένα το[...]
Πηγή: pandespani.comΤο Etrusco άνοιξε το 1992 ο Ιταλός πατέρας του νυν σεφ Έκτορα Μποτρίνι (η μητέρα του είναι Κερκυραία), Ετρούσκο, που για πολλά χρόνια γύριζε τον κόσμο ως[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΝόστιμη ρεβιθάδα με πράσο, σύγλινο και δυόσμο (Φωτ.: Γιώργος Δρακόπουλος / gastronomos.gr) Τα μυστικά της συνταγής: Αν δεν θέλουμε να βάλουμε το σύγλινο στην[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΤα ζήλευα πολύ καιρό να τα φτιάξω βλέποντας τα σε διάφορα blogs και έτσι μια μέρα που το μενού μας έγραψε ρεβίθια, μου ξαναήρθε η επιθυμία. Έβρασα περισσότερα[...]
Πηγή: maxistinkouzina.blogspot.grΚουνουπίδι/ Κυριακάτικο Τραπέζι/ Λευκά Φασόλια/ Νηστίσιμα/ Παρμεζάνα/ Πράσο/ Σούπες Μια διαφορετική φασολάδα έχω να σας προτείνω σήμερα. Λεμονάτη, βελουτέ και[...]
Πηγή: misshealthyliving.grfoto tratta dal web ΦΤΙΑΧΝΩ ΑΛΕΥΡΙ ΑΠΟ ΡΕΒΥΘΙΑ Το αλεύρι από ρεβύθια, μάλλον πολύ λίγοι το γνωρίζουν στην Ελλάδα και ακόμη λιγότεροι το χρησιμοποιούν[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr