Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 21 συνταγές
Ένα πολύ αγαπημένο πιάτο, μια σαλάτα με φακές που φτιάχνει το εστιατόριο Petite Maison στο Λονδίνο. Είναι δροσερή και συνάμα χορταστική αλλά εκείνο που μου[...]
Πηγή: xrysessyntages.comTα ρεβίθια είναι πλούσια σε φώσφορο, μαγνήσιο, ασβέστιο και σίδηρο καθώς και βιταμίνες Β, Κ, Ε, και C. Καταναλώνονται βραστά ή μαγειρευτά ως όσπρια,[...]
Πηγή: greekmasa.gr500 γρ. ρεβύθια μικρά Αλάτι Πιπέρι Ρίγανη Δεντρολίβανο ή βάγια Χυμό λεμονιού 1 κούπα του τσαγιού ελαιόλαδο 2 μεγάλα κρεμμύδια 2 γουλίτσες σκόρδο Βάζουμε τα[...]
Πηγή: cooktherapy.grΦτιάξτε μια δροσερή, εύγευστη, καλοκαιρινή σαλάτα με ρεβίθια. Αλλά και χειμωνιάτικη μπορεί να γίνει, αν αλλάξετε κάποια λαχανικά. Είναι τόσο χορταστική, που[...]
Πηγή: bostanistas.grΜοιραστείτε το Facebook Twitter Google + Pinterest Άτομα: 4, Χρόνος προετοιμασίας: 15’ , Χρόνος ψησίματος: 2,5 ώρες , Κόστος: 5 € ΥΛΙΚΑ : 400 γρ ρεθύθια 1 ξερό[...]
Πηγή: foodtrails.grΕδώ και χρόνια έχω διαπιστώσει ότι το δεκάλεπτο που χρειάζεται το εναέριο καρεκλάκι για να σε ανεβάσει στην κορυφή της πίστας κι από εκεί να απολαύσεις μια[...]
Πηγή: bostanistas.gr500 γρ ρεβίθια 1 μεγάλο κρεμμύδι 200 ml ελαιόλαδο 2 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη 2 φύλλα δάφνης 1 κ.γ. αλάτι 1 κουταλάκι γλυκού πιπέρι 1/2 κουταλάκι γλυκού[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 και 3/4φλιτζανιού ρεβύθια βρασμένα και ξεφλουδισμένα 5 κουταλιές σούπας ελαιολαδο 1 μετριο κρεμμύδι 4 σκελίδες σκόρδο 2 κ.σ. πάστα τομάτας 2 κ.σ. κέτσαπ 1[...]
Πηγή: cookpad.com/gr500 γραμ Ρεβίθια 5 κρεμμύδια μεγαλα 1 σκελίδα σκόρδο 2 ποτήρια λάδι Νερό να τα σκεπάσει και συμπλήρωμα 1 κλωναράκι δεντρολίβανο 3-4 φύλλα δάφνη Αλάτι οσο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΧρόνος ετοιμασίας: 10 λεπτά Χρόνος Μαγειρέματος: 35 λεπτά Ολικός χρόνος: 45 λεπτά Κατηγορία: κυρίως πιάτα Κουζίνα: Ελληνική Γίνονται: 6 μερίδες Υλικά 1/2 κιλό[...]
Πηγή: aples.gr[photo: Χρυσαυγή Μπόμπολα] Πάμε στα ρεβίθια που είναι και το ζητούμενο σήμερα. Θα σας εκμυστηρευτώ κάτι. Ρεβίθια εγώ δεν έτρωγα μέχρι πριν από μερικούς μήνες[...]
Πηγή: bostanistas.grTα ζυμαρικά από εναλλακτικά αλεύρια και μάλιστα οσπρίων, είναι μια νέα, ανερχόμενη τάση, που ξεκίνησε στην Ιταλία και κατακτά σιγά και σταθερά τον κόσμο.[...]
Πηγή: caruso.gr