Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 14 συνταγές
Υλικά (για 4 ΑΤΟΜΑ) 12 ωμές καραβίδες ή ωμές μέτριες γαρίδες, 750 γρ. (περίπου) φιλέτα διαφόρων ψαριών + 1 κεφάλι από μεγάλο ψάρι (σολομός για παράδειγμα) ή 1[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΠαλιά, πολύ παλιά, στο πατρικό μου σπίτι οι άνθρωποι τηρούσαν σχεδόν με ευλάβεια την νηστεία της Σαρακοστής. Κι αυτό το «σχεδόν» το λέω γιατί[...]
Πηγή: bostanistas.grΣούπα Με Μάραθο(ΦΙΝΟΚΙΟ) Υλικά - για 4 ως 6 άτομα 4 κ.σ. βούτυρο 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 πράσινα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα μαζί με λίγα από τα φύλλα τους[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΤο καρότο αγαπά πολύ τις όξινες γεύσεις. Μαζί με το πορτοκάλι δημιουργεί μια ιδιαίτερη και λεπτή γεύση που συμπληρώνεται τέλεια από τη μαραθόριζα. Συνταγή :[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΜία φανταστική σούπα που θα σας ξετρελάνει. Συνταγή : Κώστας Τσίγκας. Μερίδες : για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 10΄, μαγείρεμα 1 ώρα.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΒελουτέ σούπα με πορτοκαλί φακή Κάνει κρύο καιρός για σούπες...ειδικά αυτή τη σούπα πρέπει να τη φτιάξετε οπωσδήποτε όλοι και όλες, για την υφή της για τα[...]
Πηγή: cookstory.grΜΠΟΥΓΙΑΜΠΕΣΑ : Η ΠΙΟ ΓΕΥΣΤΙΚΗ ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ! Η μπουγιαμπέσα (ελληνοποιημένη ονομασία του γαλλικού bouilleabaisse ) είναι ίσως η πιό φημισμένη ψαρόσουπα στον κόσμο.[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΠΟΥΓΙΑΜΠΕΣΑ : Η ΠΙΟ ΓΕΥΣΤΙΚΗ ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ! Η μπουγιαμπέσα (ελληνοποιημένη ονομασία του γαλλικού bouilleabaisse ) είναι ίσως η πιό φημισμένη ψαρόσουπα στον κόσμο.[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr