Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 72 συνταγές
Υλικά Υλικά για το ζωμό τζίντζερ κεφάλια καραβίδας: 2 κιλά νερό: 2 λίτρα λάιμ: 2 κομμένα στη μέση λέμον γκρας: 2 κομμένα ελαιόλαδο: 70 ml τζίντζερ: 100 γρ.[...]
Πηγή: icookgreek.comΈνα εξαιρετικό πιάτο, βασισμένο στην αξεπέραστη γεύση των πρώτων υλών και στον έξυπνο συνδυασμό τους. Αυτά τα σπάνια κολοκυθάκια-τρομπέτες, μακρύτερα από κάθε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiJust a few more days till Valentine's day... I thought it would be fun to prepare a five course meal for the occasion, a feast that is easy to prepare and will[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΜια στήρα στην κατάψυξη που έπρεπε να μαγειρευτεί το συντομότερο δυνατό με έβγαλε από το πρόβλημα, τι τρώμε σήμερα. Εγινε βραστή μαζί με μπόλικα λαχανικά και[...]
Πηγή: bostanistas.grJust a few more days till Valentine's day... I thought it would be fun to prepare a five course meal for the occasion, a feast that is easy to prepare and[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΑν περιμένατε χριστουγεννιάτικη κοτό/γαλόσουπα, συγγνώμη που σας απογοητεύω. Οι λόγοι είναι δύο: αν βράσετε το θηρίο τη γαλοπούλα ώστε να προκύψει σούπα, τι[...]
Πηγή: bostanistas.grΟι ψυχαναλυτές θα 'χαν να πουν πολλά αλλά ας μην τους δίνουμε πάντα βάση. Το γεγονός είναι ένα: καθώς μεγαλώνεις, τόσο εκτιμάς τις σούπες. Κι όχι μόνο[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά Υλικά για το ζωμό τζίντζερ κεφάλια καραβίδας: 2 κιλά νερό: 2 λίτρα λάιμ: 2 κομμένα στη μέση λέμον γκρας: 2 κομμένα ελαιόλαδο: 70 ml τζίντζερ: 100 γρ.[...]
Πηγή: icookgreek.com1 κρεμμύδι 1 καρότο 1 κλωνάρι σέλινο 120 γρ. πανσέτα ή φέτες καπνιστό μπέικον κομμένα σε κύβους 2 λίτρα ζωμό βοδινού 1 ξυλάκι κανέλα ή μία αρκετά μεγάλη[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά (4) : 1/4 φλιτζ. βούτυρο 3 κουταλιές αλεύρι 4 φλιτζ. γάλα 2 κουταλιές τριμμένο κρεμμύδι 2 κουταλάκια σκόνη ζωμού λαχανικών ή κοτόπουλου 2[...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά καραβίδες: 12 μεγάλες ανανάς: 1 φρέσκος σύγκλινο Μάνης: 300 γρ. μαντζουράνα: 7 γρ. ψιλοκομμένη βασιλικός: 7 γρ. ψιλοκομμένος κονιάκ: 75ml ντομάτες: 2[...]
Πηγή: icookgreek.comΧορταστική κι απολαυστική κολοκυθόσουπα, φτιαγμένη από μια μεγάλη φέτα μιας τεράστιας κολοκύθας, η οποία κόπηκε, μοιράστηκε και κάποια κομμάτια της έφτασαν και[...]
Πηγή: kitchenstori.esΛιγκουίνι με βελουτέ σαμπάνιας, μικρά φρέσκα καλαμάρια και χαβιάρι sevruga: Eστιατόριο Grand Balcon / St George Lycabettus, σεφ Marc Enderborg. Υλικά (για 4[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΈνα εξαιρετικό πιάτο, βασισμένο στην αξεπέραστη γεύση των πρώτων υλών και στον έξυπνο συνδυασμό τους. Αυτά τα σπάνια κολοκυθάκια-τρομπέτες, μακρύτερα από κάθε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΠερί ορέξεως... ...αυτή ήταν η πρώτη αντίδραση των δικών μου στον παραπάνω γευστικό συνδυασμό! Εύλογη, θα έλεγα, μια και δεν είχα ξαναβάλει σε καρπούζι ξίδι[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr1 λίτρο φρέσκο γάλα 3 καρότα 4 πατάτες 1 ματσάκι σέλινο 1 φιλέτο σολομού 1/3 λάχανο 2 κρεμμύδια Εκτέλεση Καθαρίζουμε τις πατάτες,τις πλένουμε και τις κόβουμε[...]
Πηγή: sidagi.grΡιγανάδα & Κρύα ντοματόσουπα με φέτα Εντάξει, μπορεί οι σημερινές συνταγές να μην είναι υποψήφιες για Χρυσό Σκούφο. Και πιθανότατα δεν συγκαταλέγονται σε[...]
Πηγή: sundayspoon.blogspot.grΥλικά (για 2-3 μερίδες) : 250 γρ. ζυμαρικά (κοφτό-κοράλλι-πέννες- αχιβάδες-βίδες κ.α.) 5-6 κ.σ. ταχίνι Αλάτι
Πηγή: greekmasa.grΒασικά τούτος εν καλός τρόπος να χρησιμοποιείται ούλλον το κοτόπουλλον. Αγόρασα έναν κοτόπουλλον, έψησα στον φούρνον τες ζάμπες, τα ζαμπιά, τες γαλάτες τζιαι[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.gr12/1/14 Καροτόσουπα με σολομό και κολοκύθα , σερβιρισμένη μέσα στην κολοκύθα γιατί ακόμα κι αν τελείωσαν οι γιορτές και τα τραπέζια, μπορούμε να έχουμε[...]
Πηγή: zannetcooks.comΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (ανά 8 μερίδες) 1 συκωταριά από κατσίκι 1 κεφαλάκι από κατσίκι 1/2 κιλό έντερα από κατσίκι ο χυμός 1/2 λεμονιού 1/2 φλ. τσ. λάδι 3[...]
Πηγή: e-sofia.grΥΛΙΚΑ Για το πρασόρυζο 40 γρ. ελαιόλαδο 200 γρ. πράσο (το άσπρο μέρος κομμένο σε λεπτά μισοφέγγαρα) 100 γρ. ρύζι parboiled 40 γρ. κρασί λευκό 500 γρ.[...]
Πηγή: megatv.com/cook