Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 15 συνταγές
Σε ένα από τα ταξίδια μου στη Γαλλία, και συγκεκριμένα στο Παρίσι, δοκίμασα ένα εκπληκτικό πιάτο σε ένα μικρό, συνοικιακό εστιατόριο στη Saint Germain γεμάτο[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grυλικά 3 αγγούρια κανονικά (χωρίς πολλά σπόρια) 1 φλ.τσ. φύλλα φρέσκου δυόσμου (ή μέντας) 2 κεσεδάκια απλό γιαούρτι αγελάδος 1/2 φλ.τσ. γάλα 1-2 σκελίδες[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΔεν έχω καταλήξει ποιας τον ομφαλό προτιμώ: της Αφροδίτης ή της Λουκρητίας Βοργία. Ποτέ δεν θα μάθουμε ποιας το τόσο ιδιωτικό σημείο κρυφοκοίταζε από την[...]
Πηγή: bostanistas.grΜια στήρα στην κατάψυξη που έπρεπε να μαγειρευτεί το συντομότερο δυνατό με έβγαλε από το πρόβλημα, τι τρώμε σήμερα. Εγινε βραστή μαζί με μπόλικα λαχανικά και[...]
Πηγή: bostanistas.grΜία φανταστική σούπα που θα σας ξετρελάνει. Συνταγή : Κώστας Τσίγκας. Μερίδες : για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 10΄, μαγείρεμα 1 ώρα.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥλικά: • 850 γρ. βρασμένα φασόλια (κατά προτίμηση μικρά λευκά ή μαυρομάτικα) • 800 γρ. τομάτες κονσέρβα μαζί με τη σάλτσα τους ή φρέσκες,[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.gr[photo: Κική Τριανταφύλλη] Για το γκασπάτσο, τάχουμε ξαναπεί στο Bostanistas.gr , είναι η υπέροχη καλοκαιρινή ντοματόσουπα των Ανδαλουσιανών, κάτι σαν τη δική[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο Γκασπάτσο (Gazpacho) είναι ίσως η πιο διάσημη κρύα σούπα στο κόσμο και προέρχεται απ’ την Ανδαλουσιανή κουζίνα, όπου τα καλοκαίρια είναι τόσο ζεστά όσο και[...]
Πηγή: caruso.grΦυσικά τα ρολάκια δεν μπορούσαμε να τα φάμε σκέτα γι αυτό και μας έκανα και μια σουπίτσα. Τίποτα το δύσκολο..με κάμποσα λαχανικά, λίγο κοτόπουλο και πολύ πολύ[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.gr