Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 2 συνταγές
Σημείωση: μπορεί η πεσκαντρίτσα ως είδος ψαριού να ανήκει σε υψηλή ποιοτική κατηγορία και να σε σερβίρεται σε πολύ χάϊ μαγαζιά, με το κεφάλι της όμως που είναι[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΤωρα θα μου πειτε...τραχανας???? Μεσα στη ζέστη? Ναι!...γιατι δεν πιστευω πως ο τραχανας μαγειρευεται μονο στο κρυο...σπιτι η μαμα μας τον εκανε και το[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.gr