Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 33 συνταγές
Η Vichyssoise (βισυσουάζ) είναι η διάσημη γαλλική κρεμώδης σούπα με πράσο και πατάτα που έχει την ιδιαιτερότητα να σερβίρεται και κρύα το καλοκαίρι, αλλά και[...]
Πηγή: caruso.grΧρόνος Προετοιμασίας: 10 λεπτά Χρόνος Αναμονής: 2-3 ώρες (προαιρετικά) Yλικά για 4-5 μερίδες: 1 κιλό ώριμες ντομάτες 2 αγγουράκια 1 κόκκινη πιπεριά 1/2 πράσινη[...]
Πηγή: xristinasmageiremata.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά (για 6-8 άτομα) 5-6 αγγουράκια (700 γρ. περίπου), 1 φλ. ολόπαχο, στραγγιστό γιαούρτι, 1 κουταλιά χυμό λεμονιού, 2-3 (ανάλογα με το μέγεθος) φρέσκα[...]
Πηγή: xrysessyntages.com3 ντομάτες ώριμες και μεγάλες, χωρίς τα σπόρια και χοντροκομμένες 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1/2 αγγούρι ξεφλουδισμένο, χωρίς τα σπόρια και χοντροκομμένο 1/2 κόκκινη[...]
Πηγή: mamapeinao.gr1 μεγάλη ντομάτα, χωρίς σπόρια και ζουμιά, ψιλοκομμένη 1/2 αγγούρι με τη φλούδα πλυμμένο, ψιλοκομμένο 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2-3 κ.σ. ελιές χωρίς[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΑγαπάω πολύ τα ταξίδια αλλά όπως και οι περισσότεροι, δεν έχω παρά περιορισμένη δυνατότητα να τα πραγματοποιώ. Έτσι συνήθως αρκούμαι στο να απολαμβάνω[...]
Πηγή: veganinathens.com/gr/elΔροσερή και ιδιαίτερη σούπα που θα σας δροσίσει τις καυτές μέρες του καλοκαιριού. Γιατί τα καλοκαιρινά φορύτα αποτελούν πάντα άλλοθι για ξεχωριστά, ελαφριά[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html50 ml ελαιόλαδο 1 κιλό παντζάρια, καθαρισμένα και τριμμένα (χρησιμοποιούμε τα ωμά και όχι τις συσκευασίες κενού με έτοιμα καθαρισμένα και μαγειρεμένα[...]
Πηγή: gastronomos.grΥλικά Κρύα σούπα από καβούρια 10 δαγκάνες από καβούρια. 1 μπουκέτο από φύλλα φρέσκου κόλιαντρου. 1 κολοκυθάκι 2 ml σουσαμέλαιο. 1 κόκκινη γλυκιά πιπεριά. 10[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά 1,5 κιλό ώριμες ντομάτες 2 αγγούρια 3 πράσινες πιπεριές 2 σκ. σκόρδο, λιωμένες 1 μικρό κρεμμύδι 8 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 6-7 κ.σ. καλό ξίδι 3[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΣήμερα η Θεσσαλονίκη μας καιγόταν, βέβαια ευτυχώς όχι από πυρκαγιά, αλλά από τη ζέστη. Ειδικά το μεσημέρι ήταν ανυπόφορα ακόμη κι εδώ στα Πεύκα που τα σπίτια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά για 4 άτομα 3 κόκκινες πιπεριές 3 μεγάλα καρότα καλά καθαρισμένα 3 ντομάτες ξεφλουδισμένες και ξεσποριασμένες 4 κουτ σούπας ελαιόλαδο 1 κουτ σούπας ξύδι[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΑυτή η βροχή και το κρύο… Άμα αρχίσουν δεν λένε να τελειώσουν Χθές είχε ένα μικρό ηλιάκο, τίποτα το ιδιαίτερο, πολύ ντροπαλός ήταν, σήμερα ξανάπιασε να[...]
Πηγή: cookpad.com/grΟι άνθρωποι κάνουν σούπες από τότε που μαγειρεύουν. Ήταν ανέκαθεν ένας απλός τρόπος να συνδυαστούν διάφορα υλικά για να γίνει ένα νόστιμο, εύπεπτο γεύμα. Η[...]
Πηγή: pandespani.comΤο Γκασπάτσο (Gazpacho) είναι ίσως η πιο διάσημη κρύα σούπα στο κόσμο και προέρχεται απ’ την Ανδαλουσιανή κουζίνα, όπου τα καλοκαίρια είναι τόσο ζεστά όσο και[...]
Πηγή: caruso.gr