Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 15 συνταγές
1/2 κιλό κόκκινα φασόλια 2 φρέσκα καρότα 1 μεγάλο κρεμμύδι 1 φύλλο δάφνης 6 φέτες ψωμιού μαϊντανός θυμάρι αλάτι λάδι Αφήνετε τα φασόλια σε νερό από την[...]
Πηγή: ucook.gr/cook250 ml. άσπρο ξύδι από κρασί 150 ml. ζωμό κοτόπουλου ή αλατισμένο νερό 3 κρόκους αυγών 2 κουταλιές της σούπας γιαούρτι σακούλας 10 κλαδάκια φρέσκου βασιλικού[...]
Πηγή: ucook.gr/cook1/2 κιλό κόκκινα φασόλια 2 φρέσκα καρότα 1 μεγάλο κρεμμύδι 1 φύλλο δάφνης 6 φέτες ψωμιού μαϊντανός θυμάρι αλάτι λάδι Αφήνετε τα φασόλια σε νερό από την[...]
Πηγή: ucook.gr/cook500 γρ. φασολια ξερα 500 γρ. κρεμμυδια ξερα 2 καροτα 2-3 σκελιδες σκορδο ( αν θελετε μπορειτε να βαλετε περισσοτερο) 1 κουπα πελτε ντοματας αλατι ελαιολαδο[...]
Πηγή: cooktherapy.grΚόκκινα γλυκά φασόλια, διάφορα μπαχαρικά, λίγη ντοματούλα και ένα υπέροχο ντιπ που θα εντυπωσιάσει είναι γρήγορα έτοιμο Εύκολη 4+μερίδες 1 1 1 0 0 Συστατικά 3[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΚέτσαπ... μια σάλτσα θρύλος!! Μια σάλτσα που ασκεί άπειρη γοητεία σχεδόν σε όλους αλλά κυρίως στους εφήβους. Πόσοι όμως γνωρίζουμε την ιστορία της και ...[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά (Σερβίρει 6 ) 250 γραμμάρια λευκά φασόλια βρασμένα 100 γραμμάρια κόκκινα φασόλια βρασμένα 100 γραμμάρια φασόλια μαυρομμάτικα βρασμένα 2 κ. σούπας[...]
Πηγή: sidages.grFor the recipe in English click here Τη γλυκοπατάτα πρόσφατα την ανακάλυψα. Είναι ακριβώς αυτό που λέει το όνομά της: μια γλυκιά πατάτα. Αυτό που λατρεύω σε[...]
Πηγή: theveggiesisters.gr27/2/16 Πουρές φασολιών από τη φασολάδα που περίσσεψε. Τον σερβίρουμε σαν συνοδευτικό για ψάρι ή ψητό κρέας και κάνουμε τη διαφορά. Συστατικά ½ φλιτζάνι[...]
Πηγή: zannetcooks.comΤο τελευταίο διάστημα φτιάχνω ψωμί συνέχεια, τουλάχιστον δυο φορές την εβδομάδα, και φυσικά όταν έχεις φρέσκο ψωμί, ειδικά με ξινό προζύμι που φτιάχνω εγώ,[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΤο τελευταίο διάστημα φτιάχνω ψωμί συνέχεια, τουλάχιστον δυο φορές την εβδομάδα, και φυσικά όταν έχεις φρέσκο ψωμί, ειδικά με ξινό προζύμι που φτιάχνω εγώ,[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr