Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 27 συνταγές
1 κ. μοσχαρίσιο ποντίκι κομμένο σε μικρούς κύβους, κάθετα προς τον μυ 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 καρότο τριμμένο 1 κλωνάρι σέλερυ ψιλοκομμένο 50 ml κόκκινο[...]
Πηγή: cookpad.com/gr4 κ.σ. τυρί κρέμα 1 κ.σ. μαγιονέζα 1 φλιτζ. μοτσαρέλα τριμμένη 1 φλιτζ. τυρί κίτρινο τριμμένο 3 κ.σ. σάλτσα ντομάτας 1 κ.σ. βασιλικός ψιλοκομμένος 1/2 φλιτζ.[...]
Πηγή: mamapeinao.grΣάλτσα για μακαρόνια με μανιτάρια, πιπεριά και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Τι χρειαζόμαστε: 1 κρεμμυδάκι ξηρό μικρό 2 φρέσκες ντοματές πολτοποιημένες 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά 1κουτ.ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο 400 γρ.ντοματούλες ψιλοκομμένες Εκτέλεση Σε μεγάλη κατσαρόλα ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και[...]
Πηγή: greekmasa.grΑνακατεύετε όλα τα υλικά με το μίξερ σε χαμηλή ταχύτητα για να μην χάσει πολύ από την ουσία και το άρωμα έτσι ώστε να διατηρήσει κάθε υλικό το πρωτότυπο άρωμα[...]
Πηγή: greekcook.grphoto: Μαρίνα Μαυρομάτη Την (σάλτσα) κέτσαπ δεν την χρησιμοποιώ στην κουζίνα μου. Δεν θυμάμαι να την έχω βάλει σε μακαρονάδες ή σε πίτσες, ούτε έχω λούσει με[...]
Πηγή: bostanistas.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΦΤΙΑΧΝΩ ΚΕΤΣΑΠ Την (σάλτσα) κέτσαπ δεν την χρησιμοποιώ στην κουζίνα μου. Δεν θυμάμαι να την έχω βάλει σε μακαρονάδες ή σε πίτσες, ούτε έχω λούσει με αυτή τις[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΑν θέλουμε μια εύκολη, πολύ νόστιμη, γρήγορη και ιδιαίτερη σάλτσα, για τα ζυμαρικά μας, αυτή εδώ, με χωριάτικα λουκάνικα είναι ότι πρέπει. Ταιριάζει με όλων[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΦΤΙΑΧΝΩ ΚΕΤΣΑΠ Την (σάλτσα) κέτσαπ δεν την χρησιμοποιώ στην κουζίνα μου. Δεν θυμάμαι να την έχω βάλει σε μακαρονάδες ή σε πίτσες, ούτε έχω λούσει με αυτή τις[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤο αγαπημένο μας Philadelphia ήρθε να δώσει μαι άλλη διάσταση στο σουβλάκι όπως το ξέραμε μέχρι σήμερα. Οι νέες σάλτσες Philadelphia για σουβλάκι σε τέσσερις[...]
Πηγή: toarkoudi.grH καλύτερη ώρα της φλάσκας μελιντζάνας. Δεν τολμώ να ονομάσω το σημερινό μας φαγητό χιουνκιάρ μπεγιεντί - ενώ περί αυτού πάνω-κάτω πρόκειται - , διότι σε ένα[...]
Πηγή: bostanistas.grΓλυκόξινο και πικάντικο! Τι χρειαζόμαστε: 1 κ.σ. μαρμελάδα βερύκοκο ή ροδάκινο 1 κ.σ. μουστάρδα dijon 1 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κ.γ. μπαλσάμικο 1 κ.γ. χυμό λεμονιού[...]
Πηγή: cookpad.com/grαβοκάντο κρέμα Μετά την φρενίτδα της λαχανίδας (kale), που πέρασε για τα καλά, ήρθε η ώρα του αβοκάντο να γίνει μόδα. Φέτος, περισσότερο από άλλες χρονιές, το[...]
Πηγή: pandespani.com200 γρ τόνο καπνιστό, σε λάδι (Lidl, 1,59€) 1 συσκευασία πολτό ντομάτας 400 γρ σάλτσα ψητής πιπεριάς φλωρίνης 1/3 ματσάκι μαϊντανό, πολύ ψιλοκομμένο 1/2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ τέλεια σάλτσα πιπεριάς, η λεγόμενη (αβγιάρ) τρώγεται σκέτη στο ψωμί, με ζυμαρικά, συνοδευτική σε μπιφτέκια, σε λουκάνικα, μπριζόλες και σε φαγητά σαν[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΕπιστρέφουμε δυναμικά με πολύ νόστιμες συνταγές για πολύ υγιεινά ντιπς γιαουρτιού, να χαρείτε με τους φίλους σας! Ποτέ δεν λείπουν οι αφορμές για ένα βραδάκι[...]
Πηγή: bostanistas.gr27/11/13 Τετάρτη η μέρα του κερατά λέει ο καλός μου γιατί κάποια στιγμή είχε ακούσει στη δουλειά ότι όταν οι γυναίκες απατούν τον άντρα τους και άρα δεν έχουν[...]
Πηγή: zannetcooks.comΦΤΙΑΧΝΩ ΚΕΤΣΑΠ Την (σάλτσα) κέτσαπ δεν την χρησιμοποιώ στην κουζίνα μου. Δεν θυμάμαι να την έχω βάλει σε μακαρονάδες ή σε πίτσες, ούτε έχω λούσει με αυτή τις[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr