Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 154 συνταγές
1 βραστό αυγό (1 λεπτό) 3/4 φλιτζανιού λάδι 1 κουταλάκι τσαγιού αλάτι 1/4 φλιτζανιού στυμμένο λεμόνι 1 κουταλάκι τσαγιού σάλτσα Worcestershire 1/4 φλιτζανιού[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΓια 2-4 άτομα 80 γραμμάρια καβουρδισμένο κουκουνάρι 25 γραμμάρια παρμεζάνα (τριμμένη) 25 φύλλα βασιλικό (πλατύφυλλο) 2 σκελίδες σκόρδο (χοντροκομμένο) 1[...]
Πηγή: sidagi.grΟ Χριστόφορος Πέσκιας δίνει στο πέστο ελληνική υπηκοότητα, χρησιμοποιώντας ρίγανη και φέτα, αντί για τον κλασικό συνδυασμό βασιλικού + παρμεζάνας των Ιταλών.[...]
Είσαι ξενιτεμένος;;; Επεθύμησες πουρέκκια της αναρής;;;Ακολουθεί συνταγή πουρεκιών που έμαθα που την γιαγιά μου με παραλλαγη για ξενιτεμένους που εν μπορούν να[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.grΤο πέστο είναι πραγματικά εύκολο να το κάνετε και μπορείτε να παίζετε με διαφορετικές γεύσεις. Το συγκεκριμένο εκτός του ότι είναι εξαιρετικά απλό να το[...]
Πηγή: e-syntages.grΥλικά: 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο 4 κουτάλια μέλι θυμαρίσιο 1 κουτάλι φρέσκο χυμό λεμονιού ξύσμα από ½ λεμόνι 1 σκελίδα σκόρδου ψιλοκομμένο Εκτέλεση: Όλα μαζί στο[...]
Πηγή: loukoulos.comΤο πέστο βασιλικού είναι τόσο εύκολο να το κάνετε με ένα multi και να αιχμαλωτίσετε τέλεια το καλοκαίρι μέσα του. Ο συνηθέστερος τρόπος για να απολαύσετε το[...]
Πηγή: e-syntages.grΓια οποιοδήποτε γλυκό της αρεσκείας σας (συνταγή του Στέλιου Παρλιάρου). Τι χρειαζόμαστε: 100 γρ κακάο 150 γρ ζάχαρη 350 γρ νερό 20 γρ βούτυρο[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 φλιτζάνι μαγιονέζα 1/2 μικρό κρεμμύδι 2 κουταλιές σούπας κόκκινο κρασί 1 κουτάλια σούπας άσπρη ζάχαρη 3/4 κουταλάκι τσαγιού Ιταλικό seasoning 1/4 κουταλάκι[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΈνας πεντανόστιμος και πανέυκολος πούρες απο δικές σας φρέσκιες πατάτες και τυρι κρέμα filadelfia που θα σας κάνει να μην ξαναχρησιμοποίησεται τον έτοιμο πουρέ[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο πιο τέλειο dressing για σαλάτες απο τον Siskoda :) Τι χρειαζόμαστε: 5 κ.σ. Βαλσάμικο 7 κ.γ. Μουσταρδα 2 κ.σ. Μελι 5-10 κ.σ. Ελαιόλαδο 1 κ.γ. Σκόρδο σε σκονη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤα Αβοκάντο είναι ένα από τα πιο καταπληκτικά καλοκαιρινά φρούτα. Υψηλό σε θρεπτικά συστατικά και χαρακτηριστική γεύση που δίνει δροσιά σε υπέροχες[...]
Πηγή: geysimentas.blogspot.grΤι χρειαζόμαστε: 1 δοση μπεσαμελ 1 κουταλια μουσταρδα σταγονες λευκο κρασι βούτυρο Κάνουμε μια σαλτσα μπεσαμελ και κατεβαζουμε απο τη φωτια. Προσθετουμε μια[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικα 1 συσκευασια φιλαδελφια λιγο ελαιολαδο σκορδο σκονη λευκο πιπερι βρασμενα ζυμαρικα Εκτελεση Σε ενα κατσαρολακι βαζουμε λιγες κουταλιες ελαιολαδο και το[...]
Πηγή: cometocook.blogspot.grΥλικά: 1 ½ κιλό αποφλοιωμένες ντομάτες ¼ φλιτζανιού τσαγιού ελαιόλαδο ½ φλιτζάνι τσαγιού βασιλικός πλατύφυλλος 1 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη αποξηραμένη 1[...]
Πηγή: sidagi.grΓια 2-4 άτομα 2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα απαλή 2 κουταλιές της σούπας μέλι 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο 1 κουταλιά του γλυκού μαγιονέζα 1 κουταλάκι[...]
Πηγή: sidagi.gr