Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 53 συνταγές
Το πατέ για μένα δεν είναι μόνο ένα απλό γαστρονομικό αριστούργημα αλλά κουβαλά και έντονες, τρυφερές μνήμες, γιατί ήταν στη καθημερινότητά μου σαν παιδί. Η[...]
Πηγή: caruso.gr1 χήνα περί τα 4 κιλά …για το μαρινάρισμα: 1 κ.σ. φυλλαράκια φρέσκου δεντρολίβανου, πολύ ψιλοκομμένα 1 κ.σ. φρέσκο θυμάρι, πολύ ψιλοκομμένο 1 πορτοκάλι το[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (για 4-6 άτομα) 1 κατεψυγμένη πάπια, 2 ½ περίπου κιλά, χωρίς τα εντόσθια (αν έχει τα κάνετε σούπα), ξεπαγωμένη στο ψυγείο για 24 ώρες, Αλάτι, πιπέρι,[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (για 4-6 άτομα) 1 κατεψυγμένη πάπια, 2 ½ περίπου κιλά, χωρίς τα εντόσθια (αν έχει τα κάνετε σούπα), ξεπαγωμένη στο ψυγείο για 24 ώρες, Αλάτι, πιπέρι,[...]
Πηγή: xrysessyntages.comστήθος πάπιας, ή και ολόκληρη πάπια τεμαχισμένη 1 μπουκαλι μαυροδάφνη 1 κρεμμύδι σε κομμάτια 3 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες 3 μαύρου πιπεριού τριμμένο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤα πουλερικά ήταν ανέκαθεν οι πρωταγωνιστές στο τραπέζι των Χριστουγέννων. Καλοθρεμμένες κότες ή κοκόρια, πάπιες, χήνες και αργότερα γαλοπούλες γεμίζονταν με[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΥλικά 1 βιολογική πάπια 3-4 καρφιά γαρίφαλο, ψιλοκομμένα Βούτυρο Γαρίφαλα και πιπέρι (φρεσκοτριμμένα) Ελαιόλαδο 1 φλιτζ. κρασί Μαδέρα 1 φλιτζ. σάκε [...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΑυτή είναι η συνταγή για την αυθεντική πάπια Πεκίνου . Χωρίς πολλά λόγια και επεξηγήσεις, τι να πεις άλλωστε για αυτή τη συνταγή? Όποιος έχει δοκιμάσει ξέρει.[...]
Πηγή: ediva.grΔεν ξέρω αν είναι ζακυνθινή η συνταγή, εννοώ δεν ξέρω αν την κάνουν σε όλο το νησί, το βέβαιο είναι ότι την έφτιαχνε η ζακυνθινή γιαγιά μου. Αν μη τι άλλο[...]
Πηγή: bostanistas.grΤον τελευταίο καιρό όλο και αυξάνει η ζήτηση για εξωτικά κρέατα: Το φιλέτο από στήθος στρουθοκαμήλου σερβίρεται στα περισσότερα εστιατόρια της μόδας, ενώ πιο[...]
Πηγή: bostanistas.grΓΚΑΛΑΝΤΊΝΑ : ΚΡΥΟ ΡΟΛΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ με τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Φτάσαμε και στις 6 του Ιούλη, και η χαρούμενη δημιουργική παρέα των Quanti Modi di fare[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤα χλωρά ή ξερά φασόλια, στην κατσαρόλα ή στον φούρνο, έχουν από καιρό το ταίρι τους στην κουζίνα. Διαλεχτά λαχανικά, διαλέξτε και πάρτε, ένα ή και πολλά[...]
Πηγή: bostanistas.grΜπορεί οι Κινέζοι να συνηθίζουν ως έξτρα τις χελιδονοφωλιές στο πρωτοχρονιάτικο, μενού τους, αλλά δεν μένουν εκεί: στο πλούσιο γιορτινό τραπέζι σήμα κατατεθέν[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜια συνταγή του Κώστα Αλεξιάδη, σεφ του "Πεντελικόν". Υπέροχη συνταγή, φάγαμε τα πάντα.. κάτι εξαιρετικό και ιδανικό για τις γιορτινές μέρες. Τι χρειαζόμαστε:[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤην ετοίμασα για τη γιορτή του Κ, στις 21 Μαϊου. Υλικά: 1 πάπια κατεψυγμένη με τα εντόσθιά της, 2 μικρά κρεμμύδια κομμένα, 2 μικρά καρότα κομμένα, 4 σκελίδες[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr