Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 53 συνταγές
1 χήνα περί τα 4 κιλά …για το μαρινάρισμα: 1 κ.σ. φυλλαράκια φρέσκου δεντρολίβανου, πολύ ψιλοκομμένα 1 κ.σ. φρέσκο θυμάρι, πολύ ψιλοκομμένο 1 πορτοκάλι το[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (για 8-10 άτομα) 2 πάπιες τεμαχισμένες (1 πάπια φτάνει μόνο για 4 ή 5 το πολύ άτομα), 5 πορτοκάλια, 4 κουταλιές λικέρ πορτοκάλι, 2 κουταλιές ζάχαρη, 2[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (για 4-6 άτομα) 1 κατεψυγμένη πάπια, 2 ½ περίπου κιλά, χωρίς τα εντόσθια (αν έχει τα κάνετε σούπα), ξεπαγωμένη στο ψυγείο για 24 ώρες, Αλάτι, πιπέρι,[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (για 4-6 άτομα) 1 κατεψυγμένη πάπια, 2 ½ περίπου κιλά, χωρίς τα εντόσθια (αν έχει τα κάνετε σούπα), ξεπαγωμένη στο ψυγείο για 24 ώρες, Αλάτι, πιπέρι,[...]
Πηγή: xrysessyntages.comστήθος πάπιας, ή και ολόκληρη πάπια τεμαχισμένη 1 μπουκαλι μαυροδάφνη 1 κρεμμύδι σε κομμάτια 3 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες 3 μαύρου πιπεριού τριμμένο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤα πουλερικά ήταν ανέκαθεν οι πρωταγωνιστές στο τραπέζι των Χριστουγέννων. Καλοθρεμμένες κότες ή κοκόρια, πάπιες, χήνες και αργότερα γαλοπούλες γεμίζονταν με[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΥλικά 1 βιολογική πάπια 3-4 καρφιά γαρίφαλο, ψιλοκομμένα Βούτυρο Γαρίφαλα και πιπέρι (φρεσκοτριμμένα) Ελαιόλαδο 1 φλιτζ. κρασί Μαδέρα 1 φλιτζ. σάκε [...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΓια τον νεαρό και βραβευμένο σεφ Στέλιο Αρακά τα είχε καταγράψει όλα κατατοπιστικά η Κική Τριανταφύλλη τον περασμένο Αύγουστο : Τον Απρίλιο του 2015, ο[...]
Πηγή: bostanistas.grΔεν ξέρω αν είναι ζακυνθινή η συνταγή, εννοώ δεν ξέρω αν την κάνουν σε όλο το νησί, το βέβαιο είναι ότι την έφτιαχνε η ζακυνθινή γιαγιά μου. Αν μη τι άλλο[...]
Πηγή: bostanistas.grΚοτόπουλο Φιλέτο… Κάποτε πίστευα ότι το φιλέτο κοτόπουλου, είναι ίσως το πιο «άνοστο» μέρος του κοτόπουλου. Εκείνα τα χρόνια τα παλιά, τα[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΥλικά (Σερβίρει 6 ) 1 πάπια 10- 12 αποξηραμένα δαμάσκηνα μίξη από μπαχαρικά τζίντζερ 5 κ.σ. ζάχαρη soy sauce 1/2 κ.γλ. τσίλι σκόνη χυμός πορτοκάλι αλάτι[...]
Πηγή: sidages.grΜπορεί οι Κινέζοι να συνηθίζουν ως έξτρα τις χελιδονοφωλιές στο πρωτοχρονιάτικο, μενού τους, αλλά δεν μένουν εκεί: στο πλούσιο γιορτινό τραπέζι σήμα κατατεθέν[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΣουλατσάρωντας μέσα στο νετ, έπεσα πάνω σε μία κατασκευή από ζαχαρόπαστα που μόλις την είδα την ερωτεύτηκα!!! Επειδή ήδη την ξετίναξα την έρμη τη φωτογραφία[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΜια συνταγή του Κώστα Αλεξιάδη, σεφ του "Πεντελικόν". Υπέροχη συνταγή, φάγαμε τα πάντα.. κάτι εξαιρετικό και ιδανικό για τις γιορτινές μέρες. Τι χρειαζόμαστε:[...]
Πηγή: cookpad.com/grΔεν πιστεύω να πιστέψατε ότι έφαγα ολα εκείνα που απαρίθμησα σε προηγούμενο ποστ ε; Και άντε και τα έφαγα. Είναι δυνατόν να τα μέτραγα; Άλλωστε, όταν τρως όλα[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΤο πατέ για μένα δεν είναι μόνο ένα απλό γαστρονομικό αριστούργημα αλλά κουβαλά και έντονες, τρυφερές μνήμες, γιατί ήταν στη καθημερινότητά μου σαν παιδί. Η[...]
Πηγή: caruso.gr