Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 26 συνταγές
ΒΑΚΑΛΑΟΣ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ Φέτος την 25η Μαρτίου, εκτός απο τον κλασσικό τηγανητό βακαλάο, δικιμάσαμε ακόμη μια ιταλική συνταγή με βακαλάο μαγειρεμένο στην[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr500 γρ γαύρος ή σαρδέλες αλεύρι για αλεύρωμα λάδι για το τηγάνισμα των ψαριών (δείτε “Μυστικά” [1]) 500 γρ κρεμμύδια ξερά 3 κ.σ. καλό παρθένο ελαιόλαδο για το[...]
Πηγή: cookpad.com/gr4 πέρκες, μετρίου μεγέθους (350 – 400 γραμ. η κάθε μία), καθαρισμένες Για την γέμιση 250 γρ. κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 100 ml εξαιρετικό παρθένο Ελληνικό[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά (για 5-6 ΑΤΟΜΑ) 1 κιλό φιλέτο από άσπρο, σφικτό ψάρι (πέρκα ή σφυρίδα ή παγκάσιους αν είναι κατεψυγμένο), λάδι για τηγάνισμα (ηλιέλαιο ή αραβοσιτέλαιο),[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΓλώσσες έχει σήμερα το μενού και το πιο συνηθισμένο μου είναι να της βουτάω στο αλεύρι και να της τηγανίζω σε λαδάκι, ίσα να τους φτάνει μέχρι τη μέση. Όχι[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr4 μπακαλιάρους πιπέρι 1/2 της κούπας λάδι αλάτι 1 κρεμμύδι 1 kg πατάτες 2 σκελίδες σκόρδο 1 κουταλιά αλεύρι 1 κουταλάκι δεντρολίβανο 2 κουταλιές χυμό λεμονιού[...]
Πηγή: cooktherapy.grΥλικά για 6 άτομα 6 κομμάτια φιλέτο ξιφία, σύνολο 1-1¼ κιλό περίπου χωρίς πέτσα και κόκαλα, 1/3 φλ. ελαιόλαδο, 1 μέτριο κρεμμύδι μοιρασμένο και σε κυβάκια, 2[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (για 4 άτομα) 500 γρ. µικρά καλαµαράκια καθαρισµένα και τεµαχισµένα, αλεύρι, μπόλικο λάδι για τηγάνισµα, 3 κουταλιές χυµό λάιµ (Lime), αλάτι. Για το[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΕπειδή, καθώς γνωρίζετε, ο σολομός με τα ω3 λιπαρά του αποτελεί για τον οργανισμό μας ένα υπερπολύτιμο φαγητό και επειδή ως μεσόγειοι, μας πέφτει λίγο βαρύ[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΥλικά (4) : 2 κρεμμύδια 2 σκελίδες σκόρδο μισό ματσάκι μαϊντανό 1/4 ματσάκι σέλινο φύλλα βασιλικού λίγο δεντρολίβανο τζίντζερ κόλιανδρο 1 φλιτζάνι του[...]
Πηγή: yumyum.grΠΟΛΠΕΤΕΣ ΜΕ ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΣΕ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ Σαρδελίτσα, ένα ψαράκι ταπεινό αλλά πλούσιο σε ωφέλιμα Ω3 λιπαρά, που στην Ελλάδα συνηθίζουμε να το μαγειρεύουμε ψητό ή[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr