Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 20 συνταγές
Για 6 άτομα Για τη γέμιση: 1 1/2 κιλό φρέσκος μπακαλιάρος χωρίς τα κόκκαλα 5 κρεμμύδια 2 πιπεριές φλάσκες 1 πρέζα σαφράν 1/2 λίτρο λάδι αλάτι Για τη ζύμη: 1[...]
Πηγή: sidagi.grΗ πάστα con le sarde (μακαρόνια με σαρδέλες), είναι παραδοσιακή Σιτσιλιάνικη συνταγή που ήταν μεγάλο σουξέ στα τραπέζια της Μαφίας. Και οι τύποι, αν μη τι[...]
Πηγή: caruso.grΥΛΙΚΑ Για το πρασόρυζο 40 γρ. ελαιόλαδο 200 γρ. πράσο (το άσπρο μέρος κομμένο σε λεπτά μισοφέγγαρα) 100 γρ. ρύζι parboiled 40 γρ. κρασί λευκό 500 γρ.[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥλικά 1 κιλό ψάρι κατάλληλο για φούρνο (πεσκανδρίτσα, σφυρίδα, μαγιάτικο) σε φέτες 1 κύβος λαχανικών (προαιρετικά) 6 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 30 γρ.[...]
Πηγή: icookgreek.com3 κιλά μύδια 100 γρ. μπέικον 6 μικρά κρεμμύδια 3 ντομάτες 1 μεγάλη κόκκινη πιπεριά 6 σκελίδες σκόρδου 1 κουταλιά πάπρικα 2 φύλλα δάφνης 3/4 της[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά Για το κίμπε 1 φλ. πλιγούρι 350 γρ. φιλέτο λευκού ψαριού (π.χ. πέρκα, μπακαλιάρος) 1 μικρό ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 1/2 κ.γ. ξύσμα πορτοκαλιού Αλάτι,[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜία σύνθεση που προφέρει τη λέξη «πίτσα» με τέλεια γαλλική προφορά, από πρώτες ύλες που φορούν περήφανα τον μπερέ a la francaise. Υλικά 1 αφράτη ζύμη πίτσας[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΞέρετε όλοι το κόλλημα που έχω μα τα ψάρια και τα θαλασσινά, μπορώ να τρώω μόνο τέτοια. Όμως με ενοχλούν πολύ στο στομάχι τα τηγανιτά γενικώς. Σκέφτηκα λοιπόν[...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.grΑν μια ξεχειλισμένη στοίβα από αχνιστά μύδια σε αρωματική σάλτσα είναι πάντα άκρως εμπνευστική στο τραπέζι, ένα γεμάτο πιάτο μ’ αυτά έτοιμα, καθαρισμένα[...]
Πηγή: pandespani.comΜαριναρισμένες γαρίδες απίστευτα νόστιμες και ζουμερές ΥΛΙΚΑ 1 κιλό γαρίδες 2 σκελίδες σκόρδο 1 κούπα ελαιόλαδο 5-6 στήμονες σαφράν αλάτι, πιπέρι, πάπρικα[...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.grΓια τη γέμιση: 1 1/2 κιλό φρέσκος μπακαλιάρος ή μουγκρί χωρίς τα κόκκαλα 5 κρεμμύδια 2 πιπεριές φλάσκες 1 πρέζα σαφράν 1/2 λίτρο λάδι αλάτι Για τη ζύμη: 1[...]
Πηγή: ucook.gr/cook4 φέτες φρέσκο τόνο 200 γρ. κους κους 1 κρεμμύδι κομμένο σε ζάρια 2 πιπεριές πράσινες Ελαιόλαδο 20 γρ. σαφράν 1 λίτρο νερό Αλατοπιπερώνουμε τον τόνο και τον[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΑπό τα άδυτα της κουζίνας της Νέλλης, όπου οδηγήθηκε η παντεσπανική μας περιέργεια σε φάση γευστικής έξαψης, πήραμε –αφού ζητήσαμε και μας έδωσε μετά από[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά: 4 φιλέτα από τσιπούρα ή συναγρίδα ή λαυράκι ξύσμα 2 πορτοκαλιών το περιεχόμενο του πορτοκαλιού σε φέτες αλάτι πιπέρι 50 γρ. βούτυρο λίγο σαφράν[...]
Πηγή: greekcook.grΑναρτήθηκε στις 27/02/2017 σε Κυρίως πιάτα, Νηστίσιμα, Ρύζι - Ριζότο, Συνταγές, Ψάρι - Θαλασσινά Καλαμαράκια γεμιστά με ρύζι νηστίσιμα Ένα έδεσμα αξεπέραστης[...]
Πηγή: sintayes.gr500 γρ. γλώσσα φιλέτο ½ κουταλάκι φασκόμηλο ½ κουταλάκι τζίντζερ ½ κουταλάκι μελισσόχορτο ½ κουταλάκι λεβάντα ½ κουταλάκι ανθρίσκος ½ κουταλάκι ιβίσκος ½[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΦρέσκος σολομός λεμονάτος με πατατούλες αρωματισμένες με δεντρολίβανο. Τι χρειαζόμαστε: 4 φιλέτα φρέσκο σολωμό 1 φλυτζανάκι του ελληνικού καφέ σπορέλαιο 4[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈνα διαφορετικό μπέργκερ που θα σας ξετρελάνει. Πρωτότυπο, ελαφρύ, πεντανόστιμο. Συνταγή : Νένα Ισμυρνόγλου. Μερίδες : Για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος :[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr