Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 14 συνταγές
περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΛαζάρου Καλαμάρι γεμιστό με μοσχαρίσιο κιμά και σάλτσα από σοκολάτα Lazarou Kalamari gemisto me mosxarisio kima kai saltsa apo sokolata
Η σάλτσα Αγιωργίτικο που δημιούργησα παρέα με τον αγαπημένο μου συνεργάτη, chef Μανώλη Μαυριγιαννάκη του Point A Bar & Restaurant, στο ξενοδοχείο Ηρώδειο, δεν[...]
Πηγή: caruso.grΥλικά: 3-4 κουτ. σούπας λάδι από το τηγάνισμα του συκωτιού ή των ψαριών 1 γεμάτη κουτ. σούπας αλεύρι 1/2 ποτήρι νερό και λίγο παραπάνω 2 κουτ. σούπας ξύδι 1[...]
Πηγή: greekmasa.grΈνα πιάτο για επίσημο γεύμα. Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας 4 σκελίδες σκόρδο σε φετούλες Μερικά κλαδάκια θυμάρι, ρίγανη και δεντρολίβανο 1/2[...]
Πηγή: cookpad.com/grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά (6 μερίδες) : 500 γρ. λιγκουίνια 2 κουταλιές ελαιόλαδο 200 γρ. καπνιστό μπέικον αέρος ή πανσέτα, κομμένα σε κλεπτές φέτες 3 μεγάλες σκελίδες σκόρδο[...]
Πηγή: yumyum.grΚΟΥΝΕΛΙ ΚΟΝΣΕΡΒΑ ΜΕ ΜΥΡΩΔΙΚΑ (ΤΟΝΟΣ ΚΟΥΝΕΛΙΟΥ) Αυτη ειναι η παραδοσιακη συνταγη απ'οπου πηρα την ιδεα για να παρασκευασω την μοσχαρισια γλωσσα σε κοσερβα .[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr