Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 23 συνταγές
Μια συνταγή που είχα γράψει πριν χρόνια στο HFL είναι αυτή με το μπακαλιάρο με κάπαρη και άνηθο. Ήρθε λοιπόν ο καιρός να την ξαναβάλω σε τούτο το blog τώρα πια[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΣτους Έλληνες, τα πλάσματα που ζουν στον βυθό της θάλασσας τους αρέσουν καλοψημένα. Είτε πρόκειται για χταπόδι, λυθρίνι, σπάρο, λαυράκι, ή μπαρμπούνι-από τα[...]
Πηγή: psarotopos.blogspot.grΕγώ δικιά μου βάρκα δεν είχα ποτέ. Κι αν στην παραπάνω φωτογραφία φαίνομαι να κρατάω το διάκι της εξωλέμβιας, αυτό έγινε για τις ανάγκες της φωτογράφισης, η[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.gr(photo: Κώστας Κωβαίος) Κρατήστε αυτή τη συνταγή, φέρνει αρώματα της θάλασσας στο τραπέζι, όλες τις εποχές. Είναι η αγαπημένη μου εκτέλεση για την[...]
Πηγή: bostanistas.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΈνα εντυπωσιακό συνοδευτικό για το γιορτινό σας τραπέζι. Συνταγή : Ηλίας Δερμιτζόγλου. Μερίδες : για 8 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 30΄,[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΤι είναι απεριτίφ; 'Η απεριτίβο στα ιταλικά; Ενα ποτό που ανοίγει την όρεξη όπως υπονοεί και η λέξη, η οποία προέρχεται από το λατινικό ρήμα aperire που[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο βασικό ερώτημα είναι «τι αξιόπιστο μπορεί να ξέρει ένας Καρδιτσιώτης για τα χταπόδια;». Η απάντηση: ό,τι έμαθα για τα χταπόδια προέρχεται από[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο βασικό ερώτημα είναι «τι αξιόπιστο μπορεί να ξέρει ένας Καρδιτσιώτης για τα χταπόδια;». Η απάντηση: ό,τι έμαθα για τα χταπόδια προέρχεται από[...]
Πηγή: bostanistas.grΧταπόδι με άρωμα ούζου & μελωμένη κόκκινη σαλάτα Υπάρχουν ανοιχτοί λογαριασμοί ανάμεσά μας που, ως υπεύθυνη και ευσυνείδητη μπλόγκερ, οφείλω να[...]
Πηγή: sundayspoon.blogspot.grΈχω έντονη διάθεση για ένα νοσταλγικό ταξίδι! Λέω να πάμε μαζί σ’ ένα πανέμορφο Ελληνικό νησί που επισκέφτηκα για πρώτη φορά, πριν πολλά χρόνια, και το[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΓια 4-6 άτομα ½ ματσάκι άνηθο ½ ματσάκι μάραθο (τη κορυφή του) 80 ml ούζο 40 ml λευκό κρασί ελαιόλαδο 100 γραμμάρια φρέσκια μαραθόριζα 100 γραμμάρια κρεμμύδι[...]
Πηγή: sidagi.grΒαρεθήκατε το χταπόδι μια από τα ίδια μαγειρεμένο? Εγώ πάντως δεν αντέχω την ίδια συνταγή πάνω από 2 φορές να εκτελέσω! Ευτυχώς υπάρχει απόθεμα στο αρχείο που[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.gr1 κιλό μύδια φρέσκα με κέλυφος ½ κιλό κυδώνια με κέλυφος 8 γαρίδες Νο 2 ½ κιλό καλαμαράκια 1 κρεμμύδι ξερό (τριμμένο) 1 σκελίδα σκόρδο (προαιρετικά) 2[...]
Πηγή: ucook.gr/cook1 κιλό καραβίδες 3 κρεμμύδια μέτρια 6 σκελίδες σκόρδο 1 ματσάκι μαϊντανό 80 γραμμ. αποξηραμένα δαμάσκηνα 60 γραμμ. αποξηραμένα σύκα 100 γραμμ. αποξηραμένους[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΑπό τα άδυτα της κουζίνας της Νέλλης, όπου οδηγήθηκε η παντεσπανική μας περιέργεια σε φάση γευστικής έξαψης, πήραμε –αφού ζητήσαμε και μας έδωσε μετά από[...]
Πηγή: pandespani.comΜπαρμπούνια στο Λεμόνι ...να φας μπαρμπούνι να καταλάβεις γιατί πρέπει να ζήσεις ως τα 90 σου Στον κάργα εκνευρισμένο από ψυχανώμαλες συνταγές[...]
Πηγή: greekcook.gr1 κιλό γαρίδες μικρές ή μεσαίες αποφλοιωμένες 1 κιλο ντοματίνια κομμένα στα 2 ή στα 4 (ή 4 μεγάλες ντομάτες κομμένες σε κύβους) 2 σκελίδες σκόρδο, κομμένες σε[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά 8 θράψαλα ή μεγάλα καλαμάρια Για τη γέμιση 2 ξερά κρεμμύδια ψιλ/να 3 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 2 φλ. πιπεριές χρωματιστές σε κυβάκια 2 φλ. ρύζι καρολίνα[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΤο πεντανόστιμο αυτό ριζότο, το έφτιαξε η φίλη μου η Κατερίνα και μας το κέρασε για την επιτυχία του γιου της του Βαγγέλη που ήρθε 6ος στην σχολή Ναυτικών[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΑυτό το υπέροχο τραχανότο με θαλασσινά όπου θα έχει μύδια και γαρίδες πραγματικά θα σας ξετρελάνει όπως το έκανε και σε εμάς. Σαν συνταγή του τραχανά είναι[...]
Πηγή: greek-visions.com/category/συνταγές