Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 9 συνταγές
Υλικά 2 φιλέτα ολόκληρα μπακαλιάρος ούζο 125 ml 1/2 φλιτζάνι τσαγιού νερό 2 φλιτζάνια του τσαγιού αλεύρι 1/2 κουταλάκι του γλυκού σόδα ελαιόλαδο για το[...]
Πηγή: icookgreek.comΥΛΙΚΑ Για τον μπακαλιάρο 1 κιλό παστό μπακαλιάρο ξαρμυρισμένο χωρίς κόκκαλο Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα 1 1/ 2 κούπα σόδα αναψυκτικό 1 αυγό 3κ.σ ούζο [...]
Πηγή: megatv.com/cookΓιατί άραγε να χρησιμοποιήσουμε bavette αντί απλών μακαρονιών όταν φτιάχνουμε μακαρονάδα θαλασσινών; Ίσως η απουσία αυγού; Ίσως η ιδιότητα της ζύμης να ρουφάει[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚαι ένα σπανιόλικο παραδοσιακό ταπάκι a la gaditana , για όσους και όσες δεν ... φοβούνται το τηγάνι. Υλικά 200 γρ.γαριδούλες ψίχα 1 κρεμμύδι 250 γρ.αλεύρι 1[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΥλικά (για 4 άτοµα) 12 µέτριες, ωµές (γκρίζες) γαρίδες, 2 φιλέτα άσπρου ψαριού (250 γρ. σύνολο περίπου)=ή φιλέτα άλλων ψαριών (µπακαλιάρου π.χ.), 8 µικρά[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΡεβίθια με καλαμαράκια και μακαρονάκι Υλικά 400 γραμμάρια ρεβίθια 1 κιλό καλαμαράκια μικρά, πλυμένα και καθαρισμένα ½ φλιτζάνια ελαιόλαδο 200 γραμμάρια[...]
Πηγή: greekouzina.gr