Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 80 συνταγές
Δεν φταίω εγώ...η φαντασία μου τα φταίει! Είναι και η περίοδος τέτοια. Οπότε το αχαλίνωτο της φαντασίας μου... ότι θέλει πράττει και "εισπράττει" φυσικά τα[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grclick for english υλικά για τον σολoμό 2 φιλέτα σολoμού (125γρ το καθένα) ξύσμα από 1 λεμόνι 1 κουταλάκι θυμάρι 1/2 κουταλάκι ζάχαρη 1 κουταλάκι αλάτι πιπέρι 2[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grΑν καταφέρνετε (και αντέχει το πορτοφόλι σας) να βρίσκετε φρέσκο μεγάλο ψάρι αυτές τις εποχές, με γεια σας και χαρά σας. Όμως, τα επονομαζόμενα τουβλάκια[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ σημερινή μας ανάρτηση θα σας μεταφέρει στην Κίνα και συγκεκριμένα μέσα στην Απαγορευμένη Πόλη, κατοικία των Κινέζων Αυτοκρατόρων τους προηγούμενους αιώνες.[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΝαι μεν αλληλό-ευχηθήκαμε για καλό καλοκαίρι αφού επισήμως μπαίνει σήμερα. Ο καιρός όμως μοιάζει να μας τα χαλάει. Συννεφιά σχεδόν όλη μέρα, μικρή πτώση της[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΗ πιο νόστιμη συνταγή για φιλέτο βακαλάου αλά κρεμ με γαρίδες και άσπρα φασόλια. Τι χρειαζόμαστε: 1/2 κιλό φιλέτο βακαλάου 250 γραμ. γαρίδες καθαρισμένες 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (12 κομμάτια) Για τα Ρολά 60 γρ νούντλς ρυζιού 12 φύλλα ρυζιού 24 γαρίδες προβρασμένες ή γαρίδες που θα τις βράσουμε σε βραστό νερό γαι 3 λεπτά μέχρι να[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΑν σας αρέσει ο σολομός, φτιάξτε αυτή την αλμυρή τούρτα, να στολίσει το τραπέζι σας και να ενθουσιαστούν οι καλεσμένοι σας! Τι χρειαζόμαστε: Για το παντεσπάνι:[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜαρινάρουμε τον ξιφία μας για να του δώσουμε γεύση και να το κάνουμε ζουμερό! Συστατικά Στα γρήγορα Κυρίως Πιάτα Λαχανικά Ψάρια Άλλες κατηγορίες Γρήγορες και[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΤι σας έχω σήμερα! Το μενού έχει ψάρι. Συγκεκριμένα τσιπούρα πελαγίσια. Είπα όμως, αντί απλά να την ψήσω και να φτιάξω μια σαλάτα και λίγο ρύζι, να κάνω κάτι[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami