χορτοκεφτεδες ακης | γαριδες σαγανακι ακης | μοσχαρι νουα με κρεμα γαλακτος | συνταγες με μυδια | αρνισια παιδακια στα καρβουνα | συνταγη παραδοσιακη λαγανα | γαριδες κατεψυγμενες στο φουρνο
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Ψαρικα χωρις αμυγδαλοσκονη παπρικα

Βρέθηκαν 21 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Ψάρια και σταφύλια

Η γιορτή της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος έρχεται πριν προλάβουμε να κλείσουμε μια ολόκληρη εβδομάδα νηστείας και επιτρέπει την ψαροφαγία.Είναι πολύ σημαντική στα[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr

Εθισμός στα θαλασσινά

Η χειρότερη εποχή για να κρυολογήσει κανείς είναι το καλοκαίρι. Η ζέστη αφόρητη, ο ήλιος καίει, η παραλία σε περιμένει και συ πρέπει να μείνεις μέσα στο σπίτι[...]

Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr
Κρεμώδης σαλάτα σπανάκι με tartare φινόκιο,[...]

01/09/13 Καλό μήνα φίλοι μου. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι ο Σεπτέμβρης και γενικά το φθινόπωρο, όσο το δυνατόν πιο ευτυχές και με υγεία, άφθονη,[...]

Πηγή: zannetcooks.com
Τόνος με γλυκόξινα βλίτα - ZannetCooks

18/9/14 Τόνος με γλυκόξινα βλίτα το πιάτο μας. Γενικά τα χόρτα με το ψάρι είναι αγαπημένος συνδυασμός για πολλούς ανθρώπους. Η συγκεκριμένη συνταγή είναι λίγο[...]

Πηγή: zannetcooks.com
Ξέρεις από καλό χταπόδι;

Το βασικό ερώτημα είναι «τι αξιόπιστο μπορεί να ξέρει ένας Καρδιτσιώτης για τα χταπόδια;». Η απάντηση: ό,τι έμαθα για τα χταπόδια προέρχεται από[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Από χταπόδια ξέρεις;

Το βασικό ερώτημα είναι «τι αξιόπιστο μπορεί να ξέρει ένας Καρδιτσιώτης για τα χταπόδια;». Η απάντηση: ό,τι έμαθα για τα χταπόδια προέρχεται από[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Εθισμός στα θαλασσινά

Η χειρότερη εποχή για να κρυολογήσει κανείς είναι το καλοκαίρι. Η ζέστη αφόρητη, ο ήλιος καίει, η παραλία σε περιμένει και συ πρέπει να μείνεις μέσα στο σπίτι[...]

Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr
Ψάρι Κινέζικο Γλυκόξινο ( Sweet and Sour Fish)

Η 23η Ιανουαρίου του 2012 ήταν η αυγή του έτους 4710 – κατά το Κινέζικο σεληνιακό ημερολόγιο – του έτους του αρσενικού (Yang) Μαύρου Δράκου του[...]

Πηγή: helengrblog.blogspot.gr
Μια βόλτα στο Οινοποιείο Σολωμού Μέρος Β

Η βόλτα συνεχίστηκε στο υπόγειο όπου φυλάσσονται τα κρασιά έτοιμα πια , γινομένα. Ρώτησα μερικές πληροφορίες για τα κρασιά τους και σας τις μεταφέρω. Το[...]

Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr
ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΜΕ ΚΟΛΙΑΝΔΡΟ

Υλικά : 2 κουταλάκια σπόρους κόλιανδρου 1 κουταλάκι αλάτι 2 φιλέτα μπακαλιάρου ξύδι από άσπρο σταφύλι Εκτέλεση: Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190 βαθμούς[...]

Πηγή: yumyum.gr
Γαύρος μαρινάτος

Καλοκαίρι, Αύγουστος, θάλασσα, βεράντα, παρέα, ούζο, γαυράκια και άλλα… Συνειρμοί εποχής (ασχέτως αν το φετινό καλοκαίρι όλοι στην άκρη του μυαλού μας[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
Παταταλίδικο αλλά με τι πατάτες ! (Κοτόπουλο με[...]

 Η φωτογραφία από εδώ  Όλοι γνωρίζουν ότι η πατάτα είναι τροφή που εισήλθε στον διατροφικό χάρτη της Ευρώπης σχετικά πρόσφατα.[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
Σαλάτα με γαρίδες, σολομό και φρέσκα φρούτα

Αυτή είναι μια σαλάτα που … καθημερινή δεν θα την χαρακτήριζα με τίποτα! Όμως γιορτές έρχονται και στο γιορτινό μας τραπέζι θα υπάρχει σίγουρα μια[...]

Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr
Φιλέτα γλώσσας με κρασί και σταφύλια

ΦΙΛΕΤΑ ΓΛΩΣΣΑΣ ΜΕ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΣΤΑΦΥΛΙΑ   για 4 άτομα Υλικά 8 φιλέτα γλώσσας., καθαρισμένα 100 ml λευκό κρασί 250 ml ζωμός λαχανικών 250 γρ. ρώγες λευκών[...]

Πηγή: greekouzina.gr
Πάστα Κρέμα Σοκολάτας-Πανεύκολες Πάστες σε[...]

Υλικά για 10 πάστες 1 λίτρο γάλα 60 γρ άνθος αραβοσίτου σοκολάτα 60 γρ αλεύρι 1 βανίλια 9 κ.σ κρυσταλλική ζάχαρη 1 κ.σ βούτυρο 50 γρ σοκολάτα Ινδοκάρυδο για το[...]

Πηγή: jimdiasrecipes.blogspot.gr
Καλαμαράκια με κρέμα από μπαλσάμικο, μούστο και[...]

Τη σαρακοστή που μαγείρεψα τα καλαμαράκια αυτοσχεδίασα αυτή τη συνταγή και βγήκε καταπληκτική. Η σάλτσα είχε ένα φοβερό άρωμα και μια ελαφρά γλυκιά γεύση. Τη[...]

Πηγή: syntagesmamas.gr
Γλώσσα με σταφίδα α λα Βερονίκ

Κλασική γαλλική συνταγή που παντρεύει φιλέτο γλώσσας με ολόφρεσκη σταφίδα και όλα αυτά σε μια απαλή - οι Γάλλοι είναι ειδικοί στο είδος - λευκή[...]

Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html
Καλοκαιρινό Ταρτάρ Τσιπούρας με Πουρέ Αβοκάντο[...]

Τα τελευταία χρόνια οι Έλληνες αγαπήσαμε πολύ τις παρασκευές με βάση ωμό ψάρι όπως ταρτάρ, σεβίτσε, καρπάτσιο, σασίμι και σούσι. Όλες αυτές οι γαστρονομικές[...]

Πηγή: caruso.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy