Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 21 συνταγές
Η γιορτή της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος έρχεται πριν προλάβουμε να κλείσουμε μια ολόκληρη εβδομάδα νηστείας και επιτρέπει την ψαροφαγία.Είναι πολύ σημαντική στα[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΗ χειρότερη εποχή για να κρυολογήσει κανείς είναι το καλοκαίρι. Η ζέστη αφόρητη, ο ήλιος καίει, η παραλία σε περιμένει και συ πρέπει να μείνεις μέσα στο σπίτι[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr01/09/13 Καλό μήνα φίλοι μου. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι ο Σεπτέμβρης και γενικά το φθινόπωρο, όσο το δυνατόν πιο ευτυχές και με υγεία, άφθονη,[...]
Πηγή: zannetcooks.com18/9/14 Τόνος με γλυκόξινα βλίτα το πιάτο μας. Γενικά τα χόρτα με το ψάρι είναι αγαπημένος συνδυασμός για πολλούς ανθρώπους. Η συγκεκριμένη συνταγή είναι λίγο[...]
Πηγή: zannetcooks.comΤο βασικό ερώτημα είναι «τι αξιόπιστο μπορεί να ξέρει ένας Καρδιτσιώτης για τα χταπόδια;». Η απάντηση: ό,τι έμαθα για τα χταπόδια προέρχεται από[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο βασικό ερώτημα είναι «τι αξιόπιστο μπορεί να ξέρει ένας Καρδιτσιώτης για τα χταπόδια;». Η απάντηση: ό,τι έμαθα για τα χταπόδια προέρχεται από[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ χειρότερη εποχή για να κρυολογήσει κανείς είναι το καλοκαίρι. Η ζέστη αφόρητη, ο ήλιος καίει, η παραλία σε περιμένει και συ πρέπει να μείνεις μέσα στο σπίτι[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΗ 23η Ιανουαρίου του 2012 ήταν η αυγή του έτους 4710 – κατά το Κινέζικο σεληνιακό ημερολόγιο – του έτους του αρσενικού (Yang) Μαύρου Δράκου του[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΗ βόλτα συνεχίστηκε στο υπόγειο όπου φυλάσσονται τα κρασιά έτοιμα πια , γινομένα. Ρώτησα μερικές πληροφορίες για τα κρασιά τους και σας τις μεταφέρω. Το[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΥλικά : 2 κουταλάκια σπόρους κόλιανδρου 1 κουταλάκι αλάτι 2 φιλέτα μπακαλιάρου ξύδι από άσπρο σταφύλι Εκτέλεση: Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190 βαθμούς[...]
Πηγή: yumyum.grΚαλοκαίρι, Αύγουστος, θάλασσα, βεράντα, παρέα, ούζο, γαυράκια και άλλα… Συνειρμοί εποχής (ασχέτως αν το φετινό καλοκαίρι όλοι στην άκρη του μυαλού μας[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr Η φωτογραφία από εδώ Όλοι γνωρίζουν ότι η πατάτα είναι τροφή που εισήλθε στον διατροφικό χάρτη της Ευρώπης σχετικά πρόσφατα.[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΑυτή είναι μια σαλάτα που … καθημερινή δεν θα την χαρακτήριζα με τίποτα! Όμως γιορτές έρχονται και στο γιορτινό μας τραπέζι θα υπάρχει σίγουρα μια[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΦΙΛΕΤΑ ΓΛΩΣΣΑΣ ΜΕ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΣΤΑΦΥΛΙΑ για 4 άτομα Υλικά 8 φιλέτα γλώσσας., καθαρισμένα 100 ml λευκό κρασί 250 ml ζωμός λαχανικών 250 γρ. ρώγες λευκών[...]
Πηγή: greekouzina.grΥλικά για 10 πάστες 1 λίτρο γάλα 60 γρ άνθος αραβοσίτου σοκολάτα 60 γρ αλεύρι 1 βανίλια 9 κ.σ κρυσταλλική ζάχαρη 1 κ.σ βούτυρο 50 γρ σοκολάτα Ινδοκάρυδο για το[...]
Πηγή: jimdiasrecipes.blogspot.grΤη σαρακοστή που μαγείρεψα τα καλαμαράκια αυτοσχεδίασα αυτή τη συνταγή και βγήκε καταπληκτική. Η σάλτσα είχε ένα φοβερό άρωμα και μια ελαφρά γλυκιά γεύση. Τη[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΚλασική γαλλική συνταγή που παντρεύει φιλέτο γλώσσας με ολόφρεσκη σταφίδα και όλα αυτά σε μια απαλή - οι Γάλλοι είναι ειδικοί στο είδος - λευκή[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΤα τελευταία χρόνια οι Έλληνες αγαπήσαμε πολύ τις παρασκευές με βάση ωμό ψάρι όπως ταρτάρ, σεβίτσε, καρπάτσιο, σασίμι και σούσι. Όλες αυτές οι γαστρονομικές[...]
Πηγή: caruso.gr