Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 10 συνταγές
1½ κιλό ξιφίας 2 μεγάλα κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 πράσο ψιλοκομμένο ½ φλιτζ. ελαιόλαδο 2 λεμόνια (ο χυμός τους) 2 μεγάλες ώριμες ντομάτες ψιλοκομμένες 1 φλιτζ.[...]
Πηγή: cooklos.grΟ Αρχέστρατος, ο συγγραφέας του 4ου αιώνα π.Χ., που πρώτος ασχολήθηκε με τα γαστρονομικά, συμβούλευε να μαγειρεύουμε τα ψάρια με απλό τρόπο, νοστιμίζοντάς τα[...]
Πηγή: bostanistas.grΈχουμε συνηθίσει να τρώμε τον μπακαλιάρο κυρίως του Ευαγγελισμού, επίσης έχουμε συνηθίσει να τον τρώμε κυρίως τηγανητό. Ας ανοιχτούμε λίγο και στα ως προς τα[...]
Πηγή: bostanistas.grΤην Κυριακή των Βαΐων τρώμε ψαράκι, όπως είπε προχθές η Ειρήνη, δίνοντάς μας την πολύ νόστιμη πρότασή της για σκουμπράκια ντοματοριγανάτα . Σήμερα θα σας δώσω[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΚατ' αρχήν τη συνταγή για τις σαρδέλες θα τις βρείτε πατώντας εδώ, στο blog της Δήμητρας '' ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ '' . Πολύ νόστιμος μεζές!!!! Εκανα μια αλλαγή και τις[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.gr1/3 φλ ελαιόλαδο 4 μέτρια πράσα σε φέτες 4 φρέσκα κρεμμύδια σε φέτες 4 καλαμάρια κομμένα σε φέτες 2 φρέσκες ώριμες ντομάτες ψιλοκομμένες 1 κιλό σέσκουλα[...]
Πηγή: argiro.grΤσιγαρίδι με καλαμαράκια Υλικά ¾ ποτηριού του νερού ελαιόλαδο 1 κιλό σέσκουλα 300 γρ. καλαμαράκια 400 γρ. πράσα (αν μπορούμε να βρούμε τα μικρά, τα άγρια,[...]
Πηγή: greekouzina.gr