Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 14 συνταγές
Νόστιμο, εύκολο, απλό, λευκόσαρκο φιλέτο ψαριού, πασπαλισμένο με μια γερή δόση κουρκουμά και τηγανισμένο σε καυτό ελαιόλαδο. Λιτές, ξεκάθαρες γεύσεις και[...]
Πηγή: kitchenstori.esΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Το απλό τηγανητό ψαράκι νοστιμίζει πάρα πολύ με μια τόσο εύκολη σάλτσα που μοιάζει με πιάτο "γκουρμέ". Υλικά: Για τη σάλτσα 1 γεμάτη κ.σ.[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.gr8/11/13 Παρασκευή και πάλι, τι καλάααα!! Πόσο πολύ το χαίρομαι, στο μυαλό μου τουλάχιστον, το ότι είναι τέλος της βδομάδας, δεν φαντάζεστε ειλικρινά! Τραγανό[...]
Πηγή: zannetcooks.comΥλικά (για 6 άτομα) 6 κοµµάτια φιλέτο πέρκας (140-160 γρ. περίπου το καθένα), 4 κουταλιές σόγια σος, 2 κουταλιές άσπρο ξηρό κρασί, 1 ½ κουταλιά χυµό λεµονιού,[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά 4 φιλέτα ψάρι πέρκα ή μπακαλιάρο ή γλώσσα χυμός απο 2 μανταρίνια 1 κουταλιά κόκους απο διάφορα πιπέρια σπασμένα ελαφρά ξύσμα απο ένα μανταρίνι 1[...]
Πηγή: greekmasa.grΗ συνταγή αυτή είναι "άκρως γευστική", εύκολη, γρήγορη και περιέχει Philadelphia Cheese. Τι χρειαζόμαστε: 2 φιλέτα πέρκας 300 γρ. τυρί Philadelphia ξύσμα 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓίνεται πικάντικο το φιλέτο μας και νοστιμότατο! Τι χρειαζόμαστε: 2 φιλέτα πέρκας 300 γρ. τυρί Φιλαδέλφεια, κατά προτίμηση με μυρωδικά 250 γρ. ψίχα ψωμιού[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 κιλό πέρκες 1 φλιτζ. αλεύρι 1 φλιτζ. ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι Αγοράζουμε τις πέρκες μας καθαρισμένες. Τις πλένουμε και τις στεγνώνουμε σε απορροφητικό χαρτί.[...]
Πηγή: cooklos.gr4 πέρκες των 300γρ. περίπου ελαιόλαδο για να αλείψουμε τα ψάρια 1 κ.σ. βούτυρο 1 κ.σ. φύλλα μαϊντανού ψιλοκομμένα αλάτι πιπέρι στη σχάρα του φούρνου[...]
Πηγή: cooklos.gr[Περιγραφή] Γρήγορο και εύκολο ψάρι στο φούρνο. [Υλικά] – Πέρκα ή άλλο ψάρι φιλέτο αποθηκευμένο στην κατάψυξη – Αλάτι, πιπέρι, λάδι, ρίγανη [...]
Πηγή: sintagesgiaantres.gr6 φιλέτα πέρκας 6 πατατες 100 γρ. μαργαρίνη λιωμένη 300 γρ. γάλα αλάτι πιπέρι μοσχοκάρυδο 1 ποτηρι κρασί λίγο λάδι Οδηγίες Καθάριζω τις πατάτες και τις βράζω[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ σάλτσα μορνέι έχει ως βάση της την μπεσαμέλ στην οποία προστίθεται τριμμένο τυρί και μοσχοκάρυδο. Η κλασική γαλλική σάλτσα σερβίρεται με κοτόπουλο, ψάρι,[...]
Πηγή: xrysessyntages.com