Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 15 συνταγές
Οι σαρδέλες είναι κατά κοινή ομολογία ένα από τα πιο υγιεινά ψάρια και ταυτόχρονα ένα από τα πιο φθηνά. Τώρα μάλιστα που είναι και στην εποχή της, καλό θα[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΥΛΙΚΑ Για τον τυλιχτό σολομό 2 μεγάλα φιλέτα σολομού 250 γρ. τυρί κρέμα 1 κ.σ. τριμμένη φρυγανιά 1/2 ματσάκι άνιθο ψιλοκομμένο Χυμό και ξύσμα από 1 λεμόνι 1[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥλικά για το σολωμό: • Σολωμό • Αλάτι- πιπέρι • θυμάρι • Λάδι Υλικά για το ρύζι: • Ρύζι Basmati • Νερό •Αλάτι-πιπέρι • Λάδι Υλικά για τα λαχανικά σχάρας: • ½[...]
Πηγή: akispetretzikis.com500 γρ. γλώσσα φιλέτο ½ κουταλάκι φασκόμηλο ½ κουταλάκι τζίντζερ ½ κουταλάκι μελισσόχορτο ½ κουταλάκι λεβάντα ½ κουταλάκι ανθρίσκος ½ κουταλάκι ιβίσκος ½[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΗ δεύτερη σημερινή μας νοστιμιά είναι ένα απλό και ζουμερό φιλέτο γαλέου αρωματισμένο με το "θέμα" της ημέρας που είναι τα βότανα Προβηγκίας. Τα[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΣημείωση: Αν και φημίζομαι για την ...μετριoφροσύνη μου, σήμερα δεν θα αντισταθώ στον πειρασμό να περιαυτολογήσω λιγάκι, λέγοντας σας ότι το φαγητό που[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΥλικά: 12 μικρές και λεπτές φέτες (στο σύνολο 500 γρ.) Ξιφίας 12 Ντοματίνια 3 Κολοκυθάκια 2 φέτες χωριάτικο Ψωμί 1 (ξύσμα και χυμό) Λεμόνι(α) 1 κουτ. σουπ.[...]
Πηγή: greekmasa.gr12 μικρές και λεπτές φέτες (στο σύνολο 500 γρ.) ξιφίας 12 ντοματίνια 3 κολοκυθάκια 2 φέτες χωριάτικο ψωμί 1 λεμόνι (ξύσμα και χυμό) 1 κουτ. σουπ. κάππαρη 1[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΌοοχι, το ψαράκι μου δεν είναι κρυωμένο, όπως μου είπε κάποτε μια φίλη μου για να με πειράξει. Γι αυτό και της αφιέρωσα την συνταγή, για να της αποδείξω ότι[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΗ συνταγή μου σήμερα είναι πολύ γρήγορη και εύκολη , αλλά παράλληλα δίνει ένα τόνο πολυτέλειας στο καθημερινό μας τραπέζι ή σε ένα καλοκαιρινό φιλικό τραπέζι.[...]
Πηγή: christiespicnic.blogspot.grΗ συνταγή που σας παρουσιάζω σήμερα, αποτελεί τον πιό "διακριτικό" τρόπο μαγειρέματος του ψαριού, δηλ. απαλάσσει τον χώρο σας από την -για πολλούς- ενοχλητική[...]
Πηγή: christiespicnic.blogspot.grΜετά από πολλές δοκιμές που έχω κάνει, πέτυχα το μείγμα αυτό και είναι ιδανικό για ψητά ψάρια και κρέατα, για ψητά στην λαδόκολλα, είτε στο φούρνο μας είτε στα[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.grΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤο ψάρι μας ψημένο στο αλάτι γίνεται πολύ νόστιμο, ευωδιαστό και επιπλέον είναι και εμφανίσιμο. Συστατικά Στα γρήγορα Ορεκτικά Ψάρια Κυρίως Πιάτα Ψάρια Άλλες[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.gr