Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 44 συνταγές
Ο Martin Becquart είναι Γάλλος, γεννημένος στο Λάος πριν από 31 χρόνια. Ανέλαβε πριν από μερικούς μήνες το Alfredos (8η θέση στους Χρυσούς Σκούφους) αφού[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΟ σολομός έχει γίνει απ’ τις πιο δημοφιλείς επιλογές στη νέα αστική κουζίνα μας τις τελευταίες δεκαετίες, για πολλούς λόγους που σίγουρα περιλαμβάνουν τις[...]
Πηγή: caruso.gr‘Γαρίδες με οικόσημο’, είπε με το γνωστό ψύχραιμο ύφος του ο Greekadman βλέποντας τη φωτογραφία του πιάτου με τις γαρίδες και τον ανανά και διόλου απίθανο[...]
Πηγή: pandespani.com12/1/16 . Ένα τύπου αλα πολίτα με έντονη μυρωδιά άνηθου και μέντας συνοδεία από ψάρι της επιλογής μας, ψημένο στο φούρνο, στο γκριλ, στα κάρβουνα με ένα[...]
Πηγή: zannetcooks.comΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΑπό τον Ερβέ Προνζάτο (Squirrel, ξενοδ. Danai Resort, Χαλκιδική) Είναι ακόμα πολύ νωρίς, αλλά δεν θα παραξενευόμουν να μάθω ότι μια μέρα ο σεφ θα ξεναγεί[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (4) : 700 γρ. φιλέτο σολομού 1 φλιτζάνι μικρά ξερά κρεμμυδάκια, καθαρισμένα και κομμένα σε λεπτές φέτες 2 κουταλιές της σούπας μεγάλα κρεμμύδια[...]
Πηγή: yumyum.grΛιγκουίνι με μενταγιόν αστακού και φύλλο παρμεζάνας με ροζ πιπέρι: Eστιατόριο Red/«Αθnvαΐς», σεφ Γιάννης Τζελέπης. Υλικά (για 4 άτομα) 2 αστακοί 500 γρ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚαθισμένοι σε μια πανέμορφη αυλή που συνδυάζει την κυκλαδίτικη λιτότητα με japanese στοιχεία, απολαμβάνετε sushi κορυφαίας ποιότητας, με πανοραμική θέα στη[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami4 φέτες ψαριού (σφυρίδα)/ 2 κουτ σούπας χυμό λάιμ 1 κουτ σούπας σάλτσα ψαριού 1 κουτ σούπας 1 κουτ σούπας ζάχαρη 2 φυλλαράκια μοσχολέμονου ψιλοκομμένα Για την[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΓια σήμερα σας έχω ένα ξεχωριστό πιάτο με ψάρι. Δεν είναι δύσκολο θέλει όμως μια τεχνική. Έχω φροντίσει από εχθές να προμηθευτώ το ψάρι μου οπότε πρωί πρωί[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr‘Γαρίδες με οικόσημο’, είπε με το γνωστό ψύχραιμο ύφος του ο Greekadman βλέποντας τη φωτογραφία του πιάτου με τις γαρίδες και τον ανανά και διόλου[...]
Πηγή: pandespani.com800 γρ “καθαρά” κομμάτια μπακαλιάρου (μενταγιόν, κατεψυγμένο ή φρέσκο, σε φιλέτο) 800 γρ πατάτες καμιά δεκαριά κλαδάκια μαϊντανό, πολύ ψιλοκομμένο 3-4[...]
Πηγή: cookpad.com/gr600 γρ. Φακές 10x250 γρ. Φιλέτο σολωμού (χωρίς δέρμα και κόκκαλα) αλάτι και φρέσκοτριμμένο πιπέρι 20 αμπελόφυλλα ελαιόλαδο χυμός απο 3 λεμόνια 2 γεμάτες[...]
Πηγή: ucook.gr/cook400γρ. γαρίδες 100γρ. τυρί φέτα 50γρ. μαύρες ελιές χωρίς κουκούτσι 3 ντομάτες 1 κρεμμύδι 8 φύλλα μαρούλι 2 κουταλιές ελαιόλαδο 1 σκελίδα σκόρδο χυμός ενός[...]
Πηγή: ucook.gr/cook2 Φιλέτα γλώσσας 2 Μελιτζάνες φρέσκιες 2 Καρότα 1 Ρέβα μακρουλή 2 Κολοκύθια 1 Σέλερυ 200 ml Ζωμό ψαριού 1 σκελίδα Σκόρδο ψιλοκομμένο 2 τεμ. Κρεμμυδάκια φρέσκα[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά (6 μερίδες) : 1 κομμάτι ξιφία 500 γρ. 4 μέτριες, ώριμες τομάτες, κομμένες σε κομμάτια του 1,5 εκ. 1/3 φλυτζ. ψιλοκομμένη φρέσκια μέντα 4 κουταλιές[...]
Πηγή: yumyum.grΜια δοκιμασμένη και πολύ νόστιμη συνταγή του Jamie Oliver που μπορεί να γίνει και με φαγκρί ή γλώσσα ή πέρκα ή όποιο ψαράκι σκεφτείτε πως μπορεί να[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά (για 4 άτομα) 4 κομμάτια σολομό, αλάτι, πιπέρι, Για τη σάλτσα: 2 κουταλιές βούτυρο, 1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι, 2 κουταλιές καστανή ζάχαρη, 1 λεμόνι, ο[...]
Πηγή: xrysessyntages.com23/3/14 Το έχετε διαπιστώσει, είμαι λάτρης του pesto σε όλες τις πιθανές παραλλαγές. Γι’ αυτό και το τελευταίο μου αγαπημένο πιάτο είναι κάποιο από τα[...]
Πηγή: zannetcooks.com1 ψάρι(Saint Peter fish) καθαρισμένο και κομμένο σε φιλέτα Δεντρολίβανο Θυμάρι Ρίγανη Ξερή μέντα 4 ντομάτες κομμένες στα 2 3 πιπεριές (2 πράσινες, μια κόκκινη)[...]
Πηγή: eliasmamalakis.gr