Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 10 συνταγές
Μια διαφορετική και πρωτότυπη συνταγή για να απολαύσουμε ένα από τα πιο νόστιμα ψαράκια, τον γαύρο. Χρειαζόμαστε: 1 kg γαύρο (καθαρισμένος μένει περίπου στα[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΥΛΙΚΑ 2/3 φλ.τσαγιου ξύδι βαλσαμικο 2 κουταλιές σούπας φρέσκο βασιλικο ψιλοκομμένο 1/2 κουταλάκι ρίγανη 2 κουταλιέσ σούπας ψιλοκομμένο μαιντανό 2 κουταλιάς[...]
Πηγή: spitikofagaki.blogspot.grΜε καφκιά και με μουρτάρι, η αλιάδα έχει χάρη!!! Οπου καφκιά είναι το πέτρινο γουδί και μουρτάρι το γνωστό σε όλους μας ξύλινο γουδοχέρι! Και είναι τόσο[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΗρθε η ώρα της! Απίστευτης νοστιμιάς πιτούλα, κατεξοχήν Αποκριάτικο, από τα πιο παραδοσιακά φαγάκια στην Κεφαλονιά (μαζί με την κρεατόπιτα, την χταποδόπιτα[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΜ' αρέσει στα ταξίδια μου να προσπαθώ να μαντέψω τα υλικά και τις τεχνικές που κρύβονται στις καινούριες γεύσεις. Και ενθουσιάζομαι όταν στην άλλη άκρη[...]
Πηγή: bostanistas.gr20/11/14 Tacos με μαρινάτη πέρκα και κρέμα horseradish σερβίρουμε σήμερα. Τραγανή πίτα, αρωματικό ψάρι και πικάντικη κρέμα, για ένα εντυπωσιακό γεύμα,[...]
Πηγή: zannetcooks.comΥλικά: (Παραδοσιακό φαγητό για τη γέννηση του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου) 1 φύλλο μπακαλιάρου αλμυρό 1 κούπα ρύζι καρολίνα 1/2 κούπα ελαιόλαδο 3 ντομάτες[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΗ μπακαλιαρόπιτα, φτιάχνεται κυριώς στα Επτάνησα, καθώς και στα παράλια της Πελοποννήσου και της Στερεάς Ελλάδας. Ανάλογα με την περιοχή, η συνταγή διαφέρει,[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr1 φύλλο παστό μπακαλιάρο 1- 1 ½ κιλό 1 κούπα λάδι 2-3 κρεμμύδια τριμμένα στον τρίφτη 2 σκελίδες σκόρδο επίσης τριμμένο λίγο πιπέρι αλάτι με πάρα πολύ προσοχή[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜπακαλιαρόπιτα Υλικά 2 κιλά μπακαλιάρος παστός σε χοντρά κομμάτια 1 ποτήρι του νερού ελαιόλαδο 3-4 σέσκουλα 10 φρέσκα κρεμμυδάκια 10 φρέσκα σκόρδα λίγος[...]
Πηγή: greekouzina.gr