Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 57 συνταγές
500 γραµµ. σπαγγέτι 4 σκελίδες σκόρδο χοντροκομμένο 1 πιπερίτσα (τσίλι) ψιλοκομμένη 12 ντοματίνια πλυμένα και κομμένα στη μέση 1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 1/4[...]
Πηγή: argiro.grΒράζουμε τα ζυμαρικά μας al dente σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στο πακέτο και ταυτόχρονα ετοιμάζουμε τη σάλτσα μας.Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σ'ένα[...]
Πηγή: toarkoudi.grΑυτή την συνταγή την κάνω χρόνια (την έμαθα από το μάγειρα στην ψαροταβέρνα που δούλευα πριν 10 χρόνια). Πιστέψτε με, είναι υπέροχη. Υλικά Βάτος – σαρδέλα –[...]
Πηγή: greekmasa.grΟι φρεσκοπαστωμένες παπαλίνες ήταν ο πιο εντυπωσιακός ουζομεζές που ανακάλυψα φέτος το καλοκαίρι στη Λέσβο, καλεσμένος στο υπέροχο Lesvos Food Fest.[...]
Πηγή: caruso.grΠΟΛΠΕΤΕΣ ΜΕ ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΣΕ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ Σαρδελίτσα, ένα ψαράκι ταπεινό αλλά πλούσιο σε ωφέλιμα Ω3 λιπαρά, που στην Ελλάδα συνηθίζουμε να το μαγειρεύουμε ψητό ή[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣυμιακό γαριδάκι, μικρό στο μάτι, εξαιρετικό στη γεύση! Ότι πιο νόστιμο έχεις φάει σε γαρίδα! Θυμάσαι πως καταβρόχθιζες το τυρογαριδάκια όταν ήσουν παιδί?[...]
Πηγή: magiacook.gr1 κιλό μαρίδα 1/2 φλ αλεύρι 1/2 φλ σιμιγδάλι ψιλό Αλάτι 4-5 μεγάλες πατάτες Πάπρικα γλυκιά αλάτι ρίγανη Ελαιόλαδο Οδηγίες Για την πατατοσαλάτα,ξεφλουδίζουμε[...]
Πηγή: cookpad.com/gr500 γρ. σπαγγέτι 4 σκ. σκόρδο χοντροκομμένο 1 πιπερίτσα (τσίλι) ψιλοκομμένη 12 ντοματίνια πλυμένα και κομμένα στη μέση 1/4 φλ. ελαιόλαδο 1/4 φλ. λευκό ξηρό[...]
Πηγή: argiro.grΣαβόρο ή σαβούρα, λέγονται όλες οι σάλτσες που περιχύνονται σε κάποιο φαγητό και πιθανότατα το όνομα, να προέρχεται από το λατινικό savor που σημαίνει νόστιμο.[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΣυστατικά 250γρ.πένες ή άλλο κοντό ζυμαρικό της αρεσκείας μας 1κρεμμύδι ψιλ/νο 10ελιές Καλαμών ,χωρίς κουκούτσι και ψιλ/νες 1κ.σ.κάππαρη 1/2ματσάκι μαϊντανό[...]
Πηγή: zannetcooks.comΤι προσέχουμε σε ένα ψάρι Τα μάτια του πρέπει να γυαλίζουν, να είναι καθαρά και να είναι εξογκωμένα. Το να μην είναι θολά δεν είναι και απαραίτητος κανόνας ότι[...]
Πηγή: jimdiasrecipes.blogspot.grΈνα ανοιξιάτικο πρωινό του 1961 στην Καρχηδόνα, η Αμερικανίδα σύζυγος του διπλωμάτη Alan Davidson, που υπηρετούσε τότε στην Βρετανική πρεσβεία στην Τύνιδα,[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο έχω δηλώσει πολλές φορές ότι δεν έχω μαγειρέψει πολύ ψάρι στη ζωή μου, παρόλο που μου αρέσει. Δεν μου αρέσουν όλα το ίδιο, αλλά υπάρχουν μερικά, στα οποία[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΥλικά για 4 άτομα 1 κιλό ψάρια για τηγάνι (γόπες ή σαρδέλα) 2 κουταλιές ξύδι 2 σκελίδες σκόρδο 4 κουτ σούπας πετιμέζι 3 κουταλιές αλεύρι 3 κουταλιές λάδι 1[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΑν και το όνομα ‘τσιπούρα του τρελού νερού’ φέρνει προς ινδιάνικο, το ‘τρελό νερό’ μου θυμίζει ‘τρελό φτερό’ και ‘γελαστό φεγγάρι’, η ίδια η συνταγή acqua[...]
Πηγή: pandespani.comPin It Μια συνταγή για αυτούς που δεν τους αρέσουν τα ψάρια. Θα την λατρέψετε!!! Υλικά Ψάρια μικρά( γαύρο , σαρδέλα) Φρυγανιά χοντροκομμένη ή γαλέτα αλάτι,[...]
Πηγή: syntagesapospiti.blogspot.gr