Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 9 συνταγές
Υλικά (για 2 άτομα ή 8 σουβλάκια) 500-600γρ. Φέτα ξιφία κομμένο σε κύβους 1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε κύβους 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε κύβους 2 κ.σ. σόγια[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά (για 4 άτομα) 8 μεγάλα αμπελόφυλλα από κονσέρβα Στατήρ ή Μανδραγόρας 300 γρ. τόνο ή ρίκι φιλέτο η μπακαλιάρο 1/2 κούπα αλεύρι 1/2 κούπα κορνφλάουρ 1[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 3 άτομα) Ποικιλία ψαριών της αρεσκείας σας (βλ. παρασκευή) 1 αγγουράκι (σε πολύ πολύ λεπτές φετούλες) Ρόκα (ή χόρτα ή βλίτα κλπ) 1 ραπάνι λευκό[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 4 άτομα) 4 φέτες φρέσκου τόνου (στέικ), σύνολο 700 γρ. περίπου, 2 κουταλιές λάδι, κόλιανδρος για γαρνίρισμα, άσπρο ρύζι, πράσινα φύλλα σαλάτας και[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥΛΙΚΑ 1 φρέσκο φιλέτο τόνου, 1 κιλό περίπου, ½ φλ. τεριγιάκι (Teriyaki Sauce), 4 κουταλιές μέλι, 3 κουταλιές ελαιόλαδο, 3 κουταλιές σόγια σoς (Soy Sauce), 5[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (για 4 άτοµα) 4 φιλέτα τόνου (στέικ) 180-200 γρ. το καθένα, 4 µικρά, τρυφερά καρότα, 200 γρ. (30 περίπου) φρέσκα φασολάκια, 1 κονσέρβα (400 γρ. περίπου)[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά 1 φιλέτο τόνου 150 γρ περίπου. 2κσ σησαμέλαιο 1 κ.σ σουσάμι. 1 κ.σ μαύροκουκι. 3 κ.σ σάλτσα σόγιας. Λαχανικά για το σερβιρισμα : Κόβουμε τα λαχανικά σε[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.grΥλικά για 2-4 άτομα (ανάλογα αν είναι συνοδευτικό ή κυρίως πιάτο): 2 κονσέρβες τόνου σε λάδι 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο[...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά (4 μερίδες) : 1 κίτρινη πιπεριά 1 κόκκινη πιπεριά 1 κρεμμύδι μεγάλο 300-400 γρ φιλέτο τόνου 1 κουταλιά ελαιόλαδο 1 κουταλιά πάστα κάρι ή 2[...]
Πηγή: yumyum.gr