Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 9 συνταγές
Το πιάτο αυτό μας έρχεται από την μεγάλη χώρα των Βάσκων Το πιλ-πιλ αναφέρεται στην ήπια «βράση» του μπακαλιάρου μέσα στο ελαιόλαδο, που οδηγεί[...]
Πηγή: bostanistas.grΑ φού ο καιρός δεν μας αφήνει να ψαρέψουμε καλαμάρια λέω να μαγειρέψουμε απ'αυτά που είχαμε πιάσει τότε! Την επόμενη φορά θα σας περιγράψω το κρύο "της[...]
Πηγή: armenakisyros.blogspot.grΥλικά (για 4 άτομα) Γαρίδες 20 γαρίδες καθαρισμένες ¼ από τη φλούδα ενός πορτοκαλιού, ψιλοκομμένη 75 γρ. ελαιόλαδο 10 γρ. καρυδέλαιο 25 γρ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami1 κιλό αστακό λίγο ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι 2 κρεμμυδάκια φρέσκα 100 ml ούζο 3 κρόκους αυγού 3 λεμόνια 2 φύλλα ζελατίνας 6 μικρά κολοκυθάκια 12 πράσινα σπαράγγια[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΈνα πιάτο υπέροχα καλοτηγανισμένα καλαμαράκια είναι πάντα ευπρόσδεκτο. Το σωστό τηγάνισμα του καλαμαριού δεν είναι αυτονόητο και απλό. Πάμε να δούμε πως να[...]
Πηγή: toftiaxa.gr/search/label/Νόστιμες%20δημιουργίεςΚαθαρά Δευτέρα σήμερα και μια πιατέλα με γευστικά και καλά τηγανισμένα καλαμαράκια είναι πάντα ευπρόσδεκτο. Ο σωστός τρόπος στο τηγάνισμα των καλαμαριών δεν[...]
Πηγή: frapedoypoli.blogspot.gr/search/label/Συνταγές