Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 26 συνταγές
Σούπα με ρεβίθια και μύδια Τα οστρακοειδή, από θρεπτικής άποψης, περιέχουν μεγάλες ποσότητες πρωτεϊνών και βιταμινών Α και Β, ασβεστίου, σιδήρου, φωσφόρου,[...]
Πηγή: greekouzina.grΤο ψάρι μας ψημένο στο αλάτι γίνεται πολύ νόστιμο, ευωδιαστό και επιπλέον είναι και εμφανίσιμο. Συστατικά Στα γρήγορα Ορεκτικά Ψάρια Κυρίως Πιάτα Ψάρια Άλλες[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.gr2 φρέσκα χταπόδια του κιλού περίπου 2 κ.σ. μαϊντανό (φρέσκο και πολύ ψιλοκομμένο) 2 σκελίδες σκόρδο καυτερή αποξηραμένη πιπερίτσα κρασί κόκκινο, περίπου 300[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 κομμάτι φιλέτο σολομό χωρίς κόκκαλα και πέτσα (600 γρ. σύνολο) ελαιόλαδο για άλειμμα του σολομού αλάτι πιπέρι Για τα αρωματικά 300 γρ. καστανή ζάχαρη 1[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΣτην ελληνική κουζίνα τα λέμε και φασόλια γιαχνί ή μαυρομάτικα γιαχνί, αφού έτσι αποκαλούνται τα φαγητά που μαγειρεύονται με κόκκινη σάλτσα. Στο βόρειο τμήμα[...]
Πηγή: pandespani.comΦορτιστής της μαγειρικής έμπνευσης και της καλλιτεχνικής, το χταπόδι είναι από τα πλάσματα που κυκλοφορούν με ανταγωνιστική συχνότητα σε πιάτα και έργα τέχνης[...]
Πηγή: pandespani.comΥΛΙΚΑ Για την τάρτα 350 γρ. βούτυρο 700 γρ. αλεύρι 15 γρ. ζάχαρη 80 γρ. κρόκοι αυγών 150 γρ. νερό 5 γρ. ψιλοκομμένο φρέσκο φασκόμηλο Για την γέμιση[...]
Πηγή: megatv.com/cookΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΗ συνταγή που σας παρουσιάζω σήμερα, αποτελεί τον πιό "διακριτικό" τρόπο μαγειρέματος του ψαριού, δηλ. απαλάσσει τον χώρο σας από την -για πολλούς- ενοχλητική[...]
Πηγή: christiespicnic.blogspot.grΗ συνταγή μου σήμερα είναι πολύ γρήγορη και εύκολη , αλλά παράλληλα δίνει ένα τόνο πολυτέλειας στο καθημερινό μας τραπέζι ή σε ένα καλοκαιρινό φιλικό τραπέζι.[...]
Πηγή: christiespicnic.blogspot.grΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΌοοχι, το ψαράκι μου δεν είναι κρυωμένο, όπως μου είπε κάποτε μια φίλη μου για να με πειράξει. Γι αυτό και της αφιέρωσα την συνταγή, για να της αποδείξω ότι[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΕίναι ένα δυνατό πιάτο, ένας πολύ καλός μεζές, που παντρεύει τη φρεσκάδα της θάλασσας με το άρωμα ενός ξυδιού μοναδικού, δικού σας, φτιαγμένου στο σπίτι από τα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣε αυτή τη συνταγή συνδυάζονται οι λεπτές γεύσεις της θάλασσας με αυτές της εξοχής, δημιουργώντας ένα νόστιμο και κομψό πιάτο. Τι χρειαζόμαστε: 250 γρ ζυμαρικά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣημείωση: Αν και φημίζομαι για την ...μετριoφροσύνη μου, σήμερα δεν θα αντισταθώ στον πειρασμό να περιαυτολογήσω λιγάκι, λέγοντας σας ότι το φαγητό που[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά για το σολωμό: • Σολωμό • Αλάτι- πιπέρι • θυμάρι • Λάδι Υλικά για το ρύζι: • Ρύζι Basmati • Νερό •Αλάτι-πιπέρι • Λάδι Υλικά για τα λαχανικά σχάρας: • ½[...]
Πηγή: akispetretzikis.com2 κσ φρέσκο βούτυρο 2 μεγάλες σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 500 γρ γαρίδες καθαρισμένες 1 μικρό άσπρο ξερο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 100 γρ λιαστές ντομάτες λαδιού[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (για 4-6 άτομα) 1 φλ. καρυδόψιχα (σε μισά κεφάλια) 3/4 φλ. ψιλοκομμένα φύλλα μαϊντανού 3-4 ψιλοκομμένα φύλλα φασκόμηλου 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη 6[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΚΟΥΝΕΛΙ ΚΟΝΣΕΡΒΑ ΜΕ ΜΥΡΩΔΙΚΑ (ΤΟΝΟΣ ΚΟΥΝΕΛΙΟΥ) Αυτη ειναι η παραδοσιακη συνταγη απ'οπου πηρα την ιδεα για να παρασκευασω την μοσχαρισια γλωσσα σε κοσερβα .[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr