Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 53 συνταγές
Μαύρα ραβιόλι με σκορπίνα, γαρίδες και αγκινάρες σε σάλτσα από λεμόνι και άνηθο από τον σεφ Μίλτο Κιούκα, Σάλτσα «Γανυμήδης» (Γλυκόξινη σάλτσα για ψητό κρέας) | Συνταγή | Argiro.gr, Γαρίδες Αμβρακικού τυλιγμένες με κανταΐφι, σταμναγκάθι και σάλτσα Μικρολίμανου, Σάλτσα «Γανυμήδης» (Γλυκόξινη σάλτσα για ψητό κρέας)
Κολοκύθι Κρεμμύδι Κρεμμύδι φρέσκο Γαρίδες Εστραγκόν Ξύσμα λεμόνι Καρότο Βούτυρο Αλάτι Πιπέρι Σέλερυ Υλικά για αυγολέμονο Κρόκος αυγού Λεμόνι Ζωμός κοτόπουλο[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΟ Αντρέας και ο Γρηγόρης συνεργάζονται εδώ και πολύ καιρό. Στην αρχή ο ένας ήταν διευθυντής και ο άλλος executive chef μεγάλης ξενοδοχειακής αλυσίδας στο Βόλο[...]
Πηγή: bostanistas.grHere we are again, with a salad and our main course for Valentine's day! Very colorful, very tasty, very easy, very light! And I have to say I'm very happy[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΟ φρέσκος βακαλάος των Ελληνικών θαλασσών μας δίνει μια θρεπτικότατη σούπα, με υπέροχο λευκό ζωμό, πλούσιο σε γεύση, που τρώγεται ευχάριστα όλες τις εποχές. Το[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr100 ml ελαιόλαδο 1½ κιλό μέτριες φρέσκες γαρίδες 3 μέτρια βιολογικά καρότα σε φέτες 2 μέτρια ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα 5 ολόκληρες σκελίδες σκόρδου[...]
Πηγή: gastronomos.grΜαύρες ταλιατέλες με καραβίδες: Eστιατόριο Big Deals, σεφ Γιάννης Σολάκnς. Υλικά (για 4 άτομα) 1/2 κιλό μαύρες ταλιατέλες. 3 κ.σ. σπορέλαιο. 500 γρ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά 450 γρ. ρύζι μακρύκοκκο, μαγειρεμένο με λίγο αλάτι 500 γρ. γαρίδες , κατά προτίμηση φρέσκιες 500 γρ. μύδια φρέσκα (με το κέλυφος ή ψίχα φρέσκια σε βάζο)[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΓια σήμερα σας έχω ένα ξεχωριστό πιάτο με ψάρι. Δεν είναι δύσκολο θέλει όμως μια τεχνική. Έχω φροντίσει από εχθές να προμηθευτώ το ψάρι μου οπότε πρωί πρωί[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΣτην παρακάτω συνταγή όλη η δουλειά και νοστιμιά κρύβεται στην σάλτσα.. Εντάξει βοηθάει και το ψάρι.. :) Υλικά 4 ατομικές φέτες σολομο φιλέτο 1/2 ξερο[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΈνα νόστιμο φαγάκι για σήμερα, εύκολα και γρήγορα. Η μαραθόριζα ταιριάζει πάρα πολύ με όλα τα θαλασσινά και ψάρια.. Την επόμενη φορά που θα μαγειρέψετε την[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΕίναι ένα δυνατό πιάτο, ένας πολύ καλός μεζές, που παντρεύει τη φρεσκάδα της θάλασσας με το άρωμα ενός ξυδιού μοναδικού, δικού σας, φτιαγμένου στο σπίτι από τα[...]
Πηγή: cookpad.com/gr2 φιλέτα σολομού 1 κρεμμυδάκι 5 κλωναράκια άνηθο το χυμό και το ξύσμα από 1/2 λεμόνι 2 κ.σ. ψιλοκομμένο πράσο από 1 κ.σ. ψιλοκομμένο καρότο,μάραθο,σέλερι 8[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΠολυτελεια στο καθημερινο τραπεζι, αλλά και ένα εξαιρετικό σάντουιτς για τα παιδιά στο σχολείο. Με τον τρόπο που θα σας υποδείξω μπορείτε να τον κρατήσετε[...]
Πηγή: cookpad.com/grphoto: Εύη Σκούρα Να λοιπόν και η συνταγή που συμπληρώνει τις σπιτικές πίτες με κέιλ. Μια σαλάτα με γαρίδες, στραγγιστό γιαούρτι, μαγιονέζα, σέλερι και[...]
Πηγή: bostanistas.grΜέσα στο menu της εβδομάδας που συνήθως προγραμματίζω, προσπαθώ να έχω πάντα κάποια μέρα ψάρι ή κάποιο άλλο θαλασσινό προκειμένου να κάνουμε έναν καλούτσικο[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΣυνταγή σε ιδέα του Τσάρλι Τρότερ Υλικά (για 4 άτομα) 4 φέτες ξιφία (200 γρ. η καθεμία) 4 φλιτζ. ελαιόλαδο (το φιλτράρουμε και το κρατάμε για άλλες χρήσεις)[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥΛΙΚΑ Για τη μακαρονάδα 5 μπαρμπούνια 2 κρεμμύδια ξερά 2 κρεμμύδια φρέσκα 1 πιπεριά 2 ντομάτες 350 γρ. σπαγγέτι Βασιλικό Θυμάρι ½ ποτήρι κρασί 1[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥλικά Βαθμός δυσκολίας: ευκολος Χρόνος προετοιμασίας: 15 Χρόνος μαγειρέματος: 40 Μερίδες: 6 100 γρ. Βιτάμ 3 ρίζες φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο ½ κρεμμύδι[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami2 κιλά καλαμαράκια 500 γρ. κοφτό μακαρονάκι 450 ml κρασί κόκκινο ξηρό 500 γρ. Pummaro ψιλοκομμένο κλασικό τοματάκι 1 «Σπιτικό» Ζωμό Λαχανικών Knorr 250 ml[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά για 4 μερίδες 500 γρ. γαρίδες καθαρισμένες KALLIMANIS 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη 1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένο σέλερι 2[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤο γεμιστό καλαμάρι είναι ένα δημιουργικό πιάτο 4 εποχών και βέβαια γίνεται με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Πολλοί βλέπω να χρησιμοποιούν τυριά στη γέμιση,[...]
Πηγή: caruso.grΒΑΚΑΛΑΟΣ ΜΠΟΥΡΊΝΤΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Επειτα από την καλοκαιρινή ανάπαυλα, η δημιουργική ομάδα των Quanti Modi di Fare e Rifare επέστρεψε;[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr