Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 31 συνταγές
ΓΙΑ 4 ΜΕΡΙΔΕΣ ΥΛΙΚΑ Για τη σάλτσα μαυροδάφνης 500 γρ. Μαυροδάφνη 400 γρ. Κρασί κόκκινο 100 γρ. Ξίδι κόκκινου κρασιού 5 γρ. Σκόρδο, σε σκελίδες 150 γρ.[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥΛΙΚΑ ½ κιλό παστό μπακαλιάρο 1-2 πατάτες 1 μεγάλη σελινόριζα 3 σκ. σκόρδο 2 φύλλα δάφνης 1/3 φλιτζ. ελαιόλαδο 1/2 φλιτζ. κρέμα γάλακτος Αλάτι Πιπέρι 1[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥλικά (για 8 άτομα) 1 αστακός 800 γρ. 1 γλώσσα 400 γρ. 1 ματσάκι τσάιβς 300 γρ. κρέμα γάλακτος 300 γρ. βούτυρο 400 γρ. μανιτάρια 350 γρ. σφολιάτα 5[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΈνα εντυπωσιακό συνοδευτικό για το γιορτινό σας τραπέζι. Συνταγή : Ηλίας Δερμιτζόγλου. Μερίδες : για 8 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 30΄,[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΠριν από λίγες ημέρες προμηθευτήκαμε μία μεγάλη φρέσκια σφυρίδα η οποία ήταν πολύ μεγάλη για να καταναλωθεί σε μία δόση. Έτσι φτιάξαμε μία πεντανόστιμη[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΥλικά Υλικά για τον αφρό 200 γρ. ζωμός λαχανικών 1/2 ματσάκι άνηθο 1 κ.γλ. ουασάμπι (πάστα) 50 ml κρέμα γάλακτος 1 πρέζα αλάτι 2 γρ. λεκιθίνη Υλικά για τα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜαύρες ταλιατέλες με καραβίδες: Eστιατόριο Big Deals, σεφ Γιάννης Σολάκnς. Υλικά (για 4 άτομα) 1/2 κιλό μαύρες ταλιατέλες. 3 κ.σ. σπορέλαιο. 500 γρ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 4 άτομα) 4 φιλέτα καπνιστής πέστροφας 300 γρ. φύλλα από διάφορα σαλατικά (όπως λόλα πράσινη και κόκκινη, σγουρή σαλάτα, βαλεριάνα κ.λπ.) 1 φινόκιο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΌταν θέλετε να χρησιμοποιήσετε σε κάποιο πιάτο μύδια με το κέλυφος (δηλαδή ζωντανά), προτιμήστε φρέσκα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και αυτά που πωλούνται σε[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΥλικά (για 8 άτομα) 1 αστακός 800 γρ. 1 γλώσσα 400 γρ. 1 ματσάκι τσάιβς 300 γρ. κρέμα γάλακτος 300 γρ. βούτυρο 400 γρ. μανιτάρια 350 γρ. σφολιάτα 5[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami4 φιλέτα πέστροφας(από 150γρ.) αλάτι χυμός λεμονιού 125ml άσπρο κρασί 100γρ. τρυφερά μανιτάρια 1 μαλακό μήλο 150γρ. μαριναρισμένο κολοκύθι(σε βάζο) 100γρ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cook4 φέτες σολωμού (από 180γρ.) 50 γρ. βούτυρο 250 γρ. ανάμεικτα μανιτάρια π.χ. πλευρώτοι και σιτάκε 1 εσαλότ 200 ml ζωμός λαχανικών 2 κ.γ. κορν φλάουρ 1/2-1[...]
Πηγή: ucook.gr/cook2 φιλέτα σολομού 1 κρεμμυδάκι 5 κλωναράκια άνηθο το χυμό και το ξύσμα από 1/2 λεμόνι 2 κ.σ. ψιλοκομμένο πράσο από 1 κ.σ. ψιλοκομμένο καρότο,μάραθο,σέλερι 8[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά σολομός φρέσκος: 4 φέτες ελαιόλαδο: 150ml φινόκιο (βολβός): 420 γρ. μάραθος (φύλλα): 2 κουταλιές της σούπας, ψιλοκομμένος γλυκάνισο: 1/2 κουταλιά της[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά γλώσσες 6 (12 φιλέτα, καθαρισμένα) κρεμμύδια 2 κομμένα σε ροδέλες καρότα 2 ψιλοκομμένα αρωματικά χόρτα 1 δεματάκι (θυμάρι, δάφνη, δενδρολίβανο) λευκό[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά αστακοί 3 μεγάλοι ή 6 αστακοκαραβίδες ελαιόλαδο 7-8 κουταλιές κρεμμύδι ξερό 1 ψιλοκομμένο καρότα 2 τριμμένα ζωμός λαχανικών 1 λίτρο αλάτι 1 κουταλιά[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά σολομός φρέσκος: 4 φέτες ελαιόλαδο: 150ml και λίγο επιπλέον για το γαρνίρισμα φινόκιο (βολβός): 1 κομμένος σε κυβάκια σελινόριζα: 200 γρ. κομμένη σε[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά 3 ουρές φρέσκου σολομού γύρω στα 1200 γρ. 150 ml κρασί 4 καρότα 4 κολοκυθάκια λίγο σέλερι 90 γρ. βούτυρο 180 ml κρέμα γάλακτος 60 γρ. ροκφόρ ή[...]
Πηγή: icookgreek.comΥΛΙΚΑ Για το πρασόρυζο 40 γρ. ελαιόλαδο 200 γρ. πράσο (το άσπρο μέρος κομμένο σε λεπτά μισοφέγγαρα) 100 γρ. ρύζι parboiled 40 γρ. κρασί λευκό 500 γρ.[...]
Πηγή: megatv.com/cook