ρυζογαλο αργυρως | φιλετο χοιρινο αργυρω | τσις κεικ | νηστισιμες σαλατες | μηλοπιτακια ονειρο | τσιζκεικ πετρετζικης | φιλετο χοιρινο αλα κρεμ | κρεμα για μπισκοτογλυκο | τσουρεκι παρλιαρος ευκολο
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Ψαρικα χωρις μαργαρινη γιαουρτι κομποστα

Βρέθηκαν 18 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Καλαμάρι γεμιστό

Υλικά 4 καλαμάρια καθαρισμένα 2 τομάτες 80 γραμμάρια ελιές ροδέλα 2 κουταλιές ελαιόλαδο 2 κουταλιές ψιλοκομμένο μαϊντανό 12 φύλλα σπανάκι πολύ[...]

Πηγή: megatv.com/cook
Μπακαλιάρος σκορδαλιά

Υλικά 1 μεγάλη και χοντρή φέτα μπακαλιάρου (περιπου 1500γρ) κουρκούτι ¾ φλ τσαγιού μπύρα 2 κουτ γλυκού λάδι 1 κουτ γλυκού αλάτι 1 αυγό 1 κρόκο αυγού 1[...]

Πηγή: gefsieleftherias.blogspot.gr
Ξιφίας σχάρας με σπανάκι και λαχανικά (από το[...]

Υλικά 4 φιλέτα ξιφία (160 γρ. περίπου το ένα) 600 γρ. σπανάκι, βρασμένο 2 κουταλιές ελαιόλαδο 100 γρ. ελιές της αρεσκείας σας 100 γρ. καρδιές αγκινάρας[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Τα θαλασσινά και τα κρασιά που αγαπούν !!!

Σας αναδημοσιεύω ένα άρθρο από το περιοδικό οινοχόος της Καθημερινής, σχετικά με τους συνδυασμούς των θαλασσινών με τα υπέροχα κρασιά μας. Το άρθρο το[...]

Πηγή: psarotopos.blogspot.gr
Τοπικές συνταγές για το μαγείρεμα ψαριών

Στους Έλληνες, τα πλάσματα που ζουν στον βυθό της θάλασσας τους αρέσουν καλοψημένα. Είτε πρόκειται για χταπόδι, λυθρίνι, σπάρο, λαυράκι, ή μπαρμπούνι-από τα[...]

Πηγή: psarotopos.blogspot.gr
Martin Becquart : Σαλάτα αστακού με πράσινο[...]

Ο Martin Becquart είναι Γάλλος, γεννημένος στο Λάος πριν από 31 χρόνια. Ανέλαβε πριν από μερικούς μήνες το Alfredos (8η θέση στους Χρυσούς Σκούφους) αφού[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Καλκάνι στο φούρνο με στροτζαπρέτι, γόνο[...]

Από το «F» restaurant, Elounda Bay, Ελούντα, Κρήτη: Το πιάτο αυτό, απλό στη σύνθεσή του και με λιγότερο απρόσμενους συνδυασμούς από όσους[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Martin Becquart : Σαλάτα αστακού με πράσινο[...]

Ο Martin Becquart είναι Γάλλος, γεννημένος στο Λάος πριν από 31 χρόνια. Ανέλαβε πριν από μερικούς μήνες το Alfredos (8η θέση στους Χρυσούς Σκούφους) αφού[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Σπανάκι σαλάτα με φρούτα και καπνιστό σολομό -[...]

7/03/14 Και φρέσκα φρούτα και ξερά φρούτα και πράσινα σαλατικά  και σολομός πλούσιος σε ωμέγα 3. Τι άλλο να ζητήσει κάποιος από ένα χορταστικό πιάτο, όλο[...]

Πηγή: zannetcooks.com
Εξωτικό φιλέτο ψαριού με[...]

25/08/13 Καλή εβδομάδα σε όλους. Ο τελευταίος του καλοκαιριού σαν εποχή μονάχα. Γιατί ο καιρός δεν θέλω να αλλάξει ακόμα. Δεν θέλω να χάσω με τίποτα την[...]

Πηγή: zannetcooks.com
ΤΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΩ ΣΗΜΕΡΑ; Θαλασσινά

Φαγητά που θα σας λύσουν τα χέρια σε μέρες νηστείας και όχι μόνο. Το καλοκαιράκι με ουζάκι στη βεράντα με την οικογένεια ή με φίλους πάντα είναι ευπρόσδεκτα.[...]

Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.gr
Σαλάτα με φρούτα και καπνιστό σολομό

Υλικά (για 6 άτομα) ½ φλ. κουκουνάρια (πινόλια). 200 γρ. καπνιστό σολομό ή καπνιστή ροζ πέστροφα σε φετάκια, 3 φλ. (γεμάτα) τρυφερά φύλλα άγριας ρόκας (Rucola[...]

Πηγή: xrysessyntages.com
Μακαρονάδα λεμονάτη με γαρίδες

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]

Πηγή: akispetretzikis.com

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy