Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 46 συνταγές
υλικά 1 κ. μύδια φρέσκα (ή κατεψυγμένα αλλά με το κέλυφος) 500 γρ. άλλα όστρακα ζωντανά (αχιβάδες, κυδώνια, γυαλιστερές) 500 γ. μέτριες ή μικρές φρέσκιες[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά: 3 φιλέτα πέρκα 2 καρώτα σε φέτες (ζουλιεν) 4 αγκινάρες κομμένες στα τέσσερα 1 σελινόριζα κομμένη σε λεπτές φέτες 4 πατάτες κομμένες ροδέλες 4 κλωναράκια[...]
Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.gr1 κιλό χταπόδι 5 αγκινάρες 1 φλ. τσαγιού λευκό ξηρό κρασί 2 ξερά κρεμμύδια 3 φρέσκα κρεμμυδάκια 1 λεμόνι (χυμός) 2 κ.σ. άνηθος 1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο[...]
Πηγή: argiro.grΣυστατικά 800γρ.ψάρι φιλέτο 12 καρδιές αγκινάρας (από βάζο) 2 καρότα 4 κρεμμύδια φρέσκα 1 κρεμμύδι ξερό ½ ματσάκι άνιθος Χυμό από 1 λεμόνι 1 φλ.λάδι [...]
Πηγή: zannetcooks.com12/1/16 . Ένα τύπου αλα πολίτα με έντονη μυρωδιά άνηθου και μέντας συνοδεία από ψάρι της επιλογής μας, ψημένο στο φούρνο, στο γκριλ, στα κάρβουνα με ένα[...]
Πηγή: zannetcooks.comΟι πένες με καπνιστό σολομό και βότκα, οι penne alla vodka δηλαδή, ήταν ένα από τα μεγάλα μαγειρικά χιτ της δεκαετίας του 1970 στην Ιταλία, που γρήγορα έκανε[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ κυρία Αθηνά, η μητέρα μου, ανήκε στην κατηγορία των γυναικών που μισούν το καθημερινό μαγείρεμα και έχουν τη δυνατότητα να το αποφύγουν. Στην κουζίνα[...]
Πηγή: bostanistas.grΜια συνταγή που είχα γράψει πριν χρόνια στο HFL είναι αυτή με το μπακαλιάρο με κάπαρη και άνηθο. Ήρθε λοιπόν ο καιρός να την ξαναβάλω σε τούτο το blog τώρα πια[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΗ “ενδυμασία κουζίνας” που συνήθως χρησιμοποιώ είναι ένα παντελόνι φόρμας, σε μπλέ ή μαύρο χρώμα, και μία ελαφριά κοντομάνικη μακό μπλούζα. Εδώ τα χρώματα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗρθε η ώρα της! Απίστευτης νοστιμιάς πιτούλα, κατεξοχήν Αποκριάτικο, από τα πιο παραδοσιακά φαγάκια στην Κεφαλονιά (μαζί με την κρεατόπιτα, την χταποδόπιτα[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΓλυκόξινο και πικάντικο! Τι χρειαζόμαστε: 1 κ.σ. μαρμελάδα βερύκοκο ή ροδάκινο 1 κ.σ. μουστάρδα dijon 1 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κ.γ. μπαλσάμικο 1 κ.γ. χυμό λεμονιού[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜέσα στο menu της εβδομάδας που συνήθως προγραμματίζω, προσπαθώ να έχω πάντα κάποια μέρα ψάρι ή κάποιο άλλο θαλασσινό προκειμένου να κάνουμε έναν καλούτσικο[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΑυτή είναι μια σαλάτα που … καθημερινή δεν θα την χαρακτήριζα με τίποτα! Όμως γιορτές έρχονται και στο γιορτινό μας τραπέζι θα υπάρχει σίγουρα μια[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΜπορούμε να εκμεταλλευτούμε τα λαχανικά της εποχής και να δημιουργήσουμε πίτες που θα ενθουσιάσουν την παρέα. Συνταγή : Περικλής Κοσκινάς. Μερίδες : για ένα[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΖυμαρικά με θαλασσινά παντρεύονται ιδανικά. Όταν όμως η πεντανόστιμη σκορπίνα γίνεται... κουμπάρα, ο γάμος μετατρέπεται σε honeymoon διαρκείας. Υλικά (για 4[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΘέλεις να ετοιμάσεις ένα ξεχωριστό πιάτο... αλλά δεν θέλεις να μείνεις στην εμφάνιση! Η εγγύηση ακούει στο όνομα Ηλίας Μαμαλάκης. Μπορεί η συγκεκριμένη[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΜε καφκιά και με μουρτάρι, η αλιάδα έχει χάρη!!! Οπου καφκιά είναι το πέτρινο γουδί και μουρτάρι το γνωστό σε όλους μας ξύλινο γουδοχέρι! Και είναι τόσο[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΓια την κρέμα αβοκάντο 2 ώριμα αβοκάντο 1 ντομάτα χωρίς φλούδα και σπόρους ψιλοκομμένη 1 καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη 1 κ.σ. ψιλοκομμένο κρεμμύδι 2 φρέσκα[...]
Πηγή: argiro.grΥλικά 8 θράψαλα ή μεγάλα καλαμάρια Για τη γέμιση 2 ξερά κρεμμύδια ψιλ/να 3 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 2 φλ. πιπεριές χρωματιστές σε κυβάκια 2 φλ. ρύζι καρολίνα[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΗ συνταγή αυτή εναι δικης μου έμπνευσης Αν ειναι κάποιος τολμηρός ας την δοκιμάσει ! Συστατικά Στα γρήγορα Ορεκτικά Ψάρια Κυρίως Πιάτα Θαλασσινά Λαχανικά[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.gr