Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 52 συνταγές
Όσοι αγαπούν το ψαράκι, θα το ευχαριστηθούν πολύ μαγειρεμένο με αυτόν τον τρόπο. Το ψάρι παραμένει ζουμερό, ενώ τα μυρωδικά του δίνουν ιδιαίτερη νοστιμιά και[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΟι σουπιές που σας μαγειρέψαμε σήμερα, ήταν "πεσκέσι" φίλου μας ψαρά από την περιοχή της Κυλλήνης. Ολόφρεσκες απ' ευθείας μέσα από την βάρκα, μοσχοβολούσαν[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΣτην νηστεία των Χριστουγέννων όπως με πληροφόρησαν, επιτρέπεται το ψάρι μέχρι του Αγίου Σπυρίδωνος. Έτσι για νηστεύοντες και μη, θα σερβίρω ένα από τα πιο[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΌοοχι, το ψαράκι μου δεν είναι κρυωμένο, όπως μου είπε κάποτε μια φίλη μου για να με πειράξει. Γι αυτό και της αφιέρωσα την συνταγή, για να της αποδείξω ότι[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΗ πέρκα μ' αρέσει σε όλες της τις εκδοχές, πλακί, στο φούρνο με πατάτες, τηγανητή! Πρόσφατα την μαγείρεψα με τον παρακάτω τρόπο, που μας άρεσε πολύ, όχι μόνο[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΈχετε δοκιμάσει ποτέ μαύρες ταλιατέλες?? Το μαύρο χρώμα τους οφείλεται στο μελάνι σουπιάς με το οποίο είναι εμποτισμένες, και είναι απίστευτα νόστιμες!!![...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤην συνταγή αυτή, μου την έδωσε η φίλη μου η Κατερίνα Β . Στην αρχή δίστασα λίγο να την φτιάξω. Ο λόγος ήταν ότι το χταπόδι το βράζουμε στην κατσαρόλα χωρίς[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΕντάξει, δεν θέλω να είμαι η …. αμαρτωλή της παρέας και να σας κολάζω ημέρες νηστείας που έχουμε, γι αυτό σήμερα σας μαγείρεψα νηστίσιμο φαγάκι. Το[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΣτο τραπέζι της 25ης Μαρτίου θα πρωταγωνιστήσει και φέτος ο μπακαλιάρος με την σκορδαλιά, αλλά και οι νόστιμες παντζαροσαλάτες. Οι προτάσεις μας πολλές για το[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΜυδοπίλαφο μας είχε μαγειρέψει και η Αμαλία παλιότερα , και μάλιστα πολύ νόστιμο! Λίγο διαφορετική η δικιά μου συνταγή, αλλά πιστεύω κι αυτή νόστιμη, έτσι για[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΠαλιά και παραδοσιακή συνήθεια είναι το μαγείρεμα του μπακαλιάρου την ημέρα του Ευαγγελισμού. Σε αυτήν την ανάρτησή μας θα βρείτε συγκεντρωμένες όλες τις[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΘυμάστε την πατατοσαλατα με την σάλτσα μουστάρδας ? Πάμε να φτιάξουμε σήμερα μια εύκολη γαριδοσαλάτα, με την ίδια σάλτσα, που της ταιριάζει εξίσου όμορφα![...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΑυτήν την σουπίτσα την πρωτοδοκιμάσαμε από τα χεράκια της συννυφάδας μου της Ελένης και ήταν πεντανοοοοόστιμη!!!!! Στην περίπτωση που σας αρέσει ο παστός[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤι πιο ωραίο από ένα φρέσκο-πιασμένο χταποδάκι !!!! Ένας πολύ νόστιμος τρόπος μαγειρέματος είναι και το στιφάδο. Για να το φτιάξουμε χρειαζόμαστε: 1 κιλό[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΈνας από τους πιο ωραίους τρόπους να μαγειρέψουμε τις σουπιές, είναι κρασάτες. Είναι από τα φαγάκια ή μεζεδάκια αν το θέλετε, που μας αρέσει να παραγγέλνουμε,[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΕύκολη, γρήγορη και πεντανόστιμη λιχουδιά !! Υλικά Γαρίδες φρέσκες ή κατεψυγμένες (υπολογίστε περίπου 250γρ καθαρό βάρος για την κάθε μερίδα) Λίγο[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤο χταποδάκι όπως και να το μαγειρέψουμε, δίνει φαγάκια και μεζεδάκια λαχταριστά και πεντανόστιμα! Αυτή τη φορά το μαγείρεψα κοκκινιστό, με μια πολύ γευστική[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΑρωματικές και πεντανόστιμες σουπιές που δεν χρειάζονται πολύ κόπο και χρόνο για να ετοιμαστούν. Μαγειρεμένες με πατατούλες και ντοματίνια. Τα φρέσκα[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr