Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 20 συνταγές
ΓΛΩΣΣΕΣ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ Πως φαντάζεστε την γλώσσα της πεθεράς? Μακριά, ίσως πικάντικη, τραγανή και φουσκαλιασμένη! ???? Σήμερα σας έχω μία[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤρίτη, 25 Μαρτίου 2014 10:46 μ.μ. | Αναρτήθηκε από lopi | Επεξεργασία ανάρτησης Υλικά 200γρ. περίπου μπακαλιάρο ανοιγμένο σε μικρά κομματάκια 20 γρ. μαγιά νωπή[...]
Πηγή: lopis-place.blogspot.grΠρομηθευόμαστε φιλέτα από γλώσσα, γαλέο, λαβράκι, ουρές πεσκανδρίτσας, τσιπούρα, επιλέγουμε τον χυλό και τη σάλτσα που μας αρέσει και ετοιμάζουμε ένα πρωτότυπο[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΈχει υποβληθεί από voula Δευτέρα, 23/03/15 Ο παστός ή υγράλατος μπακαλιάρος συνηθίζεται να καταναλώνεται τις δυο Κυριακές μέσα στην Σαρακοστή σύμφωνα με τα[...]
Πηγή: greekmasa.grΑλμυρά Σνακ/ Διαγωνισμοί/ Νηστίσιμα/ Ψωμί Το ψωμί του τοστ είναι από τις χειρότερες τροφές που μπορεί να καταναλώσει κάποιος και δυστυχώς, οι περισσότεροι,[...]
Πηγή: misshealthyliving.grΥλικά : 1/2 kg αλευρι για ολες τις χρησης 1 κυβο ή 1 φακελακι ξηρη μαγια 1/2 κουταλακι του γλυκου αλατι 150 γρ γαυρος φρεσκος
Πηγή: greekmasa.grΜερίδες: 5 Xρόνος: 30' λεπτά Bαθμός δυσκολίας: Πολύ εύκολη | Νηστίσιμη 1 κομμάτι φιλέτο πέρκα κατεψυγμένη 1 ψιλοκομμένο κρεμυδάκι 1 φακελάκι μαγιά σε σκόνη[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΚαι ένα σπανιόλικο παραδοσιακό ταπάκι a la gaditana , για όσους και όσες δεν ... φοβούνται το τηγάνι. Υλικά 200 γρ.γαριδούλες ψίχα 1 κρεμμύδι 250 γρ.αλεύρι 1[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΜερίδες: 5 Xρόνος: 30' λεπτά Bαθμός δυσκολίας: Πολύ εύκολη | Νηστίσιμη 1 κομμάτι φιλέτο πέρκα κατεψυγμένη 1 ψιλοκομμένο κρεμυδάκι 1 φακελάκι μαγιά σε σκόνη[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥλικά: 500 γρ. μεγάλα μύδια καθαρισμένα ελαιόλαδο για το τηγάνισμα αλεύρι σκληρό ή για όλες τις χρήσεις για το αλεύρωμα των μυδιών Για το χυλό 150 γρ. αλεύρι[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/ΤΗΓΑΝΗΤΟΣ ΒΑΚΑΛΑΟΣ ΑΛΑ ΡΟΜΑΝΑ Τοσο ο υγραλατος οσο και ο αποξηραμενος βακαλαος ειναι πολυ δημοφιλεις στην γειτονικη μας Ιταλια, οπου τον μαγειρευουν με[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr1 κομμάτι φιλέτο πέρκα κατεψυγμένη 1 ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι 1 φακελάκι μαγιά σε σκόνη αλεύρι όσο πάρει το κουρκούτι αλάτι πιπέρι Ξεπαγώνουμε την πέρκα. Την[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr1 κομμάτι φιλέτο πέρκα κατεψυγμένη 1 ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι 1 φακελάκι μαγιά σε σκόνη αλεύρι όσο πάρει το κουρκούτι αλάτι πιπέρι Ξεπαγώνουμε την πέρκα. Την[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr270 γρ. αλεύρι 500 γρ. μπύρα 1 πρέζα αλάτι 1 πρέζα ζάχαρη 1 φακελάκι μαγιά Οδηγίες 21 Minutes Τα ανακατεύεις όλα μαζί και μετά στο ψυγείο για 1 ώρα για να[...]
Πηγή: cookpad.com/gr