Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 10 συνταγές
Στους Έλληνες, τα πλάσματα που ζουν στον βυθό της θάλασσας τους αρέσουν καλοψημένα. Είτε πρόκειται για χταπόδι, λυθρίνι, σπάρο, λαυράκι, ή μπαρμπούνι-από τα[...]
Πηγή: psarotopos.blogspot.grΥλικά (4 μερίδες) : 6 κουταλιές ελαιόλαδο 1 κιλό τομάτες ώριμες, ξεφλουδισμένες και κομμένες 3 κουταλιές κάπαρη 2 κουταλιές φιλέτα αντσούγας κομμένα 1[...]
Πηγή: yumyum.grΒΑΚΑΛΑΟΣ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ Φέτος την 25η Μαρτίου, εκτός απο τον κλασσικό τηγανητό βακαλάο, δικιμάσαμε ακόμη μια ιταλική συνταγή με βακαλάο μαγειρεμένο στην[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΒΑΚΑΛΑΟΣ ΜΠΟΥΡΊΝΤΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Επειτα από την καλοκαιρινή ανάπαυλα, η δημιουργική ομάδα των Quanti Modi di Fare e Rifare επέστρεψε;[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΒΑΚΑΛΑΟΣ ΜΠΟΥΡΊΝΤΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Επειτα από την καλοκαιρινή ανάπαυλα, η δημιουργική ομάδα των Quanti Modi di Fare e Rifare επέστρεψε;[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr500 γρ λινγκουίνι (linguini) 5 κ.σ. καλό παρθένο ελαιόλαδο 8-10 ελιές γλυκόσαρκες, χωρίς κουκούτσι 2 διπλά φιλέτα αντσούγιας 2 σκελίδες σκόρδο 1 μικρή μικρή[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (για 6 ΑΤΟΜΑ) 6 κομμάτια φιλέτο ψαριού 180 γρ. περίπου το καθένα, χωρίς πέτσα (πέρκα ή παγκάσιος ή άλλο), 6 φιλετάκια αντσούγιας το καθένα κομμένο στα[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (για 4 άτομα) 4 κομμάτια φιλέτο ψαριού (φρέσκα ή κατεψυγμένα και ξεπαγωμένα, σύνολο 700 γρ. περίπου), 2 κουταλιές (περίπου) αλεύρι, 4 φιλετάκια[...]
Πηγή: xrysessyntages.com