Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 23 συνταγές
Λατρεύω την Κινέζικη Κουζίνα, έτσι όπως την απολαμβάνουμε στις δυτικές κουζίνες εστιατορίων, μα κι αυτήν την καθ΄ αυτήν την Κινέζικη Κουζίνα, που βρίσκουμε[...]
Πηγή: kitchenstori.esΥλικά (4 μερίδες) : 3 μεγάλες σκελίδες σκόρδο 1 πράσινη καυτερή πιπεριά ξεσποριασμένη 3 φλιτζ. φρέσκο κόλιαντρο κομμένο 1 φλιτζ. κρέμα γάλακτος 2[...]
Πηγή: yumyum.gr180 γρ. ρίζες σόγιας 180 γρ. bamboo επεξεργασμένο 800 γρ. γαρίδες 280 γρ. καλαμπόκι 250 γρ. μπρόκολο ωμό 6 κτσ. Maggi Seasoning sauce 6 κτσ. γλυκόξινη σάλτσα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤα φιλέτα από μία μέτρια τσιπούρα 1/2 φλιτζάνι βρασμένα φασόλια μαυρομάτικα 4-5 ρίζες φρέσκο σπανάκι 1 φρέσκο κρεμμυδάκι 1 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό 1 κ.σ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΟι φαρφάλες (φιογκάκια) με σολομό και κρέμα γάλακτος είναι εξαιρετικά διαδεδομένη συνταγή, και θα έλεγε κανείς ότι ανήκει στη διεθνή κουζίνα παρά στην[...]
Πηγή: caruso.gr2 τσιπούρες φιλεταρισμένες (ζητάω να τις φιλετάρει ο ψαράς) χυμός από 1 λεμόνι 2 πρέζες αποξηραμένο εστραγκόν 2 πρέζες αποξηραμένο σχοινόπρασο αλατοπίπερο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΟ σολομός έχει γίνει απ’ τις πιο δημοφιλείς επιλογές στη νέα αστική κουζίνα μας τις τελευταίες δεκαετίες, για πολλούς λόγους που σίγουρα περιλαμβάνουν τις[...]
Πηγή: caruso.grΓια το σολομό 1 κομμάτι ενιαίο φρέσκο σολομό γύρω στο 1 κιλό με την πέτσα χωρίς κόκκαλα ξύσμα από λεμόνι και λάιμ 2 πρέζες ζάχαρη 2 κ.γ. ανθός αλατιού 2 κ.σ.[...]
Πηγή: argiro.grΗ σος ταρτάρ (sauce tartar) είναι μια κρεμώδης κρύα σάλτσα με έντονα γευστικά στοιχεία ξινού και umami.Βασίζεται στη μαγιονέζα και έχει καθιερωθεί ως μια[...]
Πηγή: caruso.grΓΙΑ 4 ΜΕΡΙΔΕΣ ΥΛΙΚΑ Για τη σάλτσα μαυροδάφνης 500 γρ. Μαυροδάφνη 400 γρ. Κρασί κόκκινο 100 γρ. Ξίδι κόκκινου κρασιού 5 γρ. Σκόρδο, σε σκελίδες 150 γρ.[...]
Πηγή: megatv.com/cookTα παρακάτω υλικά αλλά κι οι αναλογίες είναι ενδεικτικές, καθώς η συνταγή αυτή είναι ιδανική για αυτοσχεδιασμό. 4 φέτες φρέσκο σολωμό (ιδανικά να είναι[...]
Πηγή: cookpad.com/grYλικά Σκορπίνα, χριστόψαρο, γαρίδες, καβούρια και άλλα ψάρια ή θαλασσινά για την ψαρόσουπα Διάφορα λαχανικά κομμένα σε κυβάκια (mirepoix) Ραβιόλια σπιτικά,[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami1 πακέτο πέννες 150γρ. καπνιστός σολομός 3 κολοκυθάκια 1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια 200γρ. κρέμα γάλακτος 3 κ.σ. ψιλοκομμένος άνηθος 1 κ.σ. ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: cooklos.grΖυμαρικά με πικάντικες γαρίδες της Cajun Cuisine. Αυτή η συνταγή είναι ένα καυτερό, αλλά πολύ νόστιμο πιάτο, ένα μοναδικό πιάτο ζυμαρικών, με υπέροχα αρώματα,[...]
Πηγή: kitchenstori.esΥλικά για 4 άτομα: 4 φιλέτα πέρκας ή γλώσσας (ή βακαλάου) 4 φέτες του τοστ φρυγανισμένες 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες ξύσμα και χυμός από 1 λεμόνι 1/2 ματσάκι[...]
Πηγή: easykuzina.grΡΟΛΑΚΙΑ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΣΟΛΟΜΟ Φίνο ορεκτικό με σολομό και κολοκυθάκια. Εντυπωσιακό σαν παρουσία αλλά και ιδιαίτερα εύγευστο, με υπέροχα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr30 γρ Βούτυρο ή Ελαιόλαδο 4 κρεμμυδάκια ψιλοκομμένο 1 ματσάκι σχοινόπρασσο (Chives) ψιλοκομμένο 3 σκελίδες σκόρδο (πατήστε τις μέσα σε αλάτι να λιώσουν) 2 φλ.[...]
Πηγή: cooktherapy.grΤου διάσημου Γάλλου σεφ Ζοέλ Ρομπυσόν Υλικά (για 4 άτομα) 4 ζωντανοί αστακοί του 1/2 κιλού (αμερικανικού τύπου), Για το ζωμό 1 μεγάλο καρότο, κομμένο σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiphoto: Εύη Σκούρα Να λοιπόν και η συνταγή που συμπληρώνει τις σπιτικές πίτες με κέιλ. Μια σαλάτα με γαρίδες, στραγγιστό γιαούρτι, μαγιονέζα, σέλερι και[...]
Πηγή: bostanistas.grγια τη γλώσσα 4 φιλέτα γλώσσας των 200γρ. – 250γρ. 1 φλιτζ. ελαιόλαδο χυμός από 1 λεμόνι για τη σάλτσα 350γρ. μαγιονέζα 2 κ.σ. κάπαρη ψιλοκομμένη 2 αγγουράκια[...]
Πηγή: cooklos.grΡΟΛΑΚΙΑ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΣΟΛΟΜΟ Φίνο ορεκτικό με σολομό και κολοκυθάκια. Εντυπωσιακό σαν παρουσία αλλά και ιδιαίτερα εύγευστο, με υπέροχα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr