Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 12 συνταγές
Ένα από τα πολύ αγαπημένα φαγητά της οικογένειας είναι ο τηγανητός γαύρος. Ο γαύρος γενικότερα θα μου πείτε αφού τον μαγειρεύουμε με όλους τους δυνατούς[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.gr1 φιλέτο υγράλατου μπακαλιάρου περίπου 1.000-1.200 γρ 1 κιλό πράσα 1 ξερό κρεμμύδι 200 γρ σάλτσα ντομάτας 2-3 φύλλα δάφνης 200 ml ελαιόλαδο ελάχιστο αλάτι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ γλώσσα είναι ένα από τα πιο νόστιμα ψάρια. Φιλετάρεται εύκολα, έχει λίγα αγκαθάκια και απολαυστική γεύση. Μπορούμε άνετα να την εντάξουμε στο διαιτολόγιό μας[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Ο γαύρος δεν είναι μόνο για το τηγάνι, γίνεται πολύ νόστιμος και στο φούρνο και μάλιστα με διάφορες συνταγές. Σήμερα θα τον φτιάξουμε με[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΥλικά(για 5 άτομα) 5 φρέσκες γαρίδες, καθαρισμένες καλά 5 γρ.πάπρικα Ελαιόλαδο Αλάτι Πιπέρι Για τα καλαμποκίσια pancakes 1 φλιτζ. αλεύρι 1 κ. γ. σόδα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΓια 2-4 άτομα 500 γραμμάρια ραδίκια 20 γαρίδες ( χωρίς το κέλυφος) 4 μεγάλα θαλασσινά χτένια, φρέσκα ή κατεψυγμένα, το λευκό σώμα χωρίς το κοράλλι 2 αγγούρια[...]
Πηγή: sidagi.grφωτό: Βαγγέλης Πατεράκης Ο κόλπος της Βεγγάλης στη βορειοανατολική Ινδία και η Γκόα στο νότο είναι οι τόποι όπου παραδοσιακά τρώνε πιο πολύ ψάρι και[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiφωτό: Βαγγέλης Πατεράκης Ο κόλπος της Βεγγάλης στη βορειοανατολική Ινδία και η Γκόα στο νότο είναι οι τόποι όπου παραδοσιακά τρώνε πιο πολύ ψάρι και[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami26 Νοε 2012 Υλικά : Για τις πατάτες : 4-5 πατάτες ελαιόλαδο Για τα ραδίκια : 1 κιλό ραδίκια 1/2 φλυτζάνι ελαιόλαδο 1/4 φλυτζανιού χυμό λεμονιού αλάτι Για το[...]
Πηγή: cookcool.gr