Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 31 συνταγές
Υλικά για 4 μερίδες 4 (600γρ.) φιλέτα ψαριού 2 (180γρ.) πράσα κομμένα 2 φλ. (60γρ.) σπανάκι 1 (3γρ.) σκελίδα σκόρδο 6 Κ καπύρα ολικής αλέσεως 4 Κ αναρή,[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΓια τη σάλτσα με τις γαρίδες 1 κιλό γαρίδες μεγάλες και καθαρισμένες τελείως από το κέλυφος (Τα κεφάλια τα κρατάμε) 1 πράσο κομμένο σε ροδέλες 2 σκελίδες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜπαστουνάκια ψαριού τραγανά και νόστιμα, βουτηγμένα σε μια υπέροχη & γευστική σως ταρτάρ. Η διαδικασία μπορεί να είναι λίγο χρονοβόρα, όμως η νοστιμιά τους[...]
Πηγή: kitchenstori.esΜια πίτα που σίγουρα δεν έχεις δοκιμάσει ξανά. Γενικά η χρήση θαλασσινών ή ψαριών δεν είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη στην Ελλάδα, όμως αυτό το πιάτο πρέπει να το[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΥλικά γαρίδες: 300 γρ. καθαρισμένες από κεφάλι και κέλυφος ψίχα καραβίδας: 300 γρ. ψίχα καβουριού: 300 γρ. κρεμμύδι ξερό: 150 γρ. ψιλοκομμένο πράσο: 100 γρ.[...]
Πηγή: icookgreek.comΕνα από τα φαγάκια που φτιάξαμε την Καθαρά Δευτέρα και άρεσε σε όλους! Τελικά το γιουβέτσι είναι σταθερή αξία! Υλικά 1 κιλό σουπιές καθαρισμένες και κομμένες[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤις μέρες που ήμουν στο χωριό "σκάλιζα" κάποια ντουλάπια κι εκεί ανακάλυψα κάποια παλιά περιοδικά εργόχειρων δεκαετίας ΄70 -΄80 που είχε η μητέρα[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΗ πρώτη υπόσχεση που σας έδωσα για τα σαρακοστιανά ήρθε. Πριν χρόνια κάποιο μεσημέρι χτύπησε το κουδούνι κι ένας ευγενέστατος κύριος από γραφείο ταχυαποστολής[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΓια 2-4 άτομα 1/2 ματσάκι άνιθο ψιλοκομμένο 1/2 ματσάκια μαϊντανό ψιλοκομμένο 1 μεγάλο κρεμμύδι κομμένο στα 4 1 κουταλάκι τριμμένο τζίντζερ 1 αυγό 1 σκελίδα[...]
Πηγή: sidagi.grΆντε φτάνουν τα γλυκάκια πια, (για λίγο φυσικά:) ας γράψουμε και κανένα φαγάκι! Αυτή η συνταγή είναι και των δυο φιλενάδων γιατί εγώ την έχω κάνει παλιότερα[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΑν μια ξεχειλισμένη στοίβα από αχνιστά μύδια σε αρωματική σάλτσα είναι πάντα άκρως εμπνευστική στο τραπέζι, ένα γεμάτο πιάτο μ’ αυτά έτοιμα, καθαρισμένα[...]
Πηγή: pandespani.comΈνα διαφορετικό φιλέτο ψαριού για να μη φτιάχνουμε συνεχώς τα ίδια και τα ίδια. Τι χρειαζόμαστε: 6 στρογγυλές φετούλες ψαριού (πέρκα, γαλέος κλπ) 1 μικρό πράσο[...]
Πηγή: cookpad.com/grclick for english υλικά 1 κιλό μπακαλιάρο παστό 200γρ γάλα 6 κουταλιές ελαιόλαδο 3 πράσα κομμένα σε ροδέλες 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 κουταλιά κύμινο 4[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grΨάρι φιλέτο συνδυασμένο με πράσα, λουσμένα με μια γευστική κρέμα μουστάρδας/ τυριού και γκρατιναρισμένα με τριμμένο τυρί και ψίχουλα σουσαμένιου κουλουριού, τα[...]
Πηγή: kitchenstori.esΥλικά (για 4 άτομα) 1 φρέσκος μπακαλιάρος, περίπου 2 κιλά ½ κιλό πατάτες ½ φλιτζ. ελαιόλαδο ½ φλιτζ. κρέμα γάλακτος 4 μικρά φινόκιο 3[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Ένα πολύ νόστιμο σαρακοστιανό (κι όχι μόνο) πιάτο, που είναι εύκολο και χορταστικό. Υλικά: 2-3 σουπιές καθαρισμένες 7-8 πατάτες μέτριες σε[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΥλικά (για 4 άτοµα) 4 κοµµάτια φιλέτο ψαριού 200 γρ. περίπου το καθένα (φρέσκα ή κατεψυγµένα και ξεπαγωµένα), 1 µεγάλο καρότο ξεφλουδισµένο, περασµένο σε[...]
Πηγή: xrysessyntages.com