Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 38 συνταγές
Καλησπέρα σας! Πότε έφτασε η Μεγάλη Πέμπτη ούτε που το κατάλαβα! Λίγο η προετοιμασία των ημερών, λίγο κάποια ίωση που ταλαιπώρησε τη γιαγιά και τη μικρή μας[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜανιτάρια, ο μύκητας που είναι αστείρευτη πηγή έμπνευσης γαστρονομικών απολαύσεων ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια. Άργησα να τα γνωρίσω ή μάλλον άργησαν να μας[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜανιτάρια, ο μύκητας που είναι αστείρευτη πηγή έμπνευσης γαστρονομικών απολαύσεων ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια. Άργησα να τα γνωρίσω ή μάλλον άργησαν να μας[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΉταν πριν κάποια χρόνια, σε ένα μικρό εστιατόριο, που δοκίμασα την πιο νόστιμη και ξεχωριστή πατατοσαλάτα της ζωής μου. Πίσω από την κουζίνα ήταν ο κορυφαίος[...]
Πηγή: alwayshungry.grΤα τυριά στο τραπέζι είναι μεγάλο θέμα και στρατηγικό από πλευράς συνδυασμών -κάτι σαν τα ζώδια στατιστικώς ιδωμένα- που, είτε εμφανίζονται στην αρχή είτε στο[...]
Πηγή: pandespani.comΌλη η κρυφή γοητεία του brunch βρίσκεται στην αναποφασιστικότητά του μεταξύ πρωινού και μεσημεριανού και στο γεγονός πως αγορουξυπνημένο ή όχι, δεν ζορίζεται[...]
Πηγή: pandespani.comΚαλησπέρα σας! Πότε έφτασε η Μεγάλη Πέμπτη ούτε που το κατάλαβα! Λίγο η προετοιμασία των ημερών, λίγο κάποια ίωση που ταλαιπώρησε τη γιαγιά και τη μικρή μας[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΧταπόδι! Ο βασιλιάς των μεζέδων του Ελληνικού Καλοκαιριού μα και των Σαρακοστιανών Hμερών, με συνοδευτικό το ούζο κατ΄ εξοχήν!Εδώ προετοιμάστηκε για να γίνει[...]
Πηγή: kitchenstori.esΚαθώς η μαύρη τρούφα πέφτει στην κοκοτιέρα με λαχανικά, τη μεταμορφώνει σε μαγική μαρμίτα, όπου μοσχομυρίζει το πιο αρωματικό γαστρονομικό ελιξίριο. Υλικά[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά: παξιμάδια λαδιού τοματίνια παπούλες μαϊντανός κάπαρη 2 αντσούγιες λιαστές τομάτες πουλ μπιμπέρ καπνιστή πάπρικα αγουρέλαιο ελιές θρούμπες φέτα ξυσμα[...]
Πηγή: cuisinesperos.blogspot.grΟι γαρίδες σαγανάκι ήταν πάντοτε απ’ τους αγαπημένους μου μεζέδες σε ουζερί και ταβέρνες, αν και τις περισσότερες φορές με απογοήτευε το γεγονός ότι στο[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά μανιτάρια ολόκληρα 450 γρ. ελαιόλαδο 3 κουταλιές της σούπας βούτυρο (ή λάδι τρούφας) 3 κουταλιές της σούπας κρεμμύδι ψιλοκομμένο 80 γρ. σκόρδο[...]
Πηγή: icookgreek.comWaldorf Salad είναι η διάσημη σαλάτα του Ξενοδοχείου Waldorf Astoria και αυτή εδώ είναι η συνταγή, προσαρμοσμένη κάπως στα Ελληνικά δεδομένα και πιο[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΥλικά (για 4 άτομα) 200 γρ. αγκινάρες, καθαρισμένες και κομμένες σε κύβους. 12 κάστανα. 200 γρ. κολοκύθα, κομμένη σε κύβους. 4 μελιτζάνες. 20 γρ. φρέσκια[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚαθώς η μαύρη τρούφα πέφτει στην κοκοτιέρα με λαχανικά, τη μεταμορφώνει σε μαγική μαρμίτα, όπου μοσχομυρίζει το πιο αρωματικό γαστρονομικό ελιξίριο. Υλικά[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΆλλο ένα φαγητάκι που ήθελα να φτιάξω και ποτέ δεν προλάβαινα να ασχοληθώ. Αγαπημένο ορεκτικό, ελαφρύ και λάιτ θα έλεγα, αν δεν τηγανιστεί. Εύκολο, γρήγορο,[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΥΛΙΚΑ 500 γρ. φάβα (λουβάνα) 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη λάδι τρούφας 2 κουταλιές ελαιόλαδο κάπαρη λιαστές ντομάτες αλάτι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Σε[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΔροσερή σαλάτα με λαχανικά και φρούτα. Τι χρειαζόμαστε: 200 γρ. στήθος κοτοπουλου ψημένο. 100 γρ ψημένα μανιτάρια. 1 αγγούρι σε φέτες 1 δεμάτι ρόκα 1 σγουρή[...]
Πηγή: cookpad.com/gr