Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 97 συνταγές
Μια αυθεντική παραδοσιακή Γερμανική συνταγή. Τι χρειαζόμαστε: 5-6 Μοσχαρίσια σνίτσελ ή φιλετίνια Ξινά αγγουράκια Μουστάρδα 10 φέτες Προσούτο Ζεστό νερό ή ζωμό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΔοκιμάστε κάτι νέο στα ορεκτικά σας με απλά και εύκολα υλικά! Δείτε βήμα βήμα τη συνταγή Συνταγή : Sidagi.gr Μερίδες : για 4-6 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος :[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 29/05/2015 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Μοσχαράκι νουά με πατατούλες baby Μοσχαράκι νουά με πατατούλες baby, με υπέροχη μυρωδάτη[...]
Πηγή: sintayes.gr8 αυγά 1/2 κιλό ντομάτες 1/4 κιλού μοσχαρίσιος κιμάς 150 γρ. χοιρινός κιμάς 1 κουταλάκι ζάχαρη 6 κουταλιές τριμμένης φρυγανιάς λάδι αλάτι Σε ένα[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΜέχρι πριν μια δυο δεκαετίες, κάθε σπίτι έξω από τα αστικά κέντρα της Κρήτης είχε το δικό του χοίρο για τα Χριστούγεννα. Τα χοιροσφάγια όμως, δεν ήταν υπόθεση[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr8 πατάτες μετρίου μεγέθους 250 γρ. μοσχαρίσιο κιμά 80 γρ. μπέικον ψιλοκομμένο 1 κρεμμύδι μετρίου μεγέθους ψιλοκομμένο 100 γρ. τριμμένη κεφαλογραβιέρα αλάτι[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΔείτε και άλλες συνταγές μαγειρικής στο diytv.gr Μία εύκολη, γρήγορη σαλάτα από τον chef Θανάση Στασινό. Θα χρειαστούμε: 100 γραμμάρια βαλεριάνα 4 φέτες[...]
ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΚΡΕΑΣ ΣΤΗΝ ΛΑΔΟΚΟΛΑ,ΠΑΤΑΤΕΣ ΦΟΥΡΝΟΥ ΜΕ ΜΠΕΙΚΟΝ, ΚΑΙ ΤΖΑΤΖΙΚΙ ΥΛΙΚΑ Διάφορα κρέατα,εγώ εδώ έβαλα χοιρινό,καί λίγο μοσχάρι [μπορείτε και αρνάκι[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr8 πατάτες μετρίου μεγέθους 250 γρ. μοσχαρίσιο κιμά 80 γρ. μπέικον ψιλοκομμένο 1 κρεμμύδι μετρίου μεγέθους ψιλοκομμένο 100 γρ. τριμμένη κεφαλογραβιέρα αλάτι[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤι χρειαζόμαστε: 10 φιλέτα μοσχαρίσια 10 φέτες μπέικον 1/2 ποτήρι κρασιού κονιάκ 1 ποτήρι κρασιού κρασί λευκό 100γρ. βιτάμ λιωμένο ή λάδι 1/2 ποτήρι ντομάτα[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1-1/2 κιλο μοσχαρι κιλοτο η νουα 1 ντοματα τριμενη λαδι - βουτυρο 1 ποτηρακι κρασι μελιτζανες μαυρες μακροστενες οσο γινεται τυρι του τοστ 1 κρεμα γαλακτος[...]
Πηγή: cooktherapy.grΟ καπαμάς (kapama) είναι μία τεχνική μαγειρικής με βάση το αρνίσιο ή το μοσχαρίσιο κρέας, που τσιγαρίζεται σε ελαιόλαδο και μαγειρεύεται με κρεμμύδι, ντομάτες[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤα μπιφτέκια με αυτόν τον τρόπο γίνονται πολύ ζουμερά ! Συστατικά Στα γρήγορα Κυρίως Πιάτα Λαχανικά Κιμάδες Άλλες κατηγορίες Γρήγορες και Εύκολες Συνταγές[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grκαλημερούδια σε όλους!!!! οι γιορτές πέρασαν και ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του από αύριο!!! Ελπίζω να είσαστε όλοι καλά.. πέρα για πέρα!!! Εγώ είμαι[...]
Πηγή: nostimotato.blogspot.gr0.5 κιλό μοσχάρι σπό σπάλα ή άλλο τρυφερό κομμάτι κομμένο τας κεμπαπ 1 ώριμη ντομάτα 1 πιπεριά κέρατο κόκκινη ή πράσινη 1 μικρο κρεμμύδι 1 σκελίδα σκόρδο 1/3[...]
Πηγή: cookpad.com/grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com4 σνίτσελ μοσχαρίσια ανοιχτά πολύ καλά από το χασάπη σας περίπου 250 γρ το κάθε ένα 500 γρ σπανάκι σοταρισμένο 10 αυγά 100 γρ γάλα πλήρες 100 γρ παρμεζάνα[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΤελευταία δεν μπορώ να σταματήσω να τρώω ντομάτες. Η λαιμαργία μου γι’ αυτές είναι ανεπανάληπτη. Όχι αναίτια βέβαια, διότι είναι η εποχή τους! Με[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΥλικά: 1/2 κιλό μοσχαρίσιο κιμά 24 χοντρά τετραγωνάκια τυρί τσένταρ 24 κρακεράκια Λίγο κρημ τσιζ (τυρί κρέμα) 6 ντοματάκια Σαντορίνης ή τσέρυ 2 κουταλιές ξερό[...]
Πηγή: syntages.matia.grΜία εύκολη, γευστική ομελέτα για όλες τις ώρες. Συνταγή : Κώστας Τσίγκας Μερίδες : Για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Προετοιμασία 10΄, Μαγείρεμα[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥποτίθεται ότι τα «σκωτσέζικα αυγά» είναι μια εφεύρεση του λονδρέζικου ντελικατέσεν Fortnum & Mason, που χρονολογείται από το 1736. Η συνταγή[...]
Πηγή: bostanistas.gr