Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 206 συνταγές
Καλησπέρα αγαπημένοι μου μπλογκογείτονες! Τί θα λέγατε για μια μαγιονέζα σπιτική, νοστιμότατη που ταιριάζει απίστευτα με καλοκαιρινά τηγανιτά λαχανικά και[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΓια την σαλάτα 50 γρ. Μαρούλι, 50 γρ. Γαλλική σαλάτα, 1 τμχ Φρέσκο κρεμμύδι, 4 φιλέτα Αντζούγιες, 30 γρ. Σικορε, Αλάτι ο.χ, Πιπέρι ο.χ Υλικά touille 120 γρ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cook6 μέτρια λαβράκια (περίπου 400 γρ. το καθένα) 4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1 κιλό χόρτα άγρια 500 γρ. μάραθο 4 κουταλιές ελαιόλαδο 2 αυγά χυμός 2 λεμονιών[...]
Πηγή: ucook.gr/cook1 κιλό κολιό 300 γρ. γαλέτα 1 πορτοκάλι λίγο κουρκουμά λίγο θαλασσινό αλάτι λίγο αλεύρι 500 γρ. αλμύρα (ή γλιστρίδα) 1 κρεμμύδι φρέσκο 80 γρ. αμύγδαλο ψίχα[...]
Πηγή: ucook.gr/cook500 γρ. φιλέτο μπακαλιάρου 2 φέτες μπαγιάτικο ψωμί (μουλιασμένο & στραγγισμένο καλά) 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα μαϊντανός, δυόσμος, άνιθος,[...]
Πηγή: ucook.gr/cook1 κιλό μύδια, καθαρισμένα και ξεφλουδισμένα 300 γρ. σπιτική σκορδαλιά 1 φλιτζάνι μπύρα 1 φλιτζάνι αλεύρι 6 φλιτζάνια ελαιόλαδο ή άλλο λάδι για τηγάνισμα[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤο σαγανάκι είναι μεζές της ελληνικής κουζίνας. Ουσιαστικά πρόκειται για τηγανητό τυρί, συνηθέστερα γραβιέρα ή κεφαλοτύρι, όμως γίνεται και με φορμαέλα ή φέτα[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΑπό τους πιο νόστιμους μεζέδες που μπορείς να βάλεις σε ένα τραπέζι είναι οι κολοκυθοανθοί. Μια μπουκιά γεμάτοι γεύση και δροσιά κατάλληλη για ουζομεζέδες .[...]
Πηγή: frapedoypoli.blogspot.gr/search/label/Συνταγές300 γρ. φακές ψιλές 100 γρ. μύδια ψίχα 1 φινόκιο εμινσέ 1/2 ματσάκι άνηθο 2 λεμόνια χυμό και ξύσμα 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 30 γρ. αλεύρι 2[...]
Πηγή: ucook.gr/cook20-30 μικρές αχιβαδούλες 1 “καλό” κομμάτι κεφαλοτύρι 1 σφηνάκι ούζο 2 κ.σ. αλεύρι 3 κ.σ. ελαιόλαδο 1 λεμόνι το χυμό του Οδηγίες 8 Minutes Οι ποσότητες που[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά για τη σαλάτα 1 μικρό μαρούλι κομμένο με το χέρι 20 γαρίδες μεγάλου μεγέθους μόνο η ουρά, καθαρισμένες (φρέσκες ή κατ/νες) 2 σύκα ώριμα αλλά σφιχτά,[...]
Πηγή: cookpad.com/gr4 μεγάλες πιπεριές Φλωρίνης 250 γρ. ρύζι Καρολίνα 1/2 πράσο σε λεπτές ροδέλες 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 ντομάτα ψιλοκομμένη 100 γρ χυμό ντομάτας 5 κ.σ. λάδι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤα μπλίνι -πληθυντικός του "μπλιν"- είναι τα πλούσια πιτάκια με διάμετρο περίπου 10 εκατοστών, τα οποία στη Ρωσία σερβίρονται συνήθως με ρέγγα και[...]
Πηγή: bostanistas.grΚαμιά φορά, αλλού ξεκινάς να πας κι αλλού καταλήγεις. Δεν είναι ότι παραστράτησες, ξερωγώ, απλά ότι με τα ίδια υλικά μπορείς να κατασκευάσεις δύο διαφορετικά[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.grΥλικά της συνταγής μας Για την σκορδαλιά 4-5 πατάτες 1 κιλό 5-6 σκελίδες σκόρδο 1 ποτήρι του κρασιού ελαιόλαδο 4 κ.σ ξύδι λευκό χυμός από 1/2 λεμόνι ξύσμα από[...]
Πηγή: maxistinkouzina.blogspot.grΟ ταραμάς είναι από τα πιο συνηθισμένα νηστίσιμα υλικά που χρησιμοποιεί η κουζίνα μας. Η πιο συνηθισμένη του εφαρμογή είναι βέβαια η ταραμοσαλάτα και οι[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΥΛΙΚΑ: 150 γρ. τραχανά γλυκό 12 γαρίδες 2 ποτήρια ζωμό γαρίδας 1 ποτήρι λευκό κρασί 50 γρ. βούτυρο 1 κουτ. σούπας τρίμμα αυγοτάραχου αλάτι, πιπέρι ΜΠΡΟΥΣΚΈΤΕΣ[...]
Πηγή: megatv.com/cookΜεζές από σαλιγκάρια κοκκινιστά (σαλιγκάρια γιαχνί), αρωματισμένα με γαρίφαλο Η γευστική βόλτα στην μαγειρική σαλιγκαριών εγκαινιάστηκε με χοχλιούς[...]
Πηγή: pandespani.com700 γρ. καλαμάρι καθαρισμένο Kallimanis 1/3 φλιτζάνι τσαγιού καλαμποκάλευρο ή σιμιγδάλι 1 φλιτζάνι τσαγιού αλεύρι σκληρό Καλαμποκέλαιο για τηγάνισμα 250 γρ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια την σαλάτα Μαρούλι 50 γρ., Γαλλική σαλάτα 50 γρ., Φρέσκο κρεμμύδι 1 τμχ, Αντζούγιες 4 φιλλέτα, Σικορε 30 γρ., Αλάτι, Πιπέρι Υλικά touille Παρμεζάνα 120[...]
Πηγή: ucook.gr/cook