Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 24 συνταγές
Το όνομά τους, προέρχεται από την αρχαιοελληνική λέξη αμανίτης. Για τους περισσότερους, τα μανιτάρια είναι μικρά φυτά, με περίεργο σχήμα και υφή, που φυτρώνουν[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΠατατάκια φούρνου, γιατί κανείς δεν μπορεί να φάει μόνο ένα. Αυτή είναι η νέα μας μανία. Τα κορίτσια έχουν τρελαθεί και μου ζητάνε να φτιάχνω κάθε μέρα.[...]
Πηγή: misshealthyliving.gr1/2 κιλό μανιτάρια κουμπιά (καθαρισμένα και κομμένα μόνο αν είναι πολύ μεγάλα) 1/2 κιλό μανιτάρια πλευρώτους (καθαρισμένα και κομμένα σε μεγάλα κομμάτια)[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜανιτάρια, ο μύκητας που είναι αστείρευτη πηγή έμπνευσης γαστρονομικών απολαύσεων ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια. Άργησα να τα γνωρίσω ή μάλλον άργησαν να μας[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜανιτάρια, ο μύκητας που είναι αστείρευτη πηγή έμπνευσης γαστρονομικών απολαύσεων ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια. Άργησα να τα γνωρίσω ή μάλλον άργησαν να μας[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr1 ματσάκι ρόκα 1 λόλα πράσινη (ή οποιαδήποτε άλλη πράσινη σαλάτα) 1 λόλα κόκκινη 12 ασπρομανίταρα 1 σκελίδα σκόρδο 10 γραμμ. μανιτάρια πορτσίνι 1 ρόδι[...]
Πηγή: argiro.grΣε μερικά φαγητά αποδίδουμε τον χαρακτηρισμό ‘γήινα’ γιατί τα συνδέουμε με την ανεμπόδιστη μυρωδιά της γης και γιατί όταν γευόμαστε ακόμη και ακατέργαστα τα[...]
Πηγή: pandespani.comΧρόνια πριν, εγώ και τα μανιτάρια ήμασταν άγνωστοι! Μικρή τότε... άκουσα από την κολλητή μου ότι κάποιο μεσημέρι είχαν μανιτάρια κι έτσι ξεκίνησε η ιστορία[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά (για 6 άτομα) 750 γρ. μοσχαρίσιο φιλέτο 1/4 φλιτζ. adobo ξερών μανιταριών 2 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Adobo ξερών μανιταριών 70 γρ. αποξηραμένα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤα μοναδικά μανιτάρια που είχα δει μέχρι τα 18 μου ήταν κόκκινα με άσπρες μικρές βουλίτσες, σαν ζωγραφιστά σχεδόν, που φυτρωναν στο δάσος όπου κατοικούσαν τα[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΜανιτάρια φουρνιστά... Χρόνια πριν, εγώ και τα μανιτάρια ήμασταν άγνωστοι! Μικρή τότε... άκουσα από την κολλητή μου ότι κάποιο μεσημέρι είχαν μανιτάρια κι έτσι[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΧρόνια πριν, εγώ και τα μανιτάρια ήμασταν άγνωστοι! Μικρή τότε... άκουσα από την κολλητή μου ότι κάποιο μεσημέρι είχαν μανιτάρια κι έτσι ξεκίνησε η ιστορία[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΣΑΛΑΤΑ 250 γρ. τορτελίνι (Χρησιμοποίησα τα φρέσκα που έχει ο Βασιλόπουλος με γεμιση μανιτάρια πορτσίνι) Δύο πιπεριές πράσινες "κέρατο" Δύο κόκκινες πιπεριές[...]
Πηγή: cooktherapy.grΥλικά (για 6 άτομα) 750 γρ. μοσχαρίσιο φιλέτο 1/4 φλιτζ. adobo ξερών μανιταριών 2 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Adobo ξερών μανιταριών 70 γρ. αποξηραμένα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜανιτάρια αγαπημένα,πολυμαγειρεμένα,με άσπρη σάλτσα,με κόκκινη. Αυτή τη φορά τα έκανα τηγανιτά.Θα πείτε σιγά την ανακάλυψη.Όμως πολλές φορές μα προκύπτουν[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΣτη μερικά φαγητά αποδίδουμε τον χαρακτηρισμό ‘γήινα’ γιατί τα συνδέουμε με την ανεμπόδιστη μυρωδιά της γης και γιατί όταν γευόμαστε ακόμη και[...]
Πηγή: pandespani.com12 ασπρομανίταρα 10 γραμμάρια μανιτάρια προτσίνι 1 πράσινη σαλάτα 1 ματσάκι ρόκα 1 λόλα κόκκινη 1 σκελίδα σκόρδο 1 ρόδι καθαρισμένο ½ φλιτζάνι τσαγιού[...]
Πηγή: sidagi.grΓια 2-4 άτομα Για τα μανιτάρια 1/4 φλιτζάνι ελαιόλαδο 6 μέτρια κρεμμυδάκια κομμένα σε φέτες 3 σκελίδες σκόρδο 400 γραμμάρια ντοματάκια πομοντόρια εμπορίου[...]
Πηγή: sidagi.gr