Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 14 συνταγές
Πιπεριές, μανιτάρια, πατάτες και πράσα στο τηγάνι, με το άρωμα του κρόκου Κοζάνης. Τι χρειαζόμαστε: 1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη 2 κόκκινες πιπεριές Φλωρίνης[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (για 6 άτομα) 750 γρ. μοσχαρίσιο φιλέτο 1/4 φλιτζ. adobo ξερών μανιταριών 2 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Adobo ξερών μανιταριών 70 γρ. αποξηραμένα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΣΑΛΑΤΑ 250 γρ. τορτελίνι (Χρησιμοποίησα τα φρέσκα που έχει ο Βασιλόπουλος με γεμιση μανιτάρια πορτσίνι) Δύο πιπεριές πράσινες "κέρατο" Δύο κόκκινες πιπεριές[...]
Πηγή: cooktherapy.grΥλικά 500 γρ. μανιτάρια άγρια, ανάμεικτα (τρομπέτες, πορτσίνι, πλευρώτους) 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 5 σκελίδες σκόρδο λιωμένες ή ψιλοκομμένες (χωρίς τα πράσινο[...]
Πηγή: icookgreek.comΤραγανή σαλάτα με μανιτάρια και ένα νόστιμο ντρέσινγκ με λεμόνι και ελαιόλαδο. Εύκολη 25 Λεπτά 4μερίδες 1 1 0 0 0 Συστατικά 340 γραμ. Ψιλοκομμένα φρέσκα[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΥλικά 500 γρ. μανιτάρια άγρια, ανάμεικτα (τρομπέτες, πορτσίνι, πλευρώτους) 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 5 σκελίδες σκόρδο λιωμένες ή ψιλοκομμένες (χωρίς τα πράσινο[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά (για 6 άτομα) 750 γρ. μοσχαρίσιο φιλέτο 1/4 φλιτζ. adobo ξερών μανιταριών 2 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Adobo ξερών μανιταριών 70 γρ. αποξηραμένα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜανιτάρια, ο μύκητας που είναι αστείρευτη πηγή έμπνευσης γαστρονομικών απολαύσεων ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια. Άργησα να τα γνωρίσω ή μάλλον άργησαν να μας[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜανιτάρια, ο μύκητας που είναι αστείρευτη πηγή έμπνευσης γαστρονομικών απολαύσεων ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια. Άργησα να τα γνωρίσω ή μάλλον άργησαν να μας[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΓια 2-4 άτομα Για τα μανιτάρια 1/4 φλιτζάνι ελαιόλαδο 6 μέτρια κρεμμυδάκια κομμένα σε φέτες 3 σκελίδες σκόρδο 400 γραμμάρια ντοματάκια πομοντόρια εμπορίου[...]
Πηγή: sidagi.grΜανιτάρια με Δεντρολίβανο και Ντομάτα Υλικά 10 ξερά μανιτάρια πορτσίνι ¼ φλιτζ. λάδι 1 φλιτζ. βραστό νερό 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 κουταλάκια φρέσκο[...]
Πηγή: greekouzina.gr