Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 63 συνταγές
Για 4 άτομα 400 γραμ. βρασμένο κρέας κομμένο σε χοντρούς κύβους 2 κρεμμυδάκια κομμένα σε ροδέλες 3 αγγουράκια τουρσί κομμένα σε ροδέλες ελαιόλαδο 2 κουτ.του[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΡολάκια κιμά γεμιστά με κρεμμύδια, πιπεριές και τυράκι. Το κλασσικό βραστό αυγό δεν θέλησα να το παραλείψω, αν και μπορούσα, αυξάνοντας την υπόλοιπη γέμιση.[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΡΟΛΟ ΜΕ ΚΙΜΑ 1 κιλο κιμα μοσχαρισιο ½ φρατζολα ψωμι (μουσκεμενη)την ψιχα ½ φυτζανι γαλα εβαπορε ½ φλυτζανι λευκο κρασι 1κ.σ μουσταρδα 1 κρεμμυδι[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.gr...η λαδερή νοστιμιά!!! Καλή σας μέρα! Μια γεύση, μια μυρωδιά, το αντίκρυσμα ενός μπαχαρικού αρκούν για να έρθουν στο νου εικόνες περασμένες, λησμονημένες στο[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά 500 γρ. μανιτάρια πορτομπέλο, μπράουν ή λευκά 1 μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 1/2 καρότο σε φετάκια 3 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες 1 φλιτζ. τσ. καλό κόκκινο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami1 κιλό μοσχάρι ( νουά, μπούτι, ελιά, χτένι ) κομμένο σε μερίδες ½ φλιτζ. ελαιόλαδο 1 φλιτζ. κρασί λευκό 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 ντομάτες ώριμες,[...]
Πηγή: cooklos.grΓια 4-6 άτομα: 1½ κιλό μοσχάρι 500 γρ. αμπελόφυλλα 8 καρότα 1 πράσο 5 κρεμμύδια ξερά 8 κλωνάρια σέλερι 100 γρ. φιστίκι Αιγίνης ανάλατο σε ψίχα 150 γρ. βούτυρο[...]
Πηγή: sidagi.grΈτσι ονόμασε αυτό το φαγάκι ο γιος μου όταν ήταν μικρός. Φαίνεται όμως ότι και πολλοί άλλοι μ’ αυτήν την ονομασία το ξέρουν. Όπως κι αν το λένε, είναι[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grRibeye Κρεμμύδι Σκόρδο Κρασί Ντέμι γκλας Κολοκύθι Πατάτες Κόβουμε ένα στρογγυλό κομμάτι από το ribeye, το σοτάρουμε σ’ ένα τηγάνι, στη συνέχεια προσθέτουμε[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤι χρειαζόμαστε: 10 φιλέτα μοσχαρίσια 10 φέτες μπέικον 1/2 ποτήρι κρασιού κονιάκ 1 ποτήρι κρασιού κρασί λευκό 100γρ. βιτάμ λιωμένο ή λάδι 1/2 ποτήρι ντομάτα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠολύ νόστιμη και ελαφριά συνταγή που μου έδωσε ένας διατροφολόγος. Φτιάξτε το και θα με θυμηθείτε! Τι χρειαζόμαστε: 1 - 1,5 κιλό μοσχάρι ελιά 2 μεγάλες πατάτες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά κιμάς: 1 κιλό, μοσχαρίσιος ή ανάμικτος με χοιρινό κρεμμύδια ξερά: 2 ψιλοκομμένα αυγά: 2 ψωμί: 4 φέτες μπαγιάτικο, μουσκεμένο σε νερό ή γάλα μαϊντανός: 2[...]
Πηγή: icookgreek.comΠολυαγαπημένο και άκρως Ελληνικό! Διαβάστε την κλασική συνταγή με μερικά μικρά μυστικά για να σας γίνουν πολύ ζουμερά και καλοψημένα! ΓΕΜΙΣΤΑ Υλικά 8 άτομα 20[...]
Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.grΈνα κρύο μεζεδάκι ιδανικό για μπουφέ το οποίο γίνετε ανάρπαστο! Υλικά 1/2 κιλο κιμας μοσχαρισιος 1 πρασο (το λευκο μερος) ψιλοκομμενο 1 κρεμμυδι τριμμενο 1-2[...]
Πηγή: greekmasa.gr1-1/2 κιλο μοσχαρι κιλοτο η νουα 1 ντοματα τριμενη λαδι - βουτυρο 1 ποτηρακι κρασι μελιτζανες μαυρες μακροστενες οσο γινεται τυρι του τοστ 1 κρεμα γαλακτος[...]
Πηγή: cooktherapy.grΥλικά για την σαλάτα 1 ντομάτα ξεφλουδισμένη και ξεσποριασμένη 3 φρέσκα κρεμμυδάκια πλυμένα και καθαρισμένα 5 φύλλα iceberg άισμπεργκ(είδος μαρουλιού) 100 γραμ[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΕπτανησιακή συνταγή που κάνει το κουνουπίδι να μοιάζει με μοσχαράκι μέσα σε 40 λεπτά! Τι χρειαζόμαστε: 1 κουνουπίδι χωρισμένο σε φούντες 1 μεγάλο κρεμμύδι 2[...]
Πηγή: cookpad.com/gr4 σνίτσελ μοσχαρίσια ανοιχτά πολύ καλά από το χασάπη σας περίπου 250 γρ το κάθε ένα 500 γρ σπανάκι σοταρισμένο 10 αυγά 100 γρ γάλα πλήρες 100 γρ παρμεζάνα[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΟι γαρίδες σαγανάκι ήταν πάντοτε απ’ τους αγαπημένους μου μεζέδες σε ουζερί και ταβέρνες, αν και τις περισσότερες φορές με απογοήτευε το γεγονός ότι στο[...]
Πηγή: pandespani.comΤελευταία δεν μπορώ να σταματήσω να τρώω ντομάτες. Η λαιμαργία μου γι’ αυτές είναι ανεπανάληπτη. Όχι αναίτια βέβαια, διότι είναι η εποχή τους! Με[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr1 κιλό μοσχάρι (φιλέτο ή κόντρα ή νουά ή ποντίκι ) 2 ζωμοί βοδινού 3 κ.σ. ελαιόλαδο 1 σκ. σκόρδο 1 καρότο 1/2 κρεμμύδι 1 φλ. λευκό ξηρό κρασί 1 πρέζα[...]
Πηγή: argiro.grΌταν άρχισα να μαγειρεύω "σοβαρά", αντικαθιστώντας τη μητέρα μου στην κουζίνα, πολλά πολλά χρόνια πριν , νομίζω ήμουν γύρω στα 12-13, ξεκίνησα με το[...]
Πηγή: christiespicnic.blogspot.gr