Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 30 συνταγές
Τα τελευταία χρόνια, παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα εδέσματα της Κρήτης κάνουν την εμφάνισή τους πολύ νωρίτερα. Μερικά μάλιστα μπορώ να πω ότι τα βρίσκουμε[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΟ βολβός του παντζαριού είναι γνωστός για την αντιοξειδωτική, αντιγηραντική και αντιφλεγμονώδη δράση του, αλλά και για τη θετική του επίδραση στην ενίσχυση της[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΜια πρωτότυπη καλοκαιρινή σαλάτα με παντζάρι είναι μια αφορμή να χαρείς εντάσεις χρώματος, την παρουσία πολλών υφών και διαφορετικών γευστικών χαρακτηριστικών,[...]
Πηγή: caruso.grΠρώτα χορταίνει το μάτι και μετά το στομάχι. Μια πρόταση γεμάτη χρώματα, αρώματα και αγαπημένες παραδοσιακές γεύσεις. Υλικά για 4 άτομα 2 δέσμες σπανάκι 4[...]
Πηγή: xrysessyntages.comπατζάρια καρότα κολοκυθάκια μελιτζάνες (κατά προτίμηση τσακόνικες) σκελίδες σκόρδου τζίντζερ θυμάρι αλάτι ελαιόλαδο ξύδι λαδόκολλα αλουμινόχαρτο Οδηγίες 90[...]
Πηγή: cookpad.com/gr½ κιλό παντζάρια φρέσκα 40 γρ. βούτυρο 1 κ.γ. ζάχαρη κρυσταλλική 600 γρ. νερό 50 γρ. καρυδόψιχα 200 γρ. φέτα 10 φύλλα φρέσκια μέντα αλάτι πιπέρι Μέθοδος[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΟ βολβός του παντζαριού είναι γνωστός για την αντιοξειδωτική, αντιγηραντική και αντιφλεγμονώδη δράση του, αλλά και για τη θετική του επίδραση στην ενίσχυση της[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΥΛΙΚΑ Για τo brownie 500 γρ. παντζάρια 100 ml σπορέλαιο 250 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα 3 αυγά 200 γρ. ζάχαρη 2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας 140 γρ. αλεύρι 75 γρ.[...]
Πηγή: megatv.com/cookΚάτι πολύ εκνευριστικό και απογοητευτικό όταν είσαι blogger, είναι το να βλέπεις τη δουλειά σου αναδημοσιευμένη σε άλλα blogs και ιστοσελίδες χωρίς την άδειά[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΠαντζάρια, τα σούπερ αντιοξειδωτικά! Τα παντζάρια είναι πλούσια σε μια ισχυρή φυτική χρωστική και αντιοξειδωτική ουσία την βητακυανίνη, η οπαία δίνει το βαθύ[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΠριν λίγες μέρες μαζευτήκαμε στο σπίτι της Πέννυς για βραδιά κρέπας. Φίλοι αγαπημένοι, οπότε η επιτυχία της σύναξης ήταν δεδομένη. Η Πέννυ μαγειρεύει πολύ[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΚατακόκκινο πατζάρι για να γίνει το πιάτο σου γιορτινό, χορταστικό αυγό και γευστικό αβοκάντο. Δεν είναι πολύ ωραία ιδέα για το τραπέζι του ρεβεγιόν; Εύκολη[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΞεκινάμε με τα πατζάρια. Χρειαζόμαστε 2 μεγάλα πατζάρια για 4-6 άτομα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φρέσκα παντζάρια, που έχετε βράσει ή έτοιμα προβρασμένα στον[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΤο λάχανο είναι το φυσικό σαπούνι για τον οργανισμό μας. Αυτή είναι μια από τις πολλές ιδιότητες που έχει, αλλά είναι η πιο σημαντική. Το λάχανο, αφού περάσει[...]
Πηγή: bostanistas.grΧΥΜΟΣ ΜΗΛΟΥ, ΚΑΡΟΤΟΥ, ΠΑΝΤΖΑΡΙΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ....ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ!!! Υπάρχει μια προσωπικότητα, ο κ. Seto, που ορκίζεται γι αυτό. Θέλει να το δημοσιοποιήσει[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grOι ρίζες μπορεί να έγιναν μόδα και να τις συναντάμε σε εστιατόρια πολυτελείας, αλλά, εκτός από την εξαιρετική τους γεύση, είναι και «βόμβες»[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΜια σαλάτα με ιδιαίτερη γεύση! Τι χρειαζόμαστε: 1 μερίδα λάχανο άσπρο 1 μερίδα λάχανο κόκκινο 1-2 καρότα τριμμένα 1-2 παντζάρια ψιλοκομμένα (εναλλακτικά: ένα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά συνταγής 1 μικρό μπρόκολο 1 μικρό κουνουπίδι 200 γρ. μπέικον ψιλοκομμένο 200 γρ. μαγιονέζα 2 κουταλιές σούπας ζάχαρη 1-2 κουταλιές σούπας ξίδι Εκτέλεση[...]
Πηγή: icookgreek.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com