Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 57 συνταγές
Υλικά (για 4 άτομα) 200 γρ. αγκινάρες, καθαρισμένες και κομμένες σε κύβους. 12 κάστανα. 200 γρ. κολοκύθα, κομμένη σε κύβους. 4 μελιτζάνες. 20 γρ. φρέσκια[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΦορέστε την χαλαρή σας διάθεση και το πιο νωχελικό ύφος. Η καλύτερη τεμπέλικη Κυριακή τα θέλει όλα εύκολα στο αργοπορημένο της ξύπνημα. Διάλειμμα και από τα[...]
Πηγή: pandespani.comΦίνα, ανάγλυφη, με έκτυπη σχεδόν όψη και απλότητα που εντυπωσιάζει. Ζύμη σαν περγαμηνή εν είδει σκεύους και μέσα ζεστές ροδέλες, υγρές και πλήρεις[...]
Πηγή: pandespani.comΕίναι ορισμένες συνταγές που θα ήταν κρίμα να λείπουν από το blog μας. Είναι αγαπημένες πολλών γενεών και διαχρονικές. Μία απ' αυτές είναι και η ρώσικη σαλάτα,[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤο κέϊκ παντζαριού είχε τελικά "δρομολογηθεί" μέσα μου από τη στιγμή που διάβασα το post της Βασιλικής (Royal Coconut ). Είχαν βέβαια ήδη προηγηθεί και άλλα[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΥλικά μανιτάρια ολόκληρα 450 γρ. ελαιόλαδο 3 κουταλιές της σούπας βούτυρο (ή λάδι τρούφας) 3 κουταλιές της σούπας κρεμμύδι ψιλοκομμένο 80 γρ. σκόρδο[...]
Πηγή: icookgreek.comWaldorf Salad είναι η διάσημη σαλάτα του Ξενοδοχείου Waldorf Astoria και αυτή εδώ είναι η συνταγή, προσαρμοσμένη κάπως στα Ελληνικά δεδομένα και πιο[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΥλικά (για 6 άτομα) 750 γρ. μοσχαρίσιο φιλέτο 1/4 φλιτζ. adobo ξερών μανιταριών 2 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Adobo ξερών μανιταριών 70 γρ. αποξηραμένα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 4 άτομα) 8 φρέσκα αυγά 1/2 φλιτζ. πρόβειο γάλα 3 κ.σ. βούτυρο 2 κ.σ. ελαιόλαδο Αλάτι, λευκό πιπέρι Φρέσκια μαύρη τρούφα ή λάδι μαύρης τρούφας[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚάντε κάτι διαφορετικό το Πάσχα. Μαζί με τα πασχαλινά αυγά σας, φτιάξτε και σοκολατένια πασχαλινά αυγά! Είναι σίγουρο πως τα πιτσιρίκια θα ξετρελλαθούν. Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤην κλασσική συνταγή για τρουφάκια τη γνωρίζω πολλά χρόνια και μου άρεσε πάντα.Αυτά τα τρουφάκια, τα (εκτίμησα) περισσότερο για την έλλειψη βουτύρου, αυγών και[...]
Πηγή: cookpad.com/grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΆλλο ένα φαγητάκι που ήθελα να φτιάξω και ποτέ δεν προλάβαινα να ασχοληθώ. Αγαπημένο ορεκτικό, ελαφρύ και λάιτ θα έλεγα, αν δεν τηγανιστεί. Εύκολο, γρήγορο,[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΥλικά: μαύρο ψωμί 60 γραμ. άσπρη ή μαύρη τρούφα 50 γραμ. τυρί παρμεζάνα βούτυρο μια κουτάλια ζωμό αλάτι χυμό λεμόνι Εκτέλεση: Σε μια[...]
Πηγή: greekcook.grΉταν να μη γίνει η αρχή!Όταν είδα ότι είναι τόσο εύκολο να φτιάχνεις τα σοκολατένια αυγά του Πάσχα μόνος σου,σταμάτησα να τ' αγοράζω.Να βάζεις τη σοκολάτα που[...]
Πηγή: lamproukam.blogspot.gr