Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 24 συνταγές
Ο Ανδρέας Λαγός είναι όλο πρωτότυπες ιδέες. Δοκιμάστε αυτό το Λαχματζούν με μάραθο και καλαθάκι Λήμνου και θα καταλάβετε! Συνταγή : Cookbox.gr Μερίδες :[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΚαθώς ξεφύλλιζα ένα τεύχος του γαστρονόμου είδα αυτή τη συνταγή και τη θυμήθηκα. Την συνταγή αυτή την ξέρω από τη γιαγιά μου και την κάνουμε οικογενειακώς.[...]
Πηγή: greekmasa.grΜπορεί να βρίσκουμε όλα τα λαχανικά πλέον όλες τις εποχές του χρόνου χάρη σε θερμοκήπια και ορμόνες, αλλά αν θέλουμε τα λαχανικά και τα φρούτα μας να είναι[...]
Πηγή: fetoula.blogspot.grΑπό το σημερινό φαγάκι μπορεί να απουσιάζει το glamour αλλά αποτελεί μια τίμια, οικονομική πρόταση για χορταστικό και πρωτίστως θρεπτικό γεύμα. Άλλωστε μου[...]
Πηγή: bostanistas.grclick for english υλικά 500γρ φασόλια γίγαντες 1 κρεμμύδι ξερό 3-4 πράσα 3-4 φρέσκα κρεμμυδάκια 3-4 σκελίδες σκόρδο 1 πιπεριά Φλωρίνης 1 μίνι καυτερή πιπερίτσα[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grΚαλημέρα και καλή εβδομάδα! Σήμερα θα γνωριστούμε καλύτερα με τον αγαπημένο, κατακόκκινο βολβό που ακούει στο όνομα 'παντζάρι' και θα μάθουμε πώς να το[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά (Για 8-10 άτομα) Για τη ζύμη: 5 φλ. αλεύρι χωριάτικο, 1 κουταλάκι αλάτι, 1/3 φλ. ελαιόλαδο, 2 κουταλιές ξίδι, 11/4 φλ. χλιαρό νερό. Για τη γέμιση: 1/3[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΓια 2 άτομα 2 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο 1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένο κρεμμύδι 1/2 κιλό από φρέσκα σέσκουλα 2-3 μεγάλα μανιτάρια, κομμένα σε χοντρές φέτες[...]
Πηγή: sidagi.grφωτό: Αλέξανδρος Μποτονάκης Υλικά για περίπου 30 κομμάτια 1 κιλό ζύμη για το φύλλο Μπόλικος μάραθος, ψιλοκομμένος 1/2 κιλό παπαρουνόφυλλα (ή σέσκουλα),[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΣτην κατάψυξή μας, για να νοστιμίζουμε σούπες και λαδερά! Θα μου πείτε πρώτη ανάρτηση του μήνα και κυριακάτικα δεν βρέθηκε ένα γλυκό ένα κέρασμα τέλος πάντων[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤέτοια εποχή οι αγροί στην Ανατολική Αττική πλημμυρίζουν βότανα και αγριολούλουδα. Την περασμένη Κυριακή, παρόλα τα δόντια του ήλιου, κατευθύνθηκα προς τη[...]
Πηγή: bostanistas.grΚαλημέρα και καλή εβδομάδα! Σήμερα θα γνωριστούμε καλύτερα με τον αγαπημένο, κατακόκκινο βολβό που ακούει στο όνομα 'παντζάρι' και θα μάθουμε πώς να το[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr