Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 17 συνταγές
Σήμερα λαχτάρησα μια ομελέτα. Φοιτητική. Είχα καιρό, μπορεί και χρόνια, να φάω αβγά. Δεν μου πολυαρέσουν, να που το ζήτησε όμως το αβγό ο οργανισμός μου. Τι[...]
Πηγή: cooktherapy.grΥλικά φύλλο ζύμη κουρού: 1 μελιτζάνες: 2 πιπερίες φρέσκες: 1 κίτρινη και 1 πράσινη πιπεριές Φλωρίνης: 2, κονσέρβας μανιτάρια: 200 γρ. κολοκυθάκια: 4 σκόρδο 3[...]
Πηγή: icookgreek.comΚαλησπέρα και καλή εβδομάδα! Η ζέστη καλά κρατεί, το καλοκαίρι προχωρά ακάθεκτο και οι παραλίες γεμίζουν ολοένα και περισσότερο! Είναι η εποχή που το καρπούζι[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΌποιος θέλει να επεκτείνει τις γευστικές του εμπειρίες είναι σίγουρο πως πρέπει να ταξιδεύει. Είτε είναι επαγγελματίας, είτε ερασιτέχνης, ένα ταξίδι[...]
Πηγή: foodjunkie.euΜπορεί να εμφανιστεί με την πρώτη, μπορεί όμως και τη δεύτερη ή την τρίτη μέρα. Ανενδοίαστη παρότι κόκκινη, η τερίν με παντζάρι και μια ή δυο στρώσεις από[...]
Πηγή: pandespani.comYλικά 250 γρ. ροβίτσα 1 κουταλιά κουρκουμά σε σκόνη 250 γρ. ντοματίνια κομμένα στη μέση 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο 1 κολοκυθάκι κομμένο σε φετούλες 2 κουτ.[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.grΑυτή η σαλάτα είναι ροζ. Τα παντζάρια χρωματίζουν όλα τα υλικά ακόμη και τα καρότα. Είναι όμως, πάρα πολύ νόστιμη και χορταστική. Το κατσικίσιο τυρί, λόγω της[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά συνταγής πιπεριές: 1 κίτρινη και 1 πορτοκαλιά (αν θέλετε χρώμα) κολοκυθάκια: 6 σκόρδο: 3 σκελίδες, ψιλοκομμένες μαΐντανός ή βασιλικός: 3 κουταλιές της[...]
Πηγή: icookgreek.comΌπως και να το κάνουμε το καλό λαδερό για να το ευχαριστηθείς πρέπει να κολυμπάει στο λαδάκι, να κάνεις τις βούτες σου με ψωμάκι και σε κάθε μπουκιά θες και[...]
Πηγή: magiacook.grΗ Ελληνική σαλάτα (Greek Salad) είναι η πιο διάσημη ελληνική συνταγή σε όλο τον κόσμο και μάλιστα πρέπει να είναι η τρίτη πιο γνωστή σαλάτα παγκοσμίως μετά την[...]
Πηγή: caruso.grΠροετοιμασία: Για τα ρολάκια: 1.Τοποθετούμε τα ανοιγμένα φιλετάκια από το κατσικίσιο μπουτάκι σε μια λεκάνη. Τα αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε το θυμάρι, τα[...]
Πηγή: toarkoudi.grΗ πράσινη σαλάτα με καρπούζι, που μας προτείνει ο σεφ Ευστράτιος Καλαθάκης, είναι μεν πλούσια σε υλικά αλλά ταυτόχρονα ελαφριά και φρέσκια με έναν σχεδόν[...]
Πηγή: bostanistas.gr